Plicha Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Kurcze tyle ogłoszeń i nic :( no ale były wakacje, więc może taraz coś się ruszy. Najważniejsze że ma teraz dobrze u Wiosny, i koleżankę od spacerów ma :) A jego czas jeszcze przyjdzie :) Wpłaciłam dziś deklarację za wrzesień, uściski dla Stasiulka! Quote
obraczus87 Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 Zaraz zrobimy Staszkowi ogłoszenie w DZienniku Zachodnim.. może sie uda tym razem.. Quote
__Lara Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 No musi się wreszcie udać!!! Miał tyle wejść na allegro, 1 obserwatora i nic :( Quote
obraczus87 Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Rozmawiałam z WIOSNĄ. Staszek czuje sie dobrze. Jednego psiaka ewidentnie nie lubi i chciałby Mu zrobic krzywde ;) Sunie akceptuje :) do innych psów obojętny. Wiosna Mówi, że Staszek bardzo pokazuje swoje emocje. Jak ktoś przechodzi albo gdy Wiosna przynosi jedzenie to Staszek podskakuje, merda ogonem, bardzo się ciesze. Uwielbia głaskanie i przytulanie. Ponadto Wiosna mi powiedziała, że Staszek ma maksymalnie 3 lata. Czyli jednak bliższy prawdy był pierwszy weterynarz, który badał Staszka... 19.09 jest impreza w Kluczborku. Jesli wszystko pójdzie zgodnie z planem, to Wiosna zabierze ze soba Staszka. Jest duża szansa na to, że ktoś się w Nim zakocha. -------------------------------- __Lara czy mogłabyś zrobić nowe allegro dla Staszka?? Oczywiście wyróżnione... Tylko zmień prosze informacje o wieku na - 3 lata ;) W sobotę Staszek ukaże się w Dzienniku zachodnim. Miejmy nadzieję, że coś z tego wyjdzie. Quote
Nikus Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 To trzymamy kciuki:) w końcu i Staszek zaszczeka w swoim domku:) gorąco w to wierzę Quote
Plicha Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 To Staszek młodziutki jednak, fajnie :) Ktoś się w nim zakocha na pewno :) Quote
kizimizi Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 zawsze jak odwiedzam watek Staszka to mam skojarzenia z naszym Brunerem. Oba piekne ale trudne psiaki. Dogomaniacy i inni ludzie włożyli wiele pracy i poświecenia a psy nadal siedza na dt z coraz mniejszymi szansami na ds:roll: Tak bardzo chciałabym aby to w końcu ruszyło z miejsca! Staszku po raz kolejny życze Tobie i innym, podobnym psiakom odpowiedzialnych i kochanych ds! Quote
obraczus87 Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Właśnie WIOSNa zaprzecza temu aby Staszkem był trudnym psem. Wystarczy miec odpowiednie podejście. Staszek uwielbia przytulanie, głaskanie... qrcze. Quote
Awit Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 O rany, młody, ładny, z pięknymi włoskami, nooo aż szkoda, że samotny.... Quote
__Lara Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 obraczus87 napisał(a):Rozmawiałam z WIOSNĄ. Staszek czuje sie dobrze. Jednego psiaka ewidentnie nie lubi i chciałby Mu zrobic krzywde ;) Sunie akceptuje :) do innych psów obojętny. Wiosna Mówi, że Staszek bardzo pokazuje swoje emocje. Jak ktoś przechodzi albo gdy Wiosna przynosi jedzenie to Staszek podskakuje, merda ogonem, bardzo się ciesze. Uwielbia głaskanie i przytulanie. Ponadto Wiosna mi powiedziała, że Staszek ma maksymalnie 3 lata. Czyli jednak bliższy prawdy był pierwszy weterynarz, który badał Staszka... 19.09 jest impreza w Kluczborku. Jesli wszystko pójdzie zgodnie z planem, to Wiosna zabierze ze soba Staszka. Jest duża szansa na to, że ktoś się w Nim zakocha. -------------------------------- __Lara czy mogłabyś zrobić nowe allegro dla Staszka?? Oczywiście wyróżnione... Tylko zmień prosze informacje o wieku na - 3 lata ;) W sobotę Staszek ukaże się w Dzienniku zachodnim. Miejmy nadzieję, że coś z tego wyjdzie. No tak, mogę zrobić. Ale w weekend, obecnie wykańcza mnie praca. ;) Quote
obraczus87 Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 __Lara napisał(a):No tak, mogę zrobić. Ale w weekend, obecnie wykańcza mnie praca. ;) Jasne, dziekuję :) Quote
Vasco Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Proszę, proszę, to się okazało, że Staszek jest równolatkiem mojego Vasco. O ile to możliwe, to jeszcze bardziej trzymam kciuki za jego dobry DS. Quote
obraczus87 Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 Jutro Staszek będzie w Dz :) Quote
kizimizi Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 [quote name='obraczus87']Właśnie WIOSNa zaprzecza temu aby Staszkem był trudnym psem. Wystarczy miec odpowiednie podejście. Staszek uwielbia przytulanie, głaskanie... qrcze.[/QU i tym bardziej mnie to dziwi czemu taki piekny pies tyle juz czeka i zceka Quote
obraczus87 Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 kizimizi napisał(a):[quote name='obraczus87']Właśnie WIOSNa zaprzecza temu aby Staszkem był trudnym psem. Wystarczy miec odpowiednie podejście. Staszek uwielbia przytulanie, głaskanie... qrcze.[/QU i tym bardziej mnie to dziwi czemu taki piekny pies tyle juz czeka i zceka W ogłoszeniach jest informacja o tym, że Staszek nie widzi na jedno oko... niestety, ale to odstrasza... a On taki fajny psiak. Quote
kizimizi Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Matko! Ludzie maja za dużo w d**** ! Takie ejst moje zdanie. Dlaczego dla kogos to problem, ze "burek", że niedowidzi, że ma krzywy zgryz, pletwę albo nie ma łapki! Wazne ze pies jest kochany, że łagodny, że chce kochac i być kochanym. No ale jesli ktoś na wstepie widzi problem w tym, ze pies ma jakąś chorobę , która w mniejszym lub większym stopniu mu doskwiera i od razu rezygnuje, to dobrze. Bo co by było gdyby sie pies fet rozchorował? Oddali by? Quote
obraczus87 Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 Ciocia ANETT pomogła mi w wysłaniu danych do ogłoszenia Staszka w Dzienniku --> dziekuję serdecznie :loveu::loveu::loveu: Jutro trzymajcie wszyscy kciuki, mam nadzieje, że Staszka domek ujawni się lada chwila. Bo przeciez ten domek na pewno gdzieś jest. Tylko nie wie jeszcze o istnieniu fajnego Staszka :loveu::loveu::loveu: Quote
Plicha Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Trzymamy, trzymamy :thumbs: już dziś nawet Quote
__Lara Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 I co, pokazał się ktoś na horyzoncie? Quote
obraczus87 Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 Niestety nie było ani jednego telefonu :( Larus zrobisz allegro Stasiowi?? :) Quote
__Lara Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Hmm, odnowię, jasne, takie wypasione? Quote
Ingrid44 Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 [quote name='obraczus87']Niestety nie było ani jednego telefonu :( QUOTE] To bardzo przykre :( Quote
__Lara Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Niestety bardzo, a jest taki piekny, ma tyle wejsc na allegro.... Quote
Recommended Posts