Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przyjemnego szumu w głowie
Wygodnego miejsca w rowie.
No i może jeszcze potem,
spokojnego snu pod płotem.
Żeby pies z kulawą nogą
Cię nie oblał idąc droga.
Dużo czadu i uroku
w nadchodzącym Nowym Roku 2010[IMG]http://img10.glitterfy.com/graphics/28/happy-new-year_clock.gif[/IMG]

Posted

Witam i przepraszam że nie odzywałam się od wczoraj i dzisiaj ale miałam bardzo zwariowany dzień.

Staszek pilnuje się człowieka okrutnie najlepiej nie odchodziłby na krok. Bardzo ładnie chodzi na smyczy.Rozdaje buziaki na lewo i na prawo jak tylko jakaś ludzka gęba pojawi się w zasięgu jęzora. Kundla ( pies przybłęda - podwórkowy) straszymy troszkę powarkiwaniem bo po co jest duży i po co kręci się obok mnie i mojej pani. Kolesiów mniejszych mogę pominąć bez ostrzegawczego warknięcia bo bo przecież mi nie zagrażają i mojej pani nie zabiorą dla siebie. Koty - jakieś takie dziwactwa kręcą się po domu- małe takie, ciche cóż one mogą mi zrobić - lepiej traktować je jakby ich nie było zupełnie mnie nie interesują. Łapeczka boli mnie coraz mniej więc mogę troszkę się nią podpierać to i rozpędzić się od pani do pana mogę szybciutko oby za długo na mnie nie czekali.

Wszystkiego najlepszego dla wszystkich pomocnych dłoni życzy Staszek z całą psią bandą i AlinąS

Posted

No rewelacja :) Dobre wiadomości na zakończenie starego roku. Oby i w nowym było ich jak najwięcej !

Ech Staszku, niech Ci się ta łapka szybciutko goi :)

Wszystkiego dobrego w Nowym 2010 Roku !

Posted

[B][COLOR=#76923c][FONT=Times New Roman][SIZE=4]Niech ten Nowy Roczek miłym Cię zaskoczy domkiem, [/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#76923c][FONT=Times New Roman][SIZE=4]niech ten Nowy Roczek będzie dla Ciebie, STASZKU, [/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#76923c][FONT=Times New Roman][SIZE=4]szczęśliwym rokiem.[/SIZE] :)[/FONT][/COLOR][/B]

Posted

a mam pytanie : znam kilka osob, ktorzy chetnie oddali by rzeczy na bazarek .. trzeba by bylo do nich sie zglosic po odbior ... i ty moglabys wystawic rto na bazarku: czesc poszla by na schronsiko, ktorym ja sie zajmuje a czesc na tego uroczego psikka .. tych rzeczy jest dosc sporo, wiec mysle ze dalibysmy rade co do kwestii podzialu

Posted

[quote name='ladyiga']Ile potrzeba?[/QUOTE]
Kastracja u mojej dr Laudańskiej kosztowałaby 200 zł

Psiaki spokojnie przeżyły wystrzały Noworoczne. Staszek nie boi się huków

Posted

[quote name='zuzia_kuzik']a mam pytanie : znam kilka osob, ktorzy chetnie oddali by rzeczy na bazarek .. trzeba by bylo do nich sie zglosic po odbior ... i ty moglabys wystawic rto na bazarku: czesc poszla by na schronsiko, ktorym ja sie zajmuje a czesc na tego uroczego psikka .. tych rzeczy jest dosc sporo, wiec mysle ze dalibysmy rade co do kwestii podzialu[/QUOTE]

nikt nie zainteresowany??

Posted

Ja się zgłaszałam jako chętna osoba do zrobienia bazarku. Nie wiem dlaczego zrozumiałam, ze to post skierowany do konkretnych już osób. W razie czego chętnie pomogę - mogę robić ze zdjęć albo przyjąć paczkę. Proszę o kontakt na pw.

Posted

[quote name='madcat1981']Ja się zgłaszałam jako chętna osoba do zrobienia bazarku. Nie wiem dlaczego zrozumiałam, ze to post skierowany do konkretnych już osób. W razie czego chętnie pomogę - mogę robić ze zdjęć albo przyjąć paczkę. Proszę o kontakt na pw.[/QUOTE]

Byłoby cudnie :) [B]zuzia _kuzik[/B] skontaktuj się z [B]madcat1981[/B], na pewno coś razem wykombinujecie :cool3:

[B]lodyiga[/B] serdeczne dzięki za kaskę :loveu: