golf Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 [quote name='mru']zrobiłam stronkę na FB dla konstancińskich: [B][url]http://www.facebook.com/pages/Bezdomn*****-i-Koty-z-Konstancina/134157366623127?v=photos&ref=mf#!/pages/Bezdomn*****-i-Koty-z-Konstancina/134157366623127[/url][/B][/QUOTE] własnie podglądam na "dziko"!!! super!!!Kochana jesteś Mru!! Quote
Ninti Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 A co tam się dzieje z kotami? Też są wywożone na giełdę? Tam jest tylko ten rudy, czy więcej? Ten rudy jest śliczny i zadbany, musiał mieć dobry dom... Może ktoś go szuka... Quote
BoUnTy Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 golf - Ammounie zdecydowała, że ostatnie 3 zestawy mają bć na psiaki z lecznicy, także proszę o dosłanie psiaczków... ;) Ja się pochwalę, ze być moze kroi się domek dla kolejnego psiaka z moich ogłoszeń - serce rośnie, gdy widze, że to odnosi rezultaty ;) Quote
mru Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 właśnie, trzeba wysłać BoUnTy 3 psiaki, są nowe foty, więc będzie łatwiej. Ja postaram się dziś to zrobić, które psy wysłać? może Dextera min.? mimo, że Sylwia jak robiła foty to go chyba nie zauważyła :P nie wiem czemu ;) Vigo ma jakieś zainteresowanie i ogłoszenia od koosiek Bertę adoptuje dziś (tak mówił) pan z Piaseczna to co? Gąska? Quote
mru Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 Ninti, koty też są wywożone na giełdę i absolutnie nie wiem, jak to ma wyglądać/ dostajesz kota w pudełku, zawozisz go do domu i co? on wyskakuje z pudełka i sobie idzie... wtf? z kotami jest też tak, że jak jest dzikawy to trafia gdzieś tam łapać myszy, być może wtedy staje się bardziej wolno zyjący są też adopcje z lecznicy bezpośrednio no i kotów zawsze mniej ale koty tam są śliczne i trzeba je ogłaszać. może rudego ogłosimy? on jeszcze jest? Quote
beka Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Jaki pan z Piaseczna?? Czy to ten sam Pan który usypiał w zeszłym tyg bardzo chorego onka czy inny? Bo państwo od onka też są zainteresowani Bertą i nie wiem czy to Ci sami.... jeśli nie to może pan z Piaseczna zechce którąś z moich dziewczyn... Quote
beka Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Rudy jeszcze jest, są kociaki z chyba z pięc z 2 kotkami. Quote
wrzesien-1 Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Przed tym jak wlazłam na ten wątek miałam dwa koty-już mam trzy!Wszystko przez was!!Ale kota cudna !! Rudy gdyby miał ogłoszenia znalazł by dom w momencik-ludzie mają świra na punkcie rudzielców. Quote
mru Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 [quote name='beka']Jaki pan z Piaseczna?? Czy to ten sam Pan który usypiał w zeszłym tyg bardzo chorego onka czy inny? [/QUOTE] beka, chyba ten sam miał ONka Szczęściarza 12 lat pies był bardzo chory, niedawno go uspił (mówił, że półtora roku temu) oni dziś mają wziąć Bertę. w ogóle chcieli Vigo, ale Vigo za żywy czy coś dla nich, Bertę dostali na chwilę na smyczy przypadkowo i się polubili od razu ;) Quote
mru Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 [quote name='wrzesien-1']Przed tym jak wlazłam na ten wątek miałam dwa koty-już mam trzy!Wszystko przez was!!Ale kota cudna !! Rudy gdyby miał ogłoszenia znalazł by dom w momencik-ludzie mają świra na punkcie rudzielców.[/QUOTE] faaakt, on jest boski :) zrobiłam mu cafeanimal na razie... Quote
beka Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 mam nadzieję że przyjadą bo do Sylwii nikt nie dzwonił... Dziś przyjechał kolejny onek, młody zakleszczony, duuzy. Zaniedbany :( Quote
Ninti Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Jakby ktoś tam robił zdjęcia to obfoćcie również te koty :modla: Quote
beka Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Nikt nie był w lecznicy, Berta tam jest i w niedziele jest kandydatką do giełdy. Blagam o ogłoszenia dla niej. ona ma ok roku, kuleje na tylna łapke ale rtg nic nie wykazało, Dostaje leki przeciw zapalne. wrzuciłam ja na gumtree, alegratkę [B]Kto może zrobic allegro?[/B] Jutro zrobie fotki onkowi. on ma jeszcze tydzień bo niekastrowany, ale Vigi na bank pojedzie. Mam dół jak lej po bombie.... Quote
mru Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 no to zaje** ten facet :/ super po prostu... (**(^^^%$$$@#@#$ Quote
mru Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 Vigo ma sporo ogłoszeń i ze trzy osoby mnie o niego pytały mailowo! ale jak mowie że pies jest po kastracji to słysze, że oni chcą całego psa... jednej kobiecie napisałam dlaczego się kastruje psy to już się nie odezwała a już ku(**&^&%^ jechała niemal dpo niego...! jeśli to dla ludzi jest wyznacznikiem kurde nie wiem czego - meskości? to naprawdę super zaje)(&*&% są. Quote
beka Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Berta jest na alegratka, oxl, kupiepsa.pl, kupiepsa.cpm.pl, gumtree, Allegro pilnie potrzebne, proszę Quote
mru Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 trzeba popisać pw! figa33 mogłaby zrobić, tylko potrzebujemy sponsora! aha, jedna z pań, które pytały mnie o Vigo chciała dziś do niego przyjechać... ale nie wiem, czy będzie, bo to ta co chce "całego psa" Quote
BoUnTy Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Ja mogę allegro zrobić jesli ktoś zasponsoruje, bo mnie obecnie nie stać na sponsorowanie czyiś psów <wstydnis> Quote
dycha Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 [quote name='golf'][quote name='mru']drugi psiak :) [CENTER][IMG]http://i892.photobucket.com/albums/ac127/psy_piaseczno/Sylwia_lipiec/IMG_3237.jpg[/IMG] [IMG]http://i892.photobucket.com/albums/ac127/psy_piaseczno/Sylwia_lipiec/IMG_3230.jpg[/IMG] z postu 1915 to jest własnie Fart w lecznicy zwany Czarnym. Wykastrowany. Bardzo szybko sie uczy.Troszkę rozbiegany, ale łatwo mozna go nauczyc posluszenstwa. Młodziutki-jakis rok. /ciut wiekszy od labka[/QUOTE] jak się dogaduje z sukami?? Quote
dycha Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 a gdzie się znajduje?? ja mogę zaoferować mu dt do czasu znalezienia ds, bo szukam właśnie jakiegoś najlepiej szczeniaka; chyba że mnie rozkocha, bo strasznie mi się podoba Quote
beka Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 W konstancinie. Berta w domu. ufff Relacja wieczorem Quote
beka Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 No wiec jak się dowiedziałm, że Bertusia jest kandydatka do wyjazdu, zadzwoniłam do pani która ogladała moja Tarcię z Zamościa, ale coś chemii nie było miedzy nimi.' Poprosiłam o wzięcie jej choc na próbę, ale juz wiadomo że zadna próba nie potrzebna, sunia zostaje. Mieszka za Brwinowem, ma ogródek 1,5 ha do biegania. Berta badź szczęśliwa. A w lecznicy nowy nabytek. około roczny chłopczyk, wielkości małego cielaczka :) [IMG]http://img713.imageshack.us/img713/7113/dscf3784.jpg[/IMG] [IMG]http://img248.imageshack.us/img248/9199/dscf3787u.jpg[/IMG] pilnie trzeba go ogłaszać, bo jest wielki i popiskuje (dzidziuś jeden ) i szybko bedzie musiał zmienic adres. w przyszłym tyg kastracja i adieu.. Quote
Recommended Posts