agada Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 [quote name='Monika z Katowic']Rusałka :):):)[/QUOTE] Taaaa, nowe wcielenie jamora :roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
anciaahk Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Dopiero teraz załapałam, kto tu jest Rusałką:lol!:! To jak Rusałka się wzięła za Bursztyna, to będą tylko cuda :evil_lol:! Quote
AgusiaP Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 [quote name='__Lara']On ma już 2 obserwatorów na allegro :)[/QUOTE] Bursztynku będzie dobrze. Musi byc... Quote
Tola Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 [quote name='agada']Taaaa, nowe wcielenie jamora :roflt::roflt::roflt::roflt:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale się uśmiałam:evil_lol: A jak dzisiaj nasz chłopak; trochę bardziej odważny:cool3: Quote
Tola Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 [quote name='monia&nero']Witam serdecznie. Poproszę o informacje gdzie mogę wpłaćić jakąś kaskę dla Bursztynka? Biedny psiak, dobrze że trafił na Was teraz napewno znajdzie cudny domek. Taki miły ciepły i serdeczny na jaki zasługuje. Pozdrawiam[/QUOTE] Wysłalam nr konta. Bursztynek dostał od lucySxy 15 kg karmy bosch, dziękujemy:loveu: Quote
agada Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 [quote name='Tola']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale się uśmiałam:evil_lol: A jak dzisiaj nasz chłopak; trochę bardziej odważny:cool3:[/QUOTE] Na relacje jamora to musimy cierpliwie czekać, bo wujaszek zapracowany i zwykle późne to info, ale czego to się nie robi :evil_lol:... Widzisz Tolu, jak wesoło u Bursztynka, teraz to musi być już tylko lepiej, tylko jeszcze trochę kasy... :oops: Gdzie te ciotki :mad::mad:???????? Quote
jamor Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 [IMG]http://images50.fotosik.pl/303/1490a32cd9177483.jpg[/IMG] a tu bursztyn pełen napiecia, przed szałem agresji [IMG]http://images41.fotosik.pl/298/e9386f47c8af94c6.jpg[/IMG] uuu, to jednak nie szał, ino klocka stawia Quote
jamor Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 tu bedzie jego album, [URL]http://jamor.fotosik.pl/albumy/766332-5.html[/URL] wczoraj beczał całą noc, do tego pozostałe psy sie wku....iały i darły sie na niego : " zamknij ryj....." moze nie bede wypisywał szczególowo bo Bronek bluzga okropnie. mieszka obok niego, przez sciane. dzis troche z wieczora po kolacji nadawał, ale juz cisza. Ktos tu nasciemniał z tą agresją albo nie tego psa mi przywieziono. przylepa taka , ze miałem problem zrobic mu jakiekolwiek zdjecie. miałem załozony obiektyw 70-300 wiec aby złapac ostrosc obiekt nie moze byc blizej niz 2 m, a ten ciagle przy mojej nodze, kilka udało sie zrobic.apetyt wielki, do psów ok. Quote
E-S Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 [quote name='jamor']tu bedzie jego album, [URL]http://jamor.fotosik.pl/albumy/766332-5.html[/URL] wczoraj beczał całą noc, do tego pozostałe psy sie wku....iały i darły sie na niego : " zamknij ryj....." moze nie bede wypisywał szczególowo bo Bronek bluzga okropnie. mieszka obok niego, przez sciane. dzis troche z wieczora po kolacji nadawał, ale juz cisza. Ktos tu nasciemniał z tą agresją albo nie tego psa mi przywieziono. przylepa taka , ze miałem problem zrobic mu jakiekolwiek zdjecie. miałem załozony obiektyw 70-300 wiec aby złapac ostrosc obiekt nie moze byc blizej niz 2 m, a ten ciagle przy mojej nodze, kilka udało sie zrobic.apetyt wielki, do psów ok.[/QUOTE] Dzięki za dobre wieści. Link do albumu bursztyna przydałoby się wkleić na 1 stronę. Quote
jamor Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 nie codziennie wchodzena watki wszystkich psów, ale raczej codziennie zagladam na ten hotelowy, wiec jakby pilnie mnie do tablicy to tam napisac, a ja ze swojej strony jesli cos konkretnego istotnego do na pewno do was odrazu wpadne. jedno pytanie mam, bo całego tego watku czytac nie bede, a tez nie chce opierac sie na plotkach. czy ktos z Was był naoczym świadkiem agresywnych zachowań bursztyna ? Quote
Monika z Katowic Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Jaki piękny Bursztynek!!!! On nie jest agresywny. Quote
anciaahk Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 W sprawie jego agresji musialaby się wypowiedzieć Lucy, skoro psiak u niej był, ale z tego, co czytałam wątek to o agresję był podejrzany tylko u tych nieszczęsnych bab, co go na łańcuch uwiązały. Bursztynek jest uroczy :loveu:. Tola na 1 stronie w podsumowaniu stałych deklaracji jest kwota 130 a powinna być 200, jeśli dobrze liczę. Quote
jogi Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 nie, to Lucy pisała, że Bursztyn jest agresywny do dzieci i do robotników, którzy u niej pracowali. Quote
zadra Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 [quote name='jamor']nie codziennie wchodzena watki wszystkich psów, ale raczej codziennie zagladam na ten hotelowy, wiec jakby pilnie mnie do tablicy to tam napisac, a ja ze swojej strony jesli cos konkretnego istotnego do na pewno do was odrazu wpadne. jedno pytanie mam, bo całego tego watku czytac nie bede, a tez nie chce opierac sie na plotkach. czy ktos z Was był naoczym świadkiem agresywnych zachowań bursztyna ?[/QUOTE Na to pytanie może odpowiedzieć Lucy Quote
Mysza2 Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 zapraszamy na bazarek z filmami na DVD [url]http://www.dogomania.pl/threads/187267-Filmy-na-DVD-dla-Tofika-z-urwan%C4%85-%C5%82apk%C4%85-i-dwa-psiaczki-z-karceru[/url] Quote
anciaahk Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 [quote name='jogi']nie, to Lucy pisała, że Bursztyn jest agresywny do dzieci i do robotników, którzy u niej pracowali.[/QUOTE] Może go prowokowali, drażnili? Quote
jamor Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 dobra, moze mi sie cos uzburało z plotkami albo cos w tym stylu,wiec pomijamy temat agresji Psiak jest ok , miły i kontaktowy. Widząc po pierwszych jego zdjeciach z wątku a teraz trzeba przyznac , że DT gdzie przebywał włożył bardzo duzo serca i pracy w tego psiaka. teraz najwazniejsze aby tego nie zmarnowac i znaleść mu dobry DS. Dzis juz przespał grzecznie noc. Rano gdy poszedłem do niego zaspany wyszedł z budy, przeciagał sie jak kotek i poszedł w teren oddac mocz. Jest bardzo bystry, bo juz wczoraj sam rozpoznawał swój boks. NIe wchodził na picie do innych tylko do swojego . Do tego chłopak bardzo czysty, dba o swój pokój, siku i balaski tylko na wybiegu. W sobote , najpózniej w niedziele pojedziemy w miasto, na lody go wezme. Prosze sie nie zrażac co do form i sytlu w jakim pisze. staram sie brac zycie na wesoło. pozdrawiam wszystkich Quote
agada Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 My lubimy na wesoło, nie widać ;)? A swoją drogą Bursztyn na lodach, no tego to jeszcze nie było :crazyeye::evil_lol::evil_lol:. Miłej zabawy chłopaki, facet z facetem to jednak lepiej się chyba dogada :cool3::lol: Quote
Mysza2 Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 [quote name='jamor'] Prosze sie nie zrażac co do form i sytlu w jakim pisze. staram sie brac zycie na wesoło. pozdrawiam wszystkich[/QUOTE] Oby wszyscy tak zrażali jak Ty. Życie byłoby piękne :lol::lol::lol::lol: Przy okazji zapraszam na bazarek filmowy [URL="http://www.dogomania.pl/threads/187267-Filmy-na-DVD-dla-Tofika-z-urwan%C4%85-%C5%82apk%C4%85-i-dwa-psiaczki-z-karceru"]http://www.dogomania.pl/threads/187267-Filmy-na-DVD-dla-Tofika-z-urwan%C4%85-%C5%82apk%C4%85-i-dwa-psiaczki-z-karceru[/URL] Quote
Aimez_moi Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Bursztyn i Jamor na lodach....... oj moze sie dziac....:):) Quote
Mysza2 Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 [quote name='agada']My lubimy na wesoło, nie widać ;)? A swoją drogą Bursztyn na lodach, no tego to jeszcze nie było :crazyeye::evil_lol::evil_lol:. Miłej zabawy chłopaki, facet z facetem to jednak lepiej się chyba dogada :cool3::lol:[/QUOTE] zwłaszcza że ten co miał być Rusałką został jednak facetem :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::lol::lol::lol: Quote
Tola Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 [quote name='Tola']Tez tak myslę, to dobre wyjscie dla Bursztyna. Bursztyn nie moze dłuzej zostac u lucySxy, i tak jego pobyt przeciągnął się... Dzisiaj ok 20 TZ będzie z Bursztynem u jamora, to porozmawiają, a ja dam znac. Mam nadzieję, ze paromiesięczna praca lucySxy z Bursztynem nie pojdzie na marne i pies dostanie druga szanse na dobry i mądry dom. Dziękuje bardzo za wspaniałą opiekę nad psem. Nr konta powysylam wieczorem, bardzo dziekuję za wszystkie deklaracje:loveu: Wierzymy tu wszysty, ze Bursztyn da radę.[/QUOTE] [FONT=Verdana]Cytuję sama siebie; jest sporo nowych postów i czasami moze cos umknąc...[/FONT] [FONT=Verdana]Ten piękny obecny wygląd Bursztyn zawdzęcza swojej dotychczasowej opiekunce lucySxy i jej troskliwej opiece i zangazowaniu finansowego. [/FONT] [FONT=Verdana]Mam nadzieję, ze te słowa wdzięczności w jakis sposób zrekompensują lucySxy trud włozony w ratowanie Bursztyna.[/FONT] [FONT=Verdana]Przypominam, jak wyglądał Bursztyn w chwili zabrania ze schronu. [/FONT] [FONT=Verdana][IMG]http://img687.imageshack.us/img687/5553/bursztyn2.jpg[/IMG][/FONT] Quote
Tola Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 [quote name='E-S']Dzięki za dobre wieści. Link do albumu bursztyna przydałoby się wkleić na 1 stronę.[/QUOTE] Zrobię to dzisiaj wieczorem:cool3: Quote
Recommended Posts