Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 631
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jest Pani zainteresowana Kropkiem przed chwilą do mnie dzwoniła i mówiła że tak jej wpadł w oko że od zaraz może go zaadoptować jest ze śląska i potrzebny PILNIE transport!

Posted

o widze, ze Ingrid zabrała się już za ogłoszenia dla Kropka, to dobrze :) bo ja nadal jestem zawalona ogłoszeniami dla innych psiaków, a weekend w ogóle mało przy kompie...

no i czytam dalej wątek... a tu proszę, iskierka nadzieji dla Kropka :) ale fajnie :)

Posted

Odpisałam mi Pani z chęcią zgadza się na wizytę przed-adopcyjną lecz niestety pisze że nie może pokryć kosztów transportu więc będzie trzeba zbierać deklaracje jednorazowe.
Pani mieszka w Jaworznie jak już pisałam jest to woj. śląskie.
Więc ktoś potrzebny do przeprowadzenia wizyty przed adopcyjnej (Pani odpowiada obojętnie jaki termin ponieważ cały czas jest w domu) !

Posted

Cioteczki, jak wszystko wyjdzie dobrze z wizyta to wystarczy zeby ktos dowiozl Kropcia do Wroclawia , a z tamtad moj brat wezmie go samochodem do Katowic. Za darmo oczywiscie. Moj brat jezdzi na trasie Wroclaw-Katowice najmniej raz w tygodniu i wozi pieski bardzo czesto .
Jutro napewno dostane odpowiedz od Cioteczek ze Slaska w sprawie wizyty.

Posted

też czasami tego nie rozumiem, że na utrzymanie psa będą mieli, ale na transport już nie...
no ale, dlatego tak ważne są wizyty przed i po adopcyjne!
no chyba że to starsi ludzie na emeryturze, no to jeszcze jakoś to zrozumiem, ale z drugiej strony jak odpukać psiak się nagle rozchoruje, to też będą musieli mieć kase od razu na wizyty wet. to co wtedy?

Posted

Koszty transportu będę dosyć duże bo z Obornik do Jaworzna jest około 430km!
Więc pisała mi że nie może pokryć kosztów transportu i czy by nie dało się jakoś tego wykombinować bo bardzo zależy jej na Kropku, bo akurat jak przeglądała ogłoszenia to wypatrzyła Kropka i od razu się w nim zakochała :)
Mam nadzieje że znajdzie się ktoś na wizytę przed adopcyjną.