niedzwiedzica Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Tekluniu, pewnie już przywitałaś się ze swoja mama ,Koką... Odeszła do Ciebie, za Tęczowy Most...strasznie mi przykro, opłakuję teraz i Ciebie i Kokę. Mam tylko nadzieję,że zaopiekowałaś się Kociatą-ona nigdy nie była taka silna i zdecydowana, jak Ty, ale niemniej kochana...Oglądam zdjecia, na których jesteście obie i tak bardzo mi żal, że nie ma was ze mna. Czuwajcie nad nami i czekajcie na nas.. Jak zawsze wierne, kochające, czujne...Kocham Was.. Tequila i Koka ['] ['] Quote
rita60 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Misiu:buzi:dla dziewczynek [IMG]http://republika.pl/blog_qg_418782/699509/tr/swieczki3.jpg[/IMG] Quote
Aga76 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [CENTER][CENTER][CENTER][CENTER][LEFT][URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images35.fotosik.pl/26/87d23ef5ad49c921.jpg[/IMG][/URL] [/LEFT] [LEFT][FONT=Georgia][SIZE=3][B][I]Pochyleni w milczeniu [/I][/B][/SIZE][/FONT] [/LEFT] [CENTER] [CENTER] [CENTER] [CENTER] [LEFT][FONT=Georgia][COLOR=Black][I][SIZE=2](listopadowa refleksja)[/SIZE][/I][/COLOR][/FONT] [SIZE=2][B][FONT=Arial] [FONT=Georgia][I]To dzień pocałunku[/I][/FONT][/FONT][/B][/SIZE][FONT=Georgia][SIZE=2][I] [B] nocy i światła[/B] [B] Pamięci o Matce, Ojcu[/B] [B] i Miłości[/B] [B] Czas blizn i świeżych[/B] [B] Po betonowej płycie[/B] [B] ślizga się promień[/B] [B] listopadowego słońca[/B] [B] jak nić pajęczyny[/B] [B] otula chryzantemę[/B] [B] i łączy się z płomieniem[/B] [B] świecy[/B] [B]Pochyleni w milczeniu[/B] [B] chwytamy pamięcią[/B] [B] ten czas, który[/B] [B] zatrzymał się wraz[/B] [B] z ostatnim oddechem [/B] [/I][/SIZE][/FONT] [/LEFT] [LEFT][FONT=Georgia][SIZE=2][I][B] Jaki piękny jest ten dzień[/B] [B] i smutny ?[/B] [B] Gdy niebo powite łuną[/B] [B] i tysiące świateł[/B] [B] Pamięci Tych co za progiem[/B] [/I][/SIZE][/FONT] [/LEFT] [LEFT][FONT=Georgia][SIZE=2][I][B] nieznanym[/B][/I][/SIZE][/FONT][B][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=#e36201][SIZE=2] [/SIZE] [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][FONT=Arial][COLOR=Black][SIZE=3][FONT=Georgia][I]Andrzej Brzezina Winiarski[/I][/FONT][/SIZE][/COLOR][/FONT][/LEFT] [/CENTER] [/CENTER] [/CENTER] [/CENTER] [/CENTER] [/CENTER] [/CENTER] [/CENTER] Quote
niedzwiedzica Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Teklusko, wyobrażam sobie teraz Ciebie i Koke, jak hasacie wesołe i szczęśliwe po wielkiej ,zielonej łące, z patykami w paszczach...Każde wspomnienie i o Tobie i o Koci ciagle boli, ciagle brakuje mi Was, obu, tak róznych ale tak strasznie kochanych..Twoja wnuczka, córka Heski, mała Gypsy jest tak podobna do Ciebie,że czasami chce wierzyć,że nie odeszłaś ,że jestes dalej z nami...kocham Cie ciągle, zawsze jestes blisko, w mojej pamieci, w sercu. Koka najmilsza, łagodna i mądra Koka też...śpijcie , moje najkochańsze sunie... Quote
niedzwiedzica Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Tequila, kochana, myślę o Tobie i Kociatej codziennie, kocham Was bardzo, ciągle i niezmiennie. I ciągle mi żal,że nie ma Was tu, przy mnie :-(:-( Quote
niedzwiedzica Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Tequila, Koka, kochane moje , cudne , najmilsze...Rzadko tu zaglądam,ale myślę o Was obu codziennie, pamiętam i kocham ..niezmiennie i mocno . Na spacerach towarzysza mi teraz Hesia i Gypsy..to już Twoja, Kociata, wnuczka i prawnuczka, a córka i wnuczka Tequili...Czas biegnie tak szybko, wszystko się zmienia -ale kocham Was niezmiennie i niezmiennie tęsknię za Wami...Kochane moje .. Quote
niedzwiedzica Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Kochane moje .... to dla Was :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Quote
niedzwiedzica Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Tequila, Teklunia, Teklusia.. ciągle w mojej pamięci..tak jak i Twoja mama..Koka, Kocia, Kociata..ciagle w moim sercu..moje dziewczyny najmilsze, najlepsze, nieobecne a wciąż tak samo kochane...:iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
Recommended Posts