Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 162
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aldo od kilku dni jest w nowym domu. Pani w niedziele przyjechała i stwierdziła, ze Aldo jest taki sam jak ich ŚP sznaucer. Ma cały dzień opiekę, blisko las.

Posted

No ja też trzymam. W sobotę Pani Hania dostała mms z fotą Aldusia. W nowej czerwonej obróżce z cyrkoniami. Jest jej ciężko.
Aldo już się zapoznał z wnuczką nowej Pani (córeczką tej Pani co dzwoniła). Spisał się grzecznie - mała ma 1,5 roczku. Zero agresji.

Posted

AnkaG napisał(a):
Aldo od kilku dni jest w nowym domu. Pani w niedziele przyjechała i stwierdziła, ze Aldo jest taki sam jak ich ŚP sznaucer. Ma cały dzień opiekę, blisko las.

Alduś bądź grzecznym chłopczykiem.:nono:

Super wiesci :bigcool::sweetCyb:

• 2 months later...
Posted

Dzwoniłam dzisiaj do pani Hani. U Aldusia wszytko ok. :lol: Jest wspanialym towarzyszem, lubi leżec na tarasie i obserwować podwórko. Z małą córeczką bawi sie chętnie. Imię zostało (uznano, że suoper pasuje do niego). Pani Hania co jakiś czas dostaje mms z fotą Aldo. :lol:

Posted

O rany, błagam zmieńcie tytuł wątku!!! Jak przeczytałam, że Aldo Szczekacz musi zmienić domek to mało zawału nie dostałam:mad:Na szczęście wiadomości są super. Powodzenia piesku!:loveu:

• 2 months later...
Posted

Wieści o Aldusiu :) Wszystko ok. Dużo spaceruje, oczywiście szczeka dalej jak dzwoni dzwonek do drzwi. Córkę i wnuczkę wita skacząc pod sufit. :) Niedawno pogryzl go pies, miał założone 4 szwy ale już wszystko ok.