zadra Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Mam jeszcze jedną deklarację stałą na Bursztyna od Wojtka N, 20,-pln Quote
AgusiaP Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Witam. Jestem na zaproszenie agady. Biedny Bursztynek. Jak będę miała tylko wolną chwilkę to poczytam. Quote
Jo37 Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Nie będzie mnie na dogo do piątku. Tola ma mój numer konta . Quote
Ra_dunia Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Tu nie chodzi o jakieś specjalne szkolenie. Bursztynkowi potrzeba ponowna socjalizacja, więc na pewno Jamor się do tego nadaje ;) Raczej nikomu nie zależy, żeby z Bursztynka był pies policyjny ;) Quote
Tola Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 [quote name='Ra_dunia']Tu nie chodzi o jakieś specjalne szkolenie. Bursztynkowi potrzeba ponowna socjalizacja, więc na pewno Jamor się do tego nadaje ;) Raczej nikomu nie zależy, żeby z Bursztynka był pies policyjny ;)[/QUOTE] Tez tak myslę, to dobre wyjscie dla Bursztyna. Bursztyn nie moze dłuzej zostac u lucySxy, i tak jego pobyt przeciągnął się... Dzisiaj ok 20 TZ będzie z Bursztynem u jamora, to porozmawiają, a ja dam znac. Mam nadzieję, ze paromiesięczna praca lucySxy z Bursztynem nie pojdzie na marne i pies dostanie druga szanse na dobry i mądry dom. Dziękuje bardzo za wspaniałą opiekę nad psem. Nr konta powysylam wieczorem, bardzo dziekuję za wszystkie deklaracje:loveu: Wierzymy tu wszysty, ze Bursztyn da radę. Quote
Jo37 Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Bursztynek wzbogacił sie o 60zł od Monik z Katowic . Dziękujemy.i Quote
Monika z Katowic Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 [quote name='Jo37']Bursztynek wzbogacił sie o 60zł od Monik z Katowic . Dziękujemy.i[/QUOTE] Ja jestem Monika nie Monik. :evil_lol::evil_lol: Burszynku! Niech Ci się uda! :loveu: Quote
anita_happy Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 babeczki.... wejdzcie porsze i doradzcie...sunia z cieczką pomyka po ulicach szydłowieckiej psiej biedy.... [URL="http://www.dogomania.186911-apatyczna-i-zagubiona-sunia-z-cieczk%C4%85-na-ulicy-mamy-awaryjny-hotelik-brak-deklaracji"]http://www.dogomania.pl/threads/1869...rak-deklaracji[/URL] sunia ma szanse na hotelik - ale musimy zaplecze finansowe uzbierac /karma+wet+150zł za hotelowanie/ Quote
Tola Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 [quote name='anciaahk']Babeczki napiszcie czy już płacić?[/QUOTE] Tak, juz mozna. Bursztyn juz u Jamora, własnie rozmawiałam z TZ. Wiadomości o psie będą zamieszczane na wątku. Ja mam juz dodatkowy post na rozliczenia - dziękuję. Biore się za wysyłanie nrkonta; jesli kogoś pominę - krzyczcie:cool3: Mamy [B]130 z[/B]l stałych deklaracji. Quote
Tola Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 [quote name='Jo37']Bursztynek wzbogacił sie o 60zł od Monik z Katowic . Dziękujemy.i[/QUOTE] Dziękuję:loveu: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 postaram się też pomóc, zrobiłam bazarek, z którego dochód z jednego fanta pójdzie na Bursztynka, jutro koniec bazarku, ale od razu dopiszę, że pójdzie na niego. Quote
jamor Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 ha, znalazłem Was. Bursztyn zjadł kolacje, w boksie sam do mnie podszedł, łeb na kolana połozyl na głaskanie, ogonek zaczyna merdac. troche oszołomiony jazdą , ale juz mu przechodzi. teraz własnie nadaje na wysokich czestotliwosciach , bedzie chyba najglosniejszy, musi sie przyzwyczaic. jutro poszukam mu jakiegos kolege lub kolezanke co by szybciej zintegrował sie z towarzystwem. jesli on jest agresywny to ja jestem rusałką. Quote
anita_happy Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 jak odnajdziesz w sobie tę RUSAŁKĘ to zrób foteczke i na dogo wrzuć :) wtedy babeczki będą wiedziały, ze Bursztynynka ogłaszać jako agresora:P Quote
monia&nero Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Witam serdecznie. Poproszę o informacje gdzie mogę wpłaćić jakąś kaskę dla Bursztynka? Biedny psiak, dobrze że trafił na Was teraz napewno znajdzie cudny domek. Taki miły ciepły i serdeczny na jaki zasługuje. Pozdrawiam Quote
agada Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 [quote name='jamor']ha, znalazłem Was. Bursztyn zjadł kolacje, w boksie sam do mnie podszedł, łeb na kolana połozyl na głaskanie, ogonek zaczyna merdac. troche oszołomiony jazdą , ale juz mu przechodzi. teraz własnie nadaje na wysokich czestotliwosciach , bedzie chyba najglosniejszy, musi sie przyzwyczaic. jutro poszukam mu jakiegos kolege lub kolezanke co by szybciej zintegrował sie z towarzystwem. jesli on jest agresywny to ja jestem rusałką.[/QUOTE] Witamy "rusałkę" :evil_lol: w wydaniu męskim :eviltong:, no, ciekawie ta nowa droga Bursztynka sie zaczyna :diabloti: Cioteczki dziękujemy za obecność i co tu ukrywać za wsparcie dla naszego "kasztanka" pod opieką "rusałki" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Monika z Katowic Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Przyszedł na wątek Pan-Rusałka? :):):) Bursztynek teraz będzie dobrze! Quote
Recommended Posts