Guest ambird Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Opiekę zaoferowała Fundacja Emir :cool3: Pies będzie na poczatku pod opieka lecznicy, co w jego stanie i przy podejrzeniu kaszlu kenelowego jest wskazane. Dziękuję wszystkim za pomoc :loveu: Quote
GoniaP Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Potwierdzam co napisała Ambrid. Ustalenia poczynione. Psiak jutro powinien już znaleźć się w klinice. Quote
idusiek Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 oj to super ! Bosz jak się cieszę, on musi jechac do lecznicy, bo moim zdaniem to nie kenel tylko przeziębnienie. Pies ma krótką sierść, a od tygodnia jest u tej pani na działce a błąkał się juz wcześniej, więc to bardzo prawdopodobne. GoniaP - zabierzecie go jutro? Bo ja juz chciałam tez go do lecznicy brac, ale potem nie wiem co ...szczególnie, że do lecznicy się nie dodzwoniłam, bo mi tel padł a musiałam dymać o 20 na wigilię w pracy i dopiero wróciłam :/ Wet powiedział, ze to prawdopodobnie jest kenel, ale poczatek i antybiotyku by jeszcze nie dał. Odwołuję zatem ludwę, która miała jechać z kasą. Kamien mi powoli spada z serca, a dzień dzis miałam wyjątkowo ciężki, bo ten pies, dodatkowo wigilia i jeszcze sie dowiedziałam w miedzyczasie, że pod TIRa wpadła nasza oneczka wyadoptowana ze 3 tygodnie temu, zerwała się ze smyczy, facet nawet nie zahamował i rozjechał ją po całości , fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuck! :( :( :( Pan się darł, dopóki nie usłyszał info ZABIERAMY, ZAJMIEMY SIĘ. Potem w ostatniej rozmowie wieczornej to juz nawet dziekował i przepraszał, ale " oni są prości ludzie i sobie nie poradzą". GoniaP. -zadzwonisz juz sama do tych ludzi? Umówisz się na odebranie? Karmę azlową zabierz- przyda mu się na pewno ;) GoniaP będziemy miec od Ciebie relacje co sie z nim dalej dzieje?;) Quote
GoniaP Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Tak jak napisałam wczoraj. Wszystko ustalone. Pies powinien być w lecznicy około 16stej i zostanie tam aż będzie zdrowy, a potem pojedzie do Jamora. Quote
idusiek Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 SUPER ! wielkie dzięki GoniaP. Daj mi numer do siebie na PW, to pogadamy ;) Quote
anna10025 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Przykro mi Idusiek z powodu rozjechanej oneczki:-( Quote
idusiek Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 mi tez przykro, bo Dorcia byla kochana, bo zauważyłam ja w schronie jak była szkieletem a teraz juz miała swoje miejsce, rodzinę i była tam naprawdę kochana :( GoniaP.- ludzie poinfomowani o wszystkim, gdzie jedzie pies? Quote
anna10025 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Nawet jeśli przedwcześnie odeszła, przynajmniej zaznała milości i miała swoją rodzinkę. Quote
idusiek Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 tak, ale przez 3 tygodnie tylko :( Quote
idusiek Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Labek jedzie do lecznicy. grzecznie siedzi, trochę kaszle, ale nie wymituje ;) No i chyba po niezłej nocy dojedzie .....bo jadą 30 na h. Quote
GoniaP Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Psiul już w klinice :) Ma najprawdopodobniej "tylko" zapalenie górnych dróg oddechowych". Jutro dowiem się ile czasu będzie musiał spędzić w klinice zanim dostanie zielone światło do przeprowadzki do hotelu... Quote
Guest ambird Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Super :multi: Gosiu, bardzo dziękujemy za pomoc i opiekę :loveu: Quote
anna10025 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Tak mało osób bylo na tym wątku , a Wy dziewcayny tak bardzo pomogłyście...Ja mogłam jedynie w transporcie , ale za daleko mieszkam .Jesteście Wielkie.:multi: Quote
Monisiaczek Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Dziewczyny, na razie żadnego psiaka wziąć nie mogę, bo nie mam odpowiedniego lokum :-(, ale chętnie podrzucę temu przystojniakowi jakąś kaskę. Tylko gdzie?? Dajcie, proszę jakiś namiar na konto. Quote
Ajula Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 dopiero dzis trafiłam na ten wątek z banerka on wygląda jak mój Gacus, aż mnie zatkało ale masz psiaku szczęscie, że cię Emir zabrał :) Quote
idusiek Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 Dzięki Bogu to to ,ze on trafi do jamora. a nie do schronu ;) Tak własnie myslałam ,ze to przeziębienie a nie zaden kenel. Skoro pies sietyle błąkał i marzł. Ufffff, zmieniam tytuł powoli. Jak tylko będa nowe zdjecia, to obiecuje zrobic ogłoszenia. GoniP. podaj mi swój nr tel. to zadzwonię, mam sprawę ;) aaaa w ogole, to ja mam pytanie zasadnicze - jak Emir się o tym dowiedział o Czarnym? Quote
GoniaP Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 idusiek napisał(a): aaaa w ogole, to ja mam pytanie zasadnicze - jak Emir się o tym dowiedział o Czarnym? Dostałam w jego sprawie maila. Mój nr 785 03 03 03 Quote
idusiek Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 oj to pewnie ode mnie...tak? a wątek jak znalazłas, bo nie podawałam chyba? wielkie dzięki za pomoc GosiaP- my po prostu nie dajemy już rady....:( Quote
Guest ambird Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Nadono mu imię Szogun :) Teraz jest w hoteliku u Jamora :cool3: podobno wulkan energii :razz: Quote
GoniaP Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='Basia i Barni']co u psiaka? http://tiny.pl/hmmq7 Quote
Recommended Posts