malawaszka Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 no też czekam na info, ale myslę, że o ile go ta pani odda to pewnie do tych co były już go poznać Quote
AnkaG Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Aldo od kilku dni jest w nowym domu. Pani w niedziele przyjechała i stwierdziła, ze Aldo jest taki sam jak ich ŚP sznaucer. Ma cały dzień opiekę, blisko las. Quote
malawaszka Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 wspaniale!!!!! trzymam :kciuki: za aklimatyzację i szczęśliwe zycie Aldusia!!!! Quote
AnkaG Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 No ja też trzymam. W sobotę Pani Hania dostała mms z fotą Aldusia. W nowej czerwonej obróżce z cyrkoniami. Jest jej ciężko. Aldo już się zapoznał z wnuczką nowej Pani (córeczką tej Pani co dzwoniła). Spisał się grzecznie - mała ma 1,5 roczku. Zero agresji. Quote
malawaszka Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Ania czy Ty już jesteś w Szczecinie czy jeszcze w Wawie? Quote
AMIGA Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 AnkaG napisał(a):Aldo od kilku dni jest w nowym domu. Pani w niedziele przyjechała i stwierdziła, ze Aldo jest taki sam jak ich ŚP sznaucer. Ma cały dzień opiekę, blisko las. Alduś bądź grzecznym chłopczykiem.:nono: Super wiesci :bigcool::sweetCyb: Quote
zerduszko Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Trzymam kciuki za chłopaka - dość tej tułaczki. Quote
AnkaG Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Dzwoniłam dzisiaj do pani Hani. U Aldusia wszytko ok. :lol: Jest wspanialym towarzyszem, lubi leżec na tarasie i obserwować podwórko. Z małą córeczką bawi sie chętnie. Imię zostało (uznano, że suoper pasuje do niego). Pani Hania co jakiś czas dostaje mms z fotą Aldo. :lol: Quote
sybil Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 O rany, błagam zmieńcie tytuł wątku!!! Jak przeczytałam, że Aldo Szczekacz musi zmienić domek to mało zawału nie dostałam:mad:Na szczęście wiadomości są super. Powodzenia piesku!:loveu: Quote
AnkaG Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Wieści o Aldusiu :) Wszystko ok. Dużo spaceruje, oczywiście szczeka dalej jak dzwoni dzwonek do drzwi. Córkę i wnuczkę wita skacząc pod sufit. :) Niedawno pogryzl go pies, miał założone 4 szwy ale już wszystko ok. Quote
malawaszka Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 ojjjj pewnie sam zaczepiał najpierw co? dobrze, że jest w porządku :) Quote
Recommended Posts