obraczus87 Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Przypomne, że szukamy cały czas pieniążków na kastracje dla Staszka..... Quote
obraczus87 Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 [SIZE=4][COLOR=Red]Wszystkim dziekuję za pomoc. Życze szampańskiej zabawy oraz szczęsliwego Nowego Roku! [/COLOR][/SIZE] Quote
zuzka Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Przyjemnego szumu w głowie Wygodnego miejsca w rowie. No i może jeszcze potem, spokojnego snu pod płotem. Żeby pies z kulawą nogą Cię nie oblał idąc droga. Dużo czadu i uroku w nadchodzącym Nowym Roku 2010[IMG]http://img10.glitterfy.com/graphics/28/happy-new-year_clock.gif[/IMG] Quote
AlinaS Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Witam i przepraszam że nie odzywałam się od wczoraj i dzisiaj ale miałam bardzo zwariowany dzień. Staszek pilnuje się człowieka okrutnie najlepiej nie odchodziłby na krok. Bardzo ładnie chodzi na smyczy.Rozdaje buziaki na lewo i na prawo jak tylko jakaś ludzka gęba pojawi się w zasięgu jęzora. Kundla ( pies przybłęda - podwórkowy) straszymy troszkę powarkiwaniem bo po co jest duży i po co kręci się obok mnie i mojej pani. Kolesiów mniejszych mogę pominąć bez ostrzegawczego warknięcia bo bo przecież mi nie zagrażają i mojej pani nie zabiorą dla siebie. Koty - jakieś takie dziwactwa kręcą się po domu- małe takie, ciche cóż one mogą mi zrobić - lepiej traktować je jakby ich nie było zupełnie mnie nie interesują. Łapeczka boli mnie coraz mniej więc mogę troszkę się nią podpierać to i rozpędzić się od pani do pana mogę szybciutko oby za długo na mnie nie czekali. Wszystkiego najlepszego dla wszystkich pomocnych dłoni życzy Staszek z całą psią bandą i AlinąS Quote
Aga-33-76 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 No rewelacja :) Dobre wiadomości na zakończenie starego roku. Oby i w nowym było ich jak najwięcej ! Ech Staszku, niech Ci się ta łapka szybciutko goi :) Wszystkiego dobrego w Nowym 2010 Roku ! Quote
Monika z Katowic Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [B][COLOR=#76923c][FONT=Times New Roman][SIZE=4]Niech ten Nowy Roczek miłym Cię zaskoczy domkiem, [/SIZE][/FONT][/COLOR][/B] [B][COLOR=#76923c][FONT=Times New Roman][SIZE=4]niech ten Nowy Roczek będzie dla Ciebie, STASZKU, [/SIZE][/FONT][/COLOR][/B] [B][COLOR=#76923c][FONT=Times New Roman][SIZE=4]szczęśliwym rokiem.[/SIZE] :)[/FONT][/COLOR][/B] Quote
zuzia_kuzik Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 a mam pytanie : znam kilka osob, ktorzy chetnie oddali by rzeczy na bazarek .. trzeba by bylo do nich sie zglosic po odbior ... i ty moglabys wystawic rto na bazarku: czesc poszla by na schronsiko, ktorym ja sie zajmuje a czesc na tego uroczego psikka .. tych rzeczy jest dosc sporo, wiec mysle ze dalibysmy rade co do kwestii podzialu Quote
Awit Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Staszeczku jaki Ty normalny fajny facecik jesteś:-) Powodzenia w Nowym Roku:-) Quote
ladyiga Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='obraczus87']Przypomne, że szukamy cały czas pieniążków na kastracje dla Staszka.....[/QUOTE] Ile potrzeba? Quote
AlinaS Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Kastracja u mojej dr Laudańskiej kosztowałaby 200 zł Quote
AlinaS Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='ladyiga']Ile potrzeba?[/QUOTE] Kastracja u mojej dr Laudańskiej kosztowałaby 200 zł Psiaki spokojnie przeżyły wystrzały Noworoczne. Staszek nie boi się huków Quote
zuzia_kuzik Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='zuzia_kuzik']a mam pytanie : znam kilka osob, ktorzy chetnie oddali by rzeczy na bazarek .. trzeba by bylo do nich sie zglosic po odbior ... i ty moglabys wystawic rto na bazarku: czesc poszla by na schronsiko, ktorym ja sie zajmuje a czesc na tego uroczego psikka .. tych rzeczy jest dosc sporo, wiec mysle ze dalibysmy rade co do kwestii podzialu[/QUOTE] nikt nie zainteresowany?? Quote
madcat1981 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Ja się zgłaszałam jako chętna osoba do zrobienia bazarku. Nie wiem dlaczego zrozumiałam, ze to post skierowany do konkretnych już osób. W razie czego chętnie pomogę - mogę robić ze zdjęć albo przyjąć paczkę. Proszę o kontakt na pw. Quote
ladyiga Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='AlinaS']Kastracja u mojej dr Laudańskiej kosztowałaby 200 zł[/QUOTE] My mozemy dac 40 zl. Kto jeszcze :) Quote
Aga-33-76 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [quote name='madcat1981']Ja się zgłaszałam jako chętna osoba do zrobienia bazarku. Nie wiem dlaczego zrozumiałam, ze to post skierowany do konkretnych już osób. W razie czego chętnie pomogę - mogę robić ze zdjęć albo przyjąć paczkę. Proszę o kontakt na pw.[/QUOTE] Byłoby cudnie :) [B]zuzia _kuzik[/B] skontaktuj się z [B]madcat1981[/B], na pewno coś razem wykombinujecie :cool3: [B]lodyiga[/B] serdeczne dzięki za kaskę :loveu: Quote
Kinia1984 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [B]Wybaczcie off, ale potrzebuje kogos do sprawdzenia domku w Piastowie k/Warszawy dla jamniczka z mojego podpisu...[/B] Quote
obraczus87 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Witam Staszka :) witam innych :) po 3 dniowej przerwie musze wsio ogarnąc i nadrobic zaległości... Quote
obraczus87 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 [quote name='ladyiga']My mozemy dac 40 zl. Kto jeszcze :)[/QUOTE] ślicznie dziekuje!!! :) Quote
Recommended Posts