Jump to content
Dogomania

Boski Logan- posłaniec psich bogów oraz Demon- brzydki malinois ;)

Recommended Posts

Posted

olekg89 napisał(a):
Tatoo paskudny.Jakby mnie ktoś tak oszpecił to chyba otworzyłbym se żyły.

ocieka zajebistoscia. nigdy taki zajebisty nie bedziesz :D Tak sie ma jak sie nie zna na sztuce i nie zna Siudmaka mrrr :) Dalej nie wiem czemu sobie nie otworzyles zyl skoro patrzysz codziennie w lustro :]

Posted

olus nie ;) po prostu wiem jak cos jest swietne i jest dobrze wykonane, facet od clockworkowej ma talent i wie co dobre ;] a jak ktos nie dorosl do sztuki i potrafi tylko mielic ozorem znajac sie na frytkach to tak ma .

Posted

Widzę, że wynikła mała kłótnia o tattoo. Według mnie jest wykonany rewelacyjnie. Jest bardzo dużo szczegółów na nim i jest bardzo dokładny. Każdy ma swój gust i jedni to lubią, a inni nie. Natomiast uważam, że trzeba to ocenić obiektywnie, jeśli się wzór nie podoba to trzeba zobaczyć na technikę, która jest tu wspaniała i tatuaż jest wykonany perfekcyjnie :)

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]tattoo dobre :happy1:
także lubię prace Siudmaka choć tej z Twoich pleców nie znam, masz gdzieś oryginał? chętnie bym zobaczyła :razz:
[/FONT]
Idyll się nazywa

Ja z wystawy Siudmaka poprzywoziłam plakaty,które teraz mam w antyramach :)A sama mam Beksińskiego na plecach.

Posted

[quote name='Obama']Idyll się nazywa

Ja z wystawy Siudmaka poprzywoziłam plakaty,które teraz mam w antyramach :)A sama mam Beksińskiego na plecach.

[FONT=Georgia]dziękuję :)

ooo to pokaż a nie się tylko chwalisz :mad:
Beksiński jest niesamowity
[/FONT]

Posted

Ja chcialam wlasnie z wernisazu Siudmaka przywiezc ale to bylam jeszcze jako dziecko, nie przywiozlam , zalowalam nie umialam potem dostac idylla wiec postanowilam go wytatuowac ;) Beksinski tez fajny, ale jednak wole tworczosc Siudmaka. Siedze sobie w Warszawie wiec sie prawdopodobnie wreszcie spotkam z wujkiem mam nadzieje, ze sie nie obrazi ze sobie wytatuowalam jego "konkurenta" ;) Obama wstawiaj fotke tatuazu :)

Posted

Chciałem sprawdzić jak zareagujesz.A Tatoo jak tatoo nie znam się :P nie chce mieć więc mi to wsio co tam se wymalujesz na pleckach.Ale uroczo się wkurzyłaś trza przyznać :P

• 2 weeks later...
Posted

Wspaniały pomysł na tatuaż :) na pierwszy rzut oka to wygląda jak motyl a potem już widać że to coś znacznie bardziej interesującego ;)
"skrzydła" tego "motyla" wygladają jak uszy twojego pieska ;)