Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='LILUtosi']W sumie to ja mogę pociągnąć jego finanse, tz użyczyć konta i raz w tygodniu robić zestawienie. Mam jedną Lenkę to i Staszka wezmę. Tylko jasno trzeba będzie pisać że to na Staszka.[/QUOTE]

LILUtosi po raz kolejny uratowałas mi życie (wcześniej wzięłas finanse Lenki :) ).
Kochana podaj mi na PW swoje dane do wpłat, a ja roześlę wszystkim informację :)

Jeszcze raz bardzoooo Ci dziękuję!!!!!!!!!!

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='LILUtosi']Drobiazg. I tak będę zaglądać na konto to i mogę rozdzielić na dwa pieski. Tylko pamiętajcie Cioteczki - w temacie Dla Staszka!![/QUOTE]

Zawsze jest informacja dla którego pieska. Najwyzej ja bede potem dochodzic do tego kto wplacil :) acha tutaj wplaca tez kilku Wujków ;)

Jutro rozesle PW z informacja odnosnie nowego konta. Jeszcze raz wielkie dzieki! jesteś Kochana!

Posted

Wszelkie zmiany naniose jutro, gdy otrzymam pieniądze od Nikusia. (dzisiaj zostal wykonany przelew do mnie). Ja przekieruje pieniadze do LILUtosi.

Acha jakos jutro Staszek powinien miec nowe ogloszenia.

Posted

sory, ale jak psiak nie nazbiera 1140zl to wraca do schronu...masakra:(
[url]http://www.dogomania.pl/threads/144623-Golin-zad%C5%82u%C5%BCony-chory.-Czy-musi-wraca%C4%87-do-schroniska-pilnie-potrzebne[/url]

Posted

Otrzymałam pieniądze Staszka - od Nikusa.
Przelałam 10zł za pakiet ogłoszeń oraz 20,60zł za wyróznione allegro.

Na konto LILUtosi przeslalam kwotę 290,13zł.

Tak więc wszystkie fundusze Staszka znajdują sie już na koncie LILUtosi.

Nikusowi dziękuję za prowadzenie prze długi okres czasu finansów Staszka.

Posted

[quote name='salo']Hej. Dawno mnie tu nie było. Mam pytanie: czy Staszek jest nadal do adopcji? Gdzie on się aktualnie znajduje?[/QUOTE]

Znajduje sie w Hotelu dla psów. Woj. opolskie, okolice Kluczborka.

Posted

[quote name='salo']A posłuszny jest? Nie atakuje innych zwierząt; mniejszych? Bo mam królika i świnki morskie...[/QUOTE]

Ale przecież sama kiedys mówiłaś, że Staszek startuje do Twoich psów....
Na takie zwierzaki nie był sprawdzany, przyznam szczerze.

Posted

Owszem, raz pogryzł się z moim psem, Rufusem, gdy był u mnie. Ale ja już nie mieszkam z rodzicami :) . Nie mam żadnych psów aktualnie, jedynie króliczka i trzy świnki. I myślę o zaadoptowaniu pieska. A widzę, że Staszek nie może sobie nadal znaleźć swojego miejsca i swojego właściciela. Kto wie, może się spotkam z nim ponownie ;).

Posted

Ja bym chciała wziąć Staszka... Ale dopiero w połowie listopada, bo będę mieć niedługo przeprowadzkę do Ostrołęki. A ja i mój chłop zdecydowaliśmy, że chcemy mieć pieska. On chciał mi kupić owczarka niemieckiego, ale po co , skoro tyle piesków jest do adopcji? Takich biednych, nie kochanych... No i Staszek mnie wzruszył, bo biedny już rok czeka i nic... A powiedz mi, dlaczego Staszek wrócił z powrotem do adopcji? Co się stało?

Posted

[quote name='salo']Ja bym chciała wziąć Staszka... Ale dopiero w połowie listopada, bo będę mieć niedługo przeprowadzkę do Ostrołęki. A ja i mój chłop zdecydowaliśmy, że chcemy mieć pieska. On chciał mi kupić owczarka niemieckiego, ale po co , skoro tyle piesków jest do adopcji? Takich biednych, nie kochanych... No i Staszek mnie wzruszył, bo biedny już rok czeka i nic... A powiedz mi, dlaczego Staszek wrócił z powrotem do adopcji? Co się stało?[/QUOTE]

Staszek wrócił z róznych powodów. Podobno ganiał kota wspołwłaścicielki (kociak nie miał ogona), dominował nad człowiekiem i był agresywny do człowieka. Teraz wiemy, że to zmyslona bajka...