Szarotka Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Nie czytalam calego watku, wroce i przeczytam. Czy pieski maja pojsc razem ?? Quote
Pies Wolny Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='Szarotka']Nie czytalam calego watku, wroce i przeczytam. Czy pieski maja pojsc razem ??[/QUOTE] Dzięki, że wpadłaś. :lol: Najlepiej by było razem, ale wiesz jak jest. Może pójdą na zastępstwo ....ale ciiisza, żeby nie zapeszyć. Quote
Tia Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Nie, nawet nie są ze sobą zżyte!!! Oczywiście, że mogą iść osobno... One mają tylko połączone wątki:) Quote
Szarotka Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Osobno jest znacznie latwiej:):) czy najpierw staramy sie wyadoptowac a nie zbieramy na dt ?? Quote
Tia Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 No nie wiem, psiaki radzą sobie jakoś w schronisku(ciężko teraz o tymczas a jest wiele bardziej potrzebujących psiaków)...najlepiej było by od razu do DS. Quote
Szarotka Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 No to trzeba probowac z ogloszeniami. Ktos juz zrobil dla jednego ?? Tekst musi byc dobry. Quote
Tia Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 JA zrobiłam do Cekina kilka ogłoszeń, ale to tylko garstka... (zrobiłam w takich gdzie nie trzeba się rejestrować, ale są one mało przeglądane) Teraz tylko Kropek nie ma... Angel zna go najlepiej mogła by jutro ułożyć porządny tekst do ogłoszeń... Quote
Szarotka Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 No wlasnie trzeba by od dobrego tekstu zaczac, bo to w sumie najwazniejsze. Dobry tekst i dobre zdjecia. Quote
Tola^^ Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Właśnie Angel zrobisz tekst da psiaków? Jak będzie dobry tekst i zdjęcia to od razu będą się bić o te dwa maluszki ! :) Quote
Szarotka Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 To ja wroce jutro i bedziemy dalej radzic. :):) Quote
Tola^^ Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 To już też idę i wrócę jutro i będziemy dalej działaś:cool3: Quote
Szarotka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Jak mozna to dajcie obydwa teksty na watek (chyba, ze jeden juz gdzies jest) to wrazie czego mozna cos poprawic. Quote
Angel Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Kropek ma około 2 lat. Jest małym, łaciatym psiakiem. Jest bardzo pocieszny i uroczy ;) Jest przyjacielski w stosunku do innych psów i ludzi. Chętny do zabaw, rodzinny pies. Ładnie chodzi na smyczy i uwielbia być w centrum uwagi ;) Lubi pieszczoty i ma urocze spojrzenie. Uwielbia biegac po lesie i napewno byłby dobrym towarzyszem dla każdego ;) Czeka na swój dom w schronisku od października 2009 roku. Quote
Akrum Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Kropko cekinkowy watku do góry hopsaj i pokazuj psiaczki innym cioteczkom :) Quote
Szarotka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 No to mamy juz troche tekstu :):) teraz trzeba ogloszenia. Quote
Tia Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Mi się wydaję, tekst jest mało zachęcający, może taki: (nie duża zmiana, ale wydaje mi się, że tak lepiej) Cudowny, przyjacielski, łaciaty KROPEK gotowy do pokochania! Kropek to łaciaty,mały dwulatek. Obecnie mieszka w schronisku dla psów w Obornikach wlkp/k.Poznania. Jest bardzo pocieszny i uroczy. Jest przyjacielski w stosunku do innych psów oraz ludzi. Chętny do zabaw, rodzinny piesek. Ładnie chodzi na smyczy i uwielbia być w centrum uwagi. Lubi pieszczoty i ma urocze spojrzenie. Uwielbia biegac po lesie i napewno byłby dobrym towarzyszem dla każdego. Czeka na swój dom w schronisku od października 2009 roku. Może właśnie ty staniesz się jego nowym opiekunem??? Kontakt: Tel: 782 - 556 -399 e-mail: [email protected] Quote
Tia Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Angel mogła być przełożyć ogłoszenia Cekina na pierwszą, żeby było widać na czym ma już zrobione?? Quote
Pies Wolny Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Szarotka']Tak tekst musi byc zachecajacy :):)[/QUOTE] Jak najbardziej, jak najbardziej. :grins: Trochę może być zawadiacki nawet. Angel, a jak sprawy techniczne, bo albo nie odrobiłem lekcji, albo info nie ma. Szczepienia, chip chipy, co z jajkami - zostali honorowymi dawcami wielkanocnymi, czy jeszcze nie tym razem. To wszystko też trzeba gdzieś utkać. Jeszcze jedno, tak w sprawie zasad. Albo idąc śladem (*)Talcott (post 7) robimy definitywnie dwa w jednym, albo nie. Ale jakiś akcent trzeba zdecydowanie wybrać. Se tak myślę .... Quote
Tola^^ Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Właśnie Angel uwzględni wszystkie szczegóły i żeby tekst do ogłoszeń był jak najbardziej zachęcający! Quote
Szarotka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 No i wlasnie wstawic tekst i linki do ogloszen na watek. Quote
Akrum Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 o widzę chłopaki że się tu u was ruszyło troszkę :) Quote
Szarotka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 No i co czy ktoras ciotka zrobi te ogloszenia ??? Quote
Recommended Posts