Tia Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Angel możesz uzupełniać pierwszą stronę, bo już pojawiło się kilka ogłoszeń do Kropka:):) Witamy Szarotkę:) Quote
Tola^^ Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Jest Pani zainteresowana Kropkiem przed chwilą do mnie dzwoniła i mówiła że tak jej wpadł w oko że od zaraz może go zaadoptować jest ze śląska i potrzebny PILNIE transport! Quote
Tola^^ Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Właśnie też będzie trzeba sprawdzić znacie kogoś ze śląska kto przeprowadza wizyty? Quote
Szarotka Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 A gdzie na Slasku ?? Jest Pati w Zabrzu, Monika w Katowicach i napewno wiele innych :) Quote
Tola^^ Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Właśnie pisałam do tej Pani maila gdzie dokładnie mieszka i czy zgadza się na wizytę :) Jak coś odpisze to od razu będę pisać na wątku... Quote
Ingrid44 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Zanam wiele Cioteczek ze slaska wiec napewno pomoga. A to dopiero WIADOMOSC ! Trzymam kciuki . Jesli chodzi o ogloszenia to wiekszosc przyszlo na moj e-mail i sa juz aktywne. Quote
Akrum Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 o widze, ze Ingrid zabrała się już za ogłoszenia dla Kropka, to dobrze :) bo ja nadal jestem zawalona ogłoszeniami dla innych psiaków, a weekend w ogóle mało przy kompie... no i czytam dalej wątek... a tu proszę, iskierka nadzieji dla Kropka :) ale fajnie :) Quote
Tia Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Oby wszystko się udało:) Trzymamy kciuki:multi: Quote
Angel Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 co za wiadomość..! super!!!!!!! oby tylko wypaliło to :) Quote
Angel Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 Tola to napisz mi później gdzie ma byc transport to zmienie tytuł wątku;] Quote
Szarotka Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Chyba za wczesnie. Trzeba domek najpierw sprawdzic. Quote
Tola^^ Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Odpisałam mi Pani z chęcią zgadza się na wizytę przed-adopcyjną lecz niestety pisze że nie może pokryć kosztów transportu więc będzie trzeba zbierać deklaracje jednorazowe. Pani mieszka w Jaworznie jak już pisałam jest to woj. śląskie. Więc ktoś potrzebny do przeprowadzenia wizyty przed adopcyjnej (Pani odpowiada obojętnie jaki termin ponieważ cały czas jest w domu) ! Quote
Szarotka Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Czy koszty transportu beda duza ?? bo w koncu utrzymanie psa tez kosztuje? trzeba domek dobrze sprawdzic. Quote
Ingrid44 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Cioteczki, jak wszystko wyjdzie dobrze z wizyta to wystarczy zeby ktos dowiozl Kropcia do Wroclawia , a z tamtad moj brat wezmie go samochodem do Katowic. Za darmo oczywiscie. Moj brat jezdzi na trasie Wroclaw-Katowice najmniej raz w tygodniu i wozi pieski bardzo czesto . Jutro napewno dostane odpowiedz od Cioteczek ze Slaska w sprawie wizyty. Quote
Akrum Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 też czasami tego nie rozumiem, że na utrzymanie psa będą mieli, ale na transport już nie... no ale, dlatego tak ważne są wizyty przed i po adopcyjne! no chyba że to starsi ludzie na emeryturze, no to jeszcze jakoś to zrozumiem, ale z drugiej strony jak odpukać psiak się nagle rozchoruje, to też będą musieli mieć kase od razu na wizyty wet. to co wtedy? Quote
Tola^^ Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Koszty transportu będę dosyć duże bo z Obornik do Jaworzna jest około 430km! Więc pisała mi że nie może pokryć kosztów transportu i czy by nie dało się jakoś tego wykombinować bo bardzo zależy jej na Kropku, bo akurat jak przeglądała ogłoszenia to wypatrzyła Kropka i od razu się w nim zakochała :) Mam nadzieje że znajdzie się ktoś na wizytę przed adopcyjną. Quote
Tola^^ Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Szarotka napisał(a):Na Slasku jest sporo ciotek :):) To na pewno jakaś się znajdzie do tej wizyty! Mam taką nadzieje! :) Quote
Ingrid44 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Ja piszalam do Bjuty, zaraz napisze do innych cioteczek. Pisalam wczesciej o darmowym transporcie, jak wyjdzie z domkiem. Quote
Recommended Posts