Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niech magiczna noc Wigilijnego Wieczoru przyniesie Ci spokój i
radość.
Niech każda chwila Świąt Bożego Narodzenia żyje własnym pięknem, a
Nowy Rok obdaruje Ciebie pomyślnością i szczęściem.

Najpiękniejszych Świąt Bożego Narodzenia, niech spełniają się
wszystkie Twoje marzenia.[URL="http://www.picturesanimations.com/christmas_balls/0/22.gif"][IMG]http://www.picturesanimations.com/c/christmas_balls/22.gif[/IMG][/URL]

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[INDENT][CENTER][CENTER][I][FONT=Arial][COLOR=#993366][COLOR=#993366][FONT=Arial][I][SIZE=3]Wspaniałych Świąt Bożego Narodzenia[/SIZE][/I][/FONT][/COLOR][/COLOR][/FONT][/I][/CENTER]

[CENTER][I][FONT=Arial][COLOR=#993366][COLOR=#993366][FONT=Arial][I][SIZE=3]- odpoczynku, zwolnienia tempa oraz dystansu do tego co wokół.[/SIZE][/I][/FONT][/COLOR][/COLOR][/FONT][/I][/CENTER]

[CENTER][I][FONT=Arial][COLOR=#993366][COLOR=#993366][FONT=Arial][I][SIZE=3]Chwil roziskrzonych kolędą, śmiechem i miłymi wspomnieniami.[/SIZE][/I][/FONT][/COLOR][/COLOR][/FONT][/I][/CENTER]

[CENTER][I][FONT=Arial][COLOR=#993366][COLOR=#993366][FONT=Arial][I][SIZE=3]Radosnego i szczęśliwego Nowego Roku 2010[/SIZE][/I][/FONT][/COLOR][/COLOR][/FONT][/I][/CENTER]

[CENTER][I][FONT=Arial][COLOR=#993366][COLOR=#993366][FONT=Arial][I][SIZE=3]z marzeniami, o które warto walczyć,[/SIZE][/I][/FONT][/COLOR][/COLOR][/FONT][/I][/CENTER]

[CENTER][I][FONT=Arial][COLOR=#993366][COLOR=#993366][FONT=Arial][I][SIZE=3]z radościami, którymi warto się dzielić,[/SIZE][/I][/FONT][/COLOR][/COLOR][/FONT][/I][/CENTER]

[CENTER][I][FONT=Arial][COLOR=#993366][COLOR=#993366][FONT=Arial][I][SIZE=3]z przyjaciółmi, z którymi warto być,[/SIZE][/I][/FONT][/COLOR][/COLOR][/FONT][/I][/CENTER]

[CENTER][I][FONT=Arial][COLOR=#993366][COLOR=#993366][FONT=Arial][I][SIZE=3]i z nadzieją, bez której nie da się żyć.[/SIZE][/I][/FONT][/COLOR][/COLOR][/FONT][/I][/CENTER]

[CENTER][I][FONT=Arial][COLOR=#993366][COLOR=#993366][FONT=Arial][I][SIZE=3]Niech ten cudowny, pełen radości czas, przyniesie Wam i Waszym[/SIZE][/I][/FONT][/COLOR][/COLOR][/FONT][/I][/CENTER]

[CENTER][I][FONT=Arial][COLOR=#993366][COLOR=#993366][FONT=Arial][I][SIZE=3]najbliższych wiele szczęścia i spełni Wasze najskrytsze marzenia.[/SIZE][/I][/FONT][/COLOR][/COLOR][/FONT][/I][/CENTER]

[CENTER][I][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=#993366][COLOR=#993366][FONT=Arial][I]Marta[/I][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/CENTER]
[/CENTER]
[/INDENT]

Posted

A Staszkowi życzę, aby na jego drosze stawali już tylko dobrzy ludzie, którzy pomoga Mu znaleźć ciepły, kochający domek!!!

Staszek - obiecuję Ci, że znajdziemy Ci dom! Zobaczysz :) Będzie to dom jedyny w swoim rodzaju, kochający, wspaniały i taki już na zawsze!!! :)

Posted

[B]Hej. Przesyłam Wam fotkę Staszka, którą zrobiłam dziś rano o 9: [/B]
[IMG]http://zalacznik.wp.pl/04/d601/DSC046442.JPG?p=2&t=image&st=jpeg&ct=QkFTRTY0&f=DSC04644%282%29.JPG&wid=3238&POD=1&type=NORMAL&zalf=Nowe&tsn=126164528418218735&sid=79bb1525b17c0482b94af85bdf0b2c6b[/IMG]

[B]Dzięki działaniu leków przeciwbólowych, Staszek ma się dziś o niebo lepiej. Od razu wyskoczył z garażu, aby pochodzić sobie po podwórku. Machał ogonkiem i skakał. Może już stanąć na tej łapce, która go bolała (ta lewa, grubsza/spuchnięta). Wczoraj było to nie możliwe. Nie mógł wyjść z samochodu, mój kolega musiał go nosić. Potem do wet, ok 13 . Jak wrócę to napiszę. [/B]

Posted

[B]Oj, fotka się nie wgrała za pierwszym razem. Spróbuję jeszcze raz.
[IMG]http://a.c2.fotka.pl/039/217/39217339_640.jpg[/IMG]
Teraz już powinno zdjęcie się wgrać.
[/B]

Posted

No prosze.... zupełnie inny pies... on ŻYJE - popatrzcie w jego oczy teraz i na dworcu, wtedy takie zgaszone... bez nadziei... zobaczcie jak on ciepło patrzy teraz...

Posted

Bardzo cieszy inny Staszek niż wczoraj przed wizytą u weta:)Salo jesteś wielka:) a Staszek dostał prezent wigilijny z Angli na koncie pieniążki od Emigrantki:):):) dziękujemy:)

Posted

Cioteczki, WUjkowie - zbieramy pieniążki, zbieramy. Lada chwila Staszek pojedzie do Hoteliku, trzeba zapłacic za Hotel, za weta, za transport... w niedalekim czasie wykastrować Staszka, aby był w pełni adoocyjny i aby mógł szybciutko do nowego domku zmykać :)

Posted

AGATA pokryła koszty wczorajszej i dzisiejszej wizyty, oraz zastrzyków, proszków. :) DZIEKUJEMY! Nie dość, że Staszek nie siedzi teraz na dworcu dzięki Agacie, to jeszcze pomogła nam w kwestii fonansowej!!! :) DZIEKUJEMY!!!

Acha, Agata również dzisiaj zakupiła na moja prośbe obrożę dla Staszka... :)

A te 50zł, które Jej przesłałam, zostanie u Agaty na pokrycie kosztów szczepienia oraz zakup smyczy dla Staszka :)

Chciałabym jeszcze wspomnieć, że jest szansa, iż Agata ze swoim kolega zawiozą Staszka do Aliny we wt/środę :) Jak bede znała koszt paliwa, to napisze :lol:

[B]AGATO PO RAZ KOLEJNY DZIEKUJĘ!!!![/B]

Posted

[B]Staszek najprawdopodobniej był bity w przeszłości, ponieważ boi się wyciągniętej ręki. Przed chwilą chciałam mu rzucić chlebek przez okno, bo był na podwórku akurat. Podniosłam rękę, by rzucić chlebek, on się skulił i uciekł z podwiniętym ogonkiem pod siebie do garażu. Tak więc trzeba będzie z nim ostrożnie postępować. [/B]

Posted

[IMG]http://photos.nasza-klasa.pl/13070241/5/main/aae445c268.jpeg[/IMG][B]Oto dowód na to, że Staszek był u weterynarza. Koszty leczenia już pokryłam ja. Kwota została zapłacona (tj. 105 zł.) . Wesołych Świąt.[/B]