Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Ja piszalam do Bjuty, zaraz napisze do innych cioteczek.

Pisalam wczesciej o darmowym transporcie, jak wyjdzie z domkiem.

Jak by nie wyszlo, to ja moge napisac do Moniki i Pati.

• Replies 631
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Usiłuję sobie przypomnieć kto jest z Mysłowic (z Jaworzna nie kojarzę). Macie może wątek Moona? Wydaje mi się że tam ktoś się pokazywał z Mysłowic, ale nie mogę znaleźć wątku.

Posted

Słuchajcie - dobra dusza podała mi dwa namiary na osoby z Jaworzna - to:
Mecka, i Aplle, to może niech ktoś do nich napisze bardziej związany z Kropkiem, bo ja bym i tak musiała przekierowywać do kogoś kompetentnego.

Posted

Angel napisał(a):
a o jakie dokładnie szczegóły chodzi co do Kropka ?

Pytałem, czy obaj faceci są szczepieni (na co ?), czy są kastrowani ?, czy maja chipy ? . Jeśli gdzieś to już jest napisane - to proszę info powtórzyć.

Posted

[quote name='Bjuta']Słuchajcie - dobra dusza podała mi dwa namiary na osoby z Jaworzna - to:
Mecka, i Aplle, to może niech ktoś do nich napisze bardziej związany z Kropkiem, bo ja bym i tak musiała przekierowywać do kogoś kompetentnego.

To ja napisze PW. Jestem opiekunka Kropka więc pisze :)

Posted

[quote name='Bjuta']Słuchajcie - dobra dusza podała mi dwa namiary na osoby z Jaworzna - to:

Bjutko, jetes CUDOWNA, ogromne Dzieki za pomoc. :) :) :)