Aga K Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Diabelek :shake: jak ty sie wyrazasz :razz: nie skomentuje chce tylko wiedziec czym Logan zawinil ..... Quote
diabelkowa Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 a chujowy jest ;P jest pieprzonym sukinsynem ... cholera on zachowuje sie jak ja i przez to mnie wkur... za :P Quote
SZPiLKA23 Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Szalona :D.... to nie wierz ze pies Cie naśladuje, zachowuj sie jak trzeba to nie bedziesz sie wściekała Quote
Aga K Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 hahahahah :) to moj dzis stanol jak slup soli po tym jak zgaslo nam swiatlo na polpietrze - tchorz :D jak ja ;) jaki pan taki kram :D Quote
diabelkowa Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Szalona :D.... to nie wierz ze pies Cie naśladuje, zachowuj sie jak trzeba to nie bedziesz sie wściekała kiedy wlasnie ja sie probuje zmienic i co i pozniej jak przeklinam na cale osiedle na psa to nagle plac psiarzy robi sie pusty.... a moj pies i tak to ma w dupie ;P ja cwicze panowanie nad nerwami i wyciszenie (ooo nawet nie wiecie jak mi sie to przyda) a loganowi... linke treningowa bo nasza gdzies sie zgubila... a... i mnie wkurza bo go odchudzam od sierpnia i dalej jest gruby:mad: jak za miesiac nic sie nie poprawi to chyba robimy badania na hormonyy Quote
Aga K Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Diabelku :diabloti: powiem ci jedno - niechce sie wymadrzac, ale to tak niestety bylo ..... niegdys jak bylam w LO to bylam zajeee... nerwusem i wiesz co ??? - a GOWNO Z TEGO MIALAM !!!! uspokoj sie kobietko i dzialaj inteligencja i rozsadkiem, a lepiej na tym wyjdziesz ;) Mysle, ze zobaczysz roznice ;) Quote
diabelkowa Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 wieem... jak ja jestem wyluzowana to i pies jest na luzie Quote
anetta Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Nerwosol polecam :diabloti: Bo to możę wina "reszty domu" że jest gruby :diabloti: Z nimi pogadaj. Bo jesli od sierpnia go odchudzasz a on nadal spaślak :evil_lol: to coś tu nie halooo. Quote
diabelkowa Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 jasne ze to ich wina ;p a czyja ? teraz kaze im placic za badania hormonalne na przyszly miesiac bo jak oni przeciez mu nie daja to czyja wina ze gruby:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Cześć nerwusie :diabloti: Nie piernicz głupot tylko dawaj nam tu zdjęcia swego chu***** psa :lol: Quote
Aga K Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 agacia - racja :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
diabelkowa Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 do dupy pogoda do zdjec ... tam jedno stare i sie cieszcie ;P a i moj pies juz nie jest taki do dupy ;P jest ok tylko gruuuuby az dupe sciska jak go widze ;p kupilam mu dzis zgrzeblo jakies a nie znam sie ;P fajnie z niego siersc leci z ta szczotka czy kij wie czym ;P Quote
Aga K Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 hej diabelku ;) jasne, ze twoj psiun do dooopy niejest :) a no to napisz mi jeszcze co sie zmienilo z nim :) a ja naiwna niejestem i cieszyc sie niebede :mad: niemysl sobie :angryy: Quote
as_kate Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 tak się wtrącę, ale Kyubi w avatarze rzucił mi się w oczy ;) Tutaj Twój psiak wygląda ja Pies Ninja Kakashiego :cool1: Quote
diabelkowa Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 jasne ze tak wyglada ;P bo wiesz... Hatake Kakashi to moj luby :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no cierpliwy jest wczoraj jak sobie piwkowalam to godzine w miejscu na dupie siedzial hehehe no i grzeczny jest :D dobrze sie go szkoli , ale gruuby Quote
as_kate Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 my fani powinniśmy się wspierać :D :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
diabelkowa Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 dalam troche ale on srednio lubi babelki ;P szklanke po wodce wylizuje z zapalem:evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 hehe no patrz to tak jak moj:evil_lol: :evil_lol: ostatnio jak przynieslismy reklamowki ze sklepu to najbardziej mu sie spodobala ta z wodka :evil_lol: Jestem z niego dumna schudł do 14kg, ostatnio ok. 15 już ważył:angryy: a przed kastracja 12,5kg dalabys jakis nwych zdjec Loganowego:eviltong: Quote
diabelkowa Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 jego wielki tylek nie miesci sie w obiektywie ;P ja logana juz przestalam wazyc :) szkoda nerwow :P byle do wiosny... Quote
Marta_Ares Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 cos Ty mu zrobiła ze on taki smutny???:mad: :mad: Quote
diabelkowa Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 troche grubasa z dzisiaj ;) gapimy sie na pania chodzenie przy nodze zostajemy fajny tatuaz :P http://crazy-frankenstein.com/pictures-files/funny-and-crazy-tattoo-pictures/bad_tattoos_13.jpg Quote
Recommended Posts