Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tu nie chodzi o jakieś specjalne szkolenie. Bursztynkowi potrzeba ponowna socjalizacja, więc na pewno Jamor się do tego nadaje ;) Raczej nikomu nie zależy, żeby z Bursztynka był pies policyjny ;)

Posted

[quote name='Ra_dunia']Tu nie chodzi o jakieś specjalne szkolenie. Bursztynkowi potrzeba ponowna socjalizacja, więc na pewno Jamor się do tego nadaje ;) Raczej nikomu nie zależy, żeby z Bursztynka był pies policyjny ;)[/QUOTE]
Tez tak myslę, to dobre wyjscie dla Bursztyna.
Bursztyn nie moze dłuzej zostac u lucySxy, i tak jego pobyt przeciągnął się...
Dzisiaj ok 20 TZ będzie z Bursztynem u jamora, to porozmawiają, a ja dam znac.
Mam nadzieję, ze paromiesięczna praca lucySxy z Bursztynem nie pojdzie na marne i pies dostanie druga szanse na dobry i mądry dom.
Dziękuje bardzo za wspaniałą opiekę nad psem.
Nr konta powysylam wieczorem, bardzo dziekuję za wszystkie deklaracje:loveu:
Wierzymy tu wszysty, ze Bursztyn da radę.

Posted

babeczki....
wejdzcie porsze i doradzcie...sunia z cieczką pomyka po ulicach szydłowieckiej psiej biedy....
[URL="http://www.dogomania.186911-apatyczna-i-zagubiona-sunia-z-cieczk%C4%85-na-ulicy-mamy-awaryjny-hotelik-brak-deklaracji"]http://www.dogomania.pl/threads/1869...rak-deklaracji[/URL]
sunia ma szanse na hotelik - ale musimy zaplecze finansowe uzbierac /karma+wet+150zł za hotelowanie/

Posted

[quote name='anciaahk']Babeczki napiszcie czy już płacić?[/QUOTE]
Tak, juz mozna.
Bursztyn juz u Jamora, własnie rozmawiałam z TZ.
Wiadomości o psie będą zamieszczane na wątku.
Ja mam juz dodatkowy post na rozliczenia - dziękuję.
Biore się za wysyłanie nrkonta; jesli kogoś pominę - krzyczcie:cool3:

Mamy [B]130 z[/B]l stałych deklaracji.

Posted

ha, znalazłem Was. Bursztyn zjadł kolacje, w boksie sam do mnie podszedł, łeb na kolana połozyl na głaskanie, ogonek zaczyna merdac. troche oszołomiony jazdą , ale juz mu przechodzi. teraz własnie nadaje na wysokich czestotliwosciach , bedzie chyba najglosniejszy, musi sie przyzwyczaic. jutro poszukam mu jakiegos kolege lub kolezanke co by szybciej zintegrował sie z towarzystwem. jesli on jest agresywny to ja jestem rusałką.

Posted

Witam serdecznie. Poproszę o informacje gdzie mogę wpłaćić jakąś kaskę dla Bursztynka? Biedny psiak, dobrze że trafił na Was teraz napewno znajdzie cudny domek. Taki miły ciepły i serdeczny na jaki zasługuje. Pozdrawiam

Posted

[quote name='jamor']ha, znalazłem Was. Bursztyn zjadł kolacje, w boksie sam do mnie podszedł, łeb na kolana połozyl na głaskanie, ogonek zaczyna merdac. troche oszołomiony jazdą , ale juz mu przechodzi. teraz własnie nadaje na wysokich czestotliwosciach , bedzie chyba najglosniejszy, musi sie przyzwyczaic. jutro poszukam mu jakiegos kolege lub kolezanke co by szybciej zintegrował sie z towarzystwem. jesli on jest agresywny to ja jestem rusałką.[/QUOTE]
Witamy "rusałkę" :evil_lol: w wydaniu męskim :eviltong:, no, ciekawie ta nowa droga Bursztynka sie zaczyna :diabloti:
Cioteczki dziękujemy za obecność i co tu ukrywać za wsparcie dla naszego "kasztanka" pod opieką "rusałki" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: