stonka1125 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 ooooooooo, to teraz mi podniosłyście ciśnienie! Co za babon paskudny, no żesz!!!!!!!!!! Quote
Marlena:) Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Nie mogłyście wiedzieć.. Dobrze, że Bursztyn już bezpieczny! Wycałujcie go tam w moim imieniu.. Biedak miał pecha :( Quote
Tola Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 Jutro zadzwonię do LucySxy, pogadam, dzisiaj juz pozno... Quote
Tola Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 Myslę teraz, ze ten drugi pies wcale nie jest chory; to bylo tylko takie tłumazcenie. Psina zycie spedzil na łancuchu i tyle. Quote
Tola Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 Czyli zaczynamy wszystko od nowa z ogłoszeniami. Quote
IVV Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 dobrze ,ze trzymalyscie reke na pulsie dziewczyny!!!! Quote
Isadora7 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [quote name='Tola']Czyli zaczynamy wszystko od nowa z ogłoszeniami.[/QUOTE] Tola odnawiać to allegro Bursztyna (po przeróbkach merytorycznych) Quote
E-S Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Nie tylko z ogłoszeniami, generalnie wszystko od nowa ... nauczenie Bursztyna zaufania do ludzi też :( No zabiłabym, tłuc psa ! Bo ucieka ! I co, jak zostanie pobity to uciekać nie będzie ? Paralogika trzylatka. Na łańcuch bez wody i jedzenia do dziury w stodole, draństwo i oszustwo, umowę inną podpisały, miały dzwonić w razie problemów, to łatwiej było psa skatować i na łańcuch przypiąć niż podnieść słuchawkę telefonu, to jest jednak naród wredny. Patrz, ma, dostała, to zrobi co zechce, zatłucze na śmierć nawet, bo już jej. Uch, nienawidzę takich ludzi. Quote
IVV Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 a co z tym drugom psem? jak tego katowal wstretny koltun to tamtego z pewnoscia tez Quote
Tola Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 [quote name='Isadora7']Tola odnawiać to allegro Bursztyna (po przeróbkach merytorycznych)[/QUOTE] Bardzo proszę, moze tym razem się uda. Nie ma ten psiak szczęścia:shake:. Quote
IVV Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 ma przeciez jestescie i chcecie mu pomoc:) Tola domek sie znajdzie! Quote
Isadora7 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [quote name='Tola']Bardzo proszę, moze tym razem się uda. Nie ma ten psiak szczęścia:shake:.[/QUOTE] Zrobie mu może teraz na swoim koncie a nie na fundacyjnym (odpukać coś mi ostatnio ładnie psiaki poszły) Quote
Energy Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Śmiem twierdzić, że Bursztyn gdyby uciekł, to już by nie wrócił. Musiał być bity na łańcuchu, może nie bardzo mu się podobało, wył i... Powtórzę pytanie, nie tylko moje, co z drugim psem, może do straży to zgłosić. Jemu się teraz jeszcze obrywa za zabranie Bursztyna, taka jest mentalność ludzi trzymających psy na łańcuchu. Quote
Lolalola Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Noz sie w kieszeni otwiera i nie tylko jak czytam takie rzeczy:angryy:spralabym ta babe i zostawila w takim miejscu aby jej nikt nie znalazl:angryy:i kazdego innego kto tak traktuje psy,pieknie go musiala oprawiac skoro tak zareagowal na jej widok:-(ale tak dobrze,ze juz jest z Wami,psina faktycznie ma pecha choc ma tez swiatelko w tunelu w Waszej postaci,niestety tak wyglada rzeczywistosc na tych pieprzonych wsiach,pies jest niczym:angryy:jak tylko podacie nr konta wespre Was finansowo,zal mi potwornie Bursztynka.....................zlo powraca do kazdego i mam nadzieje,ze to tej francy wroci ze zdwojona sila:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: Quote
zadra Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Dzisiaj dowiedziałam się od Toli o losie Bursztyna.Biedny chłopak nie miał szczęścia.Mam nadzieję,że los odłaci mu wkońcu cudownym i kochającym DS. Quote
E-S Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Lucy Sxy, dodałaś baby na Czarne Kwiatki? Koniecznie dodaj. Tu link do nowego wątku: [url]http://www.dogomania.pl/threads/183865-CZK-jeszcze-W-trakcie-tworzenia-ale-mozna-juz-dodawac[/url] Quote
bico Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 o matko!:-o dopiero się dowiedziałam i jestem w szoku - wstrętne babsztyle!:angryy: na CK z nimi, by żadnego psa już od dogomaniaków nie dostały:shake: dobrze, że Bursztyn już uratowany.... Quote
jogi Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 szkoda tylko, że w naszych rejonach stanowią większość:( Quote
robkowa Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 tak mi przykro, trzymaj się Bursztynku:-(:-(:-( Quote
lucySxy Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 [quote name='E-S']Lucy Sxy, dodałaś baby na Czarne Kwiatki? Koniecznie dodaj. Tu link do nowego wątku: [url]http://www.dogomania.pl/threads/183865-CZK-jeszcze-W-trakcie-tworzenia-ale-mozna-juz-dodawac[/url][/QUOTE] Dolozylam obie baby na CZarne Kwiatki! . Quote
lucySxy Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 [quote name='Lolalola']jak samopoczucie Bursztynka??[/QUOTE] Bursztynek teraz czuje sie juz dobrze, biega skacze, pilnuje dzialki tak jakby nie wyjezdzal. Przychodzi tez do mnie ,jak go wolam ,chociaz poczatkowo nie przychodzil na wolanie.:shake:Widac bylo ,ze chce podejsc ,ale sie boi,dreptal w miejscu i tak mnie "obchodzil". Ale kielbasa w rece zrobila swoje, przyszedl raz,dostal kielbache:cool3: i spore glaski, i w taki sposob sobie przypomnial ze za przychodzenie jest nagroda. Najbardziej mnie boli to ,ze on znowu jest chudawy! Trudno jest go odkarmic ,w sumie to jest delikatny pies, troche niewygody i chudnie. Zaczne z nim pracowac wiecej w domu ,bo co prawda zachowuje czystosc ,ale taki obrzydliwy zwyczaj sikania po jedzeniu:-o Polego to na tym ,ze wyjada,wylize miske i zaraz podnosi lape i sik..tam gdzie stoi, czesto do tej miski:shake: Musze przyznac ,ze nawet nie mam koncepcji jak nad tym pracowac. Nie mozna go karcic , bo bedzie to wiazal z jedzeniem, nie wiem co robic a chcialabym go tak przygotowac ,zeby mogl mieszkac w mieszkaniu. Quote
IVV Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 przerywaj mu w polowie odwracajac jego uwage w sumie nie ma sie co dziwc ,tam gdzie jadl tam tez siusial byl przeciez uwiazny i nie mial wyboru szybko sie nauczy:) skad ma wiedziec ,ze u Ciebie panuja inne zasady niz tam gdzie byl do tej pory...;) bedzie juz tylko co raz lepiej Quote
Recommended Posts