Jump to content
Dogomania

Boski Logan- posłaniec psich bogów oraz Demon- brzydki malinois ;)

Recommended Posts

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Szalona :D.... to nie wierz ze pies Cie naśladuje, zachowuj sie jak trzeba to nie bedziesz sie wściekała

kiedy wlasnie ja sie probuje zmienic i co i pozniej jak przeklinam na cale osiedle na psa to nagle plac psiarzy robi sie pusty.... a moj pies i tak to ma w dupie ;P

ja cwicze panowanie nad nerwami i wyciszenie (ooo nawet nie wiecie jak mi sie to przyda)

a loganowi... linke treningowa bo nasza gdzies sie zgubila...

a... i mnie wkurza bo go odchudzam od sierpnia i dalej jest gruby:mad: jak za miesiac nic sie nie poprawi to chyba robimy badania na hormonyy

Posted

Diabelku :diabloti:

powiem ci jedno - niechce sie wymadrzac, ale to tak niestety bylo .....
niegdys jak bylam w LO to bylam zajeee... nerwusem i wiesz co ??? - a GOWNO Z TEGO MIALAM !!!!
uspokoj sie kobietko i dzialaj inteligencja i rozsadkiem, a lepiej na tym wyjdziesz ;) Mysle, ze zobaczysz roznice ;)

Posted

Nerwosol polecam :diabloti:

Bo to możę wina "reszty domu" że jest gruby :diabloti: Z nimi pogadaj. Bo jesli od sierpnia go odchudzasz a on nadal spaślak :evil_lol: to coś tu nie halooo.

Posted

do dupy pogoda do zdjec ... tam jedno stare i sie cieszcie ;P

a i moj pies juz nie jest taki do dupy ;P jest ok tylko gruuuuby az dupe sciska jak go widze ;p

kupilam mu dzis zgrzeblo jakies a nie znam sie ;P fajnie z niego siersc leci z ta szczotka czy kij wie czym ;P

Posted

hej diabelku ;)

jasne, ze twoj psiun do dooopy niejest :)
a no to napisz mi jeszcze co sie zmienilo z nim :)

a ja naiwna niejestem i cieszyc sie niebede :mad: niemysl sobie :angryy:

Posted

jasne ze tak wyglada ;P bo wiesz... Hatake Kakashi to moj luby :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no cierpliwy jest wczoraj jak sobie piwkowalam to godzine w miejscu na dupie siedzial hehehe no i grzeczny jest :D dobrze sie go szkoli , ale gruuby

Posted

hehe no patrz to tak jak moj:evil_lol: :evil_lol:
ostatnio jak przynieslismy reklamowki ze sklepu to najbardziej mu sie spodobala ta z wodka :evil_lol:

Jestem z niego dumna schudł do 14kg, ostatnio ok. 15 już ważył:angryy:
a przed kastracja 12,5kg

dalabys jakis nwych zdjec Loganowego:eviltong: