obraczus87 Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 [quote name='LILUtosi']W sumie to ja mogę pociągnąć jego finanse, tz użyczyć konta i raz w tygodniu robić zestawienie. Mam jedną Lenkę to i Staszka wezmę. Tylko jasno trzeba będzie pisać że to na Staszka.[/QUOTE] LILUtosi po raz kolejny uratowałas mi życie (wcześniej wzięłas finanse Lenki :) ). Kochana podaj mi na PW swoje dane do wpłat, a ja roześlę wszystkim informację :) Jeszcze raz bardzoooo Ci dziękuję!!!!!!!!!! Quote
LILUtosi Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Drobiazg. I tak będę zaglądać na konto to i mogę rozdzielić na dwa pieski. Tylko pamiętajcie Cioteczki - w temacie Dla Staszka!! Quote
obraczus87 Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 [quote name='LILUtosi']Drobiazg. I tak będę zaglądać na konto to i mogę rozdzielić na dwa pieski. Tylko pamiętajcie Cioteczki - w temacie Dla Staszka!![/QUOTE] Zawsze jest informacja dla którego pieska. Najwyzej ja bede potem dochodzic do tego kto wplacil :) acha tutaj wplaca tez kilku Wujków ;) Jutro rozesle PW z informacja odnosnie nowego konta. Jeszcze raz wielkie dzieki! jesteś Kochana! Quote
Awit Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Ale jak szybko cioteczka się zdecydowała:-) Quote
obraczus87 Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 Wysłałam do wszystkim PW z nowym numerem konta. Gdyby ktoś nie otrzymał, prosze krzyczeć! Quote
LILUtosi Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Zawsze w week robię zestawienie - zobaczymy co tydzień przyniesie. Quote
obraczus87 Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 [quote name='LILUtosi']Zawsze w week robię zestawienie - zobaczymy co tydzień przyniesie.[/QUOTE] Dzięki :) !!!!!!! Quote
LILUtosi Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Wpłata: 20.10. DORA DLA STASZKA - ZA SIERPIEN, WRZESIEN, PAZDZIERNIK , LISTOPAD - 40żł Quote
obraczus87 Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 Wszelkie zmiany naniose jutro, gdy otrzymam pieniądze od Nikusia. (dzisiaj zostal wykonany przelew do mnie). Ja przekieruje pieniadze do LILUtosi. Acha jakos jutro Staszek powinien miec nowe ogloszenia. Quote
Lu_Gosiak Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 sory, ale jak psiak nie nazbiera 1140zl to wraca do schronu...masakra:( [url]http://www.dogomania.pl/threads/144623-Golin-zad%C5%82u%C5%BCony-chory.-Czy-musi-wraca%C4%87-do-schroniska-pilnie-potrzebne[/url] Quote
obraczus87 Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 Nowe allegro Staszka, tym razem wykonane przez lilk_a. serdecznie dziekuję! [URL]http://allegro.pl/staszek-puchaty-mis-szuka-domu-mix-owczarek-i1263038244.html[/URL] Quote
obraczus87 Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 Otrzymałam pieniądze Staszka - od Nikusa. Przelałam 10zł za pakiet ogłoszeń oraz 20,60zł za wyróznione allegro. Na konto LILUtosi przeslalam kwotę 290,13zł. Tak więc wszystkie fundusze Staszka znajdują sie już na koncie LILUtosi. Nikusowi dziękuję za prowadzenie prze długi okres czasu finansów Staszka. Quote
rotek_ Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 allegro prześliczne, tekst fantastyczny i on nadal nie może znaleźć domu??!! Quote
obraczus87 Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 [quote name='rotek_']allegro prześliczne, tekst fantastyczny i on nadal nie może znaleźć domu??!![/QUOTE] Nie może właśnie......... :( Quote
Awit Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 My sobie nie wyobrażamy życia bez psa/psów, inni nie wyobrażają sobie życia z psem. Quote
Salo Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Hej. Dawno mnie tu nie było. Mam pytanie: czy Staszek jest nadal do adopcji? Gdzie on się aktualnie znajduje? Quote
obraczus87 Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 [quote name='salo']Hej. Dawno mnie tu nie było. Mam pytanie: czy Staszek jest nadal do adopcji? Gdzie on się aktualnie znajduje?[/QUOTE] Znajduje sie w Hotelu dla psów. Woj. opolskie, okolice Kluczborka. Quote
Salo Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 A posłuszny jest? Nie atakuje innych zwierząt; mniejszych? Bo mam królika i świnki morskie... Quote
obraczus87 Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 [quote name='salo']A posłuszny jest? Nie atakuje innych zwierząt; mniejszych? Bo mam królika i świnki morskie...[/QUOTE] Ale przecież sama kiedys mówiłaś, że Staszek startuje do Twoich psów.... Na takie zwierzaki nie był sprawdzany, przyznam szczerze. Quote
Salo Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Owszem, raz pogryzł się z moim psem, Rufusem, gdy był u mnie. Ale ja już nie mieszkam z rodzicami :) . Nie mam żadnych psów aktualnie, jedynie króliczka i trzy świnki. I myślę o zaadoptowaniu pieska. A widzę, że Staszek nie może sobie nadal znaleźć swojego miejsca i swojego właściciela. Kto wie, może się spotkam z nim ponownie ;). Quote
obraczus87 Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 Acha, rozumiem.. niestety Staszek nie może znaleźć swojego miejsca na ziemi :( jakos ma pecha chłopak, bo my stajemy na głowie aby znaleźć Mu DS.. Quote
Salo Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Ja bym chciała wziąć Staszka... Ale dopiero w połowie listopada, bo będę mieć niedługo przeprowadzkę do Ostrołęki. A ja i mój chłop zdecydowaliśmy, że chcemy mieć pieska. On chciał mi kupić owczarka niemieckiego, ale po co , skoro tyle piesków jest do adopcji? Takich biednych, nie kochanych... No i Staszek mnie wzruszył, bo biedny już rok czeka i nic... A powiedz mi, dlaczego Staszek wrócił z powrotem do adopcji? Co się stało? Quote
obraczus87 Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 [quote name='salo']Ja bym chciała wziąć Staszka... Ale dopiero w połowie listopada, bo będę mieć niedługo przeprowadzkę do Ostrołęki. A ja i mój chłop zdecydowaliśmy, że chcemy mieć pieska. On chciał mi kupić owczarka niemieckiego, ale po co , skoro tyle piesków jest do adopcji? Takich biednych, nie kochanych... No i Staszek mnie wzruszył, bo biedny już rok czeka i nic... A powiedz mi, dlaczego Staszek wrócił z powrotem do adopcji? Co się stało?[/QUOTE] Staszek wrócił z róznych powodów. Podobno ganiał kota wspołwłaścicielki (kociak nie miał ogona), dominował nad człowiekiem i był agresywny do człowieka. Teraz wiemy, że to zmyslona bajka... Quote
Recommended Posts