diabelkowa Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 olekg89 napisał(a):Tatoo paskudny.Jakby mnie ktoś tak oszpecił to chyba otworzyłbym se żyły. ocieka zajebistoscia. nigdy taki zajebisty nie bedziesz :D Tak sie ma jak sie nie zna na sztuce i nie zna Siudmaka mrrr :) Dalej nie wiem czemu sobie nie otworzyles zyl skoro patrzysz codziennie w lustro :] Quote
diabelkowa Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 olus nie ;) po prostu wiem jak cos jest swietne i jest dobrze wykonane, facet od clockworkowej ma talent i wie co dobre ;] a jak ktos nie dorosl do sztuki i potrafi tylko mielic ozorem znajac sie na frytkach to tak ma . Quote
Goooooosiak Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Widzę, że wynikła mała kłótnia o tattoo. Według mnie jest wykonany rewelacyjnie. Jest bardzo dużo szczegółów na nim i jest bardzo dokładny. Każdy ma swój gust i jedni to lubią, a inni nie. Natomiast uważam, że trzeba to ocenić obiektywnie, jeśli się wzór nie podoba to trzeba zobaczyć na technikę, która jest tu wspaniała i tatuaż jest wykonany perfekcyjnie :) Quote
Onomato-Peja Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 http://img40.imageshack.us/img40/9434/sdc10515k.jpg Hihihihi ale brzydal ;) dziara super jak na moje oko ;) Quote
jonQuilla Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 [FONT=Georgia]tattoo dobre :happy1: także lubię prace Siudmaka choć tej z Twoich pleców nie znam, masz gdzieś oryginał? chętnie bym zobaczyła :razz:[/FONT] Quote
Obama Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]tattoo dobre :happy1: także lubię prace Siudmaka choć tej z Twoich pleców nie znam, masz gdzieś oryginał? chętnie bym zobaczyła :razz:[/FONT] Idyll się nazywa Ja z wystawy Siudmaka poprzywoziłam plakaty,które teraz mam w antyramach :)A sama mam Beksińskiego na plecach. Quote
jonQuilla Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='Obama']Idyll się nazywa Ja z wystawy Siudmaka poprzywoziłam plakaty,które teraz mam w antyramach :)A sama mam Beksińskiego na plecach. [FONT=Georgia]dziękuję :) ooo to pokaż a nie się tylko chwalisz :mad: Beksiński jest niesamowity [/FONT] Quote
diabelkowa Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 Ja chcialam wlasnie z wernisazu Siudmaka przywiezc ale to bylam jeszcze jako dziecko, nie przywiozlam , zalowalam nie umialam potem dostac idylla wiec postanowilam go wytatuowac ;) Beksinski tez fajny, ale jednak wole tworczosc Siudmaka. Siedze sobie w Warszawie wiec sie prawdopodobnie wreszcie spotkam z wujkiem mam nadzieje, ze sie nie obrazi ze sobie wytatuowalam jego "konkurenta" ;) Obama wstawiaj fotke tatuazu :) Quote
Izabela124. Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Świetny masz tatuaż, bardzo mi się podoba Quote
olekg89 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Chciałem sprawdzić jak zareagujesz.A Tatoo jak tatoo nie znam się :P nie chce mieć więc mi to wsio co tam se wymalujesz na pleckach.Ale uroczo się wkurzyłaś trza przyznać :P Quote
limonka97 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 hejka ;) logan piękniś, a tatuaż też fajny :cool3: Quote
diabelkowa Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 a hej :) nowe fotki :P logan zyje :P ja tez Quote
agaciaaa Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Cześć diabeł :p foty byś jakieś wstawiła :cool3: Quote
diabelkowa Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 moze wam sie nie wyswietlily wiec jeszcze raz Quote
diabelkowa Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 bo innych moze lepiej nie pokazywac ;) Quote
Talia Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 diabelkowa napisał(a):bo innych moze lepiej nie pokazywac ;) Powiało grozą... :cool3: Quote
runo Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Wspaniały pomysł na tatuaż :) na pierwszy rzut oka to wygląda jak motyl a potem już widać że to coś znacznie bardziej interesującego ;) "skrzydła" tego "motyla" wygladają jak uszy twojego pieska ;) Quote
sacred PIRANHA Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 nie było mnie tu dłuuuugo tatuaż super! diabełkowa ty robisz portrety psów? bo jesli tak to ja bym chciała Filki... Quote
Recommended Posts