Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mru']zrobiłam stronkę na FB dla konstancińskich: [B][url]http://www.facebook.com/pages/Bezdomn*****-i-Koty-z-Konstancina/134157366623127?v=photos&ref=mf#!/pages/Bezdomn*****-i-Koty-z-Konstancina/134157366623127[/url][/B][/QUOTE]

własnie podglądam na "dziko"!!!

super!!!Kochana jesteś Mru!!

• Replies 4.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

A co tam się dzieje z kotami? Też są wywożone na giełdę?
Tam jest tylko ten rudy, czy więcej?
Ten rudy jest śliczny i zadbany, musiał mieć dobry dom... Może ktoś go szuka...

Posted

golf - Ammounie zdecydowała, że ostatnie 3 zestawy mają bć na psiaki z lecznicy, także proszę o dosłanie psiaczków... ;)
Ja się pochwalę, ze być moze kroi się domek dla kolejnego psiaka z moich ogłoszeń - serce rośnie, gdy widze, że to odnosi rezultaty ;)

Posted

właśnie, trzeba wysłać BoUnTy 3 psiaki, są nowe foty, więc będzie łatwiej. Ja postaram się dziś to zrobić, które psy wysłać? może Dextera min.? mimo, że Sylwia jak robiła foty to go chyba nie zauważyła :P nie wiem czemu ;)

Vigo ma jakieś zainteresowanie i ogłoszenia od koosiek

Bertę adoptuje dziś (tak mówił) pan z Piaseczna

to co? Gąska?

Posted

Ninti, koty też są wywożone na giełdę i absolutnie nie wiem, jak to ma wyglądać/ dostajesz kota w pudełku, zawozisz go do domu i co? on wyskakuje z pudełka i sobie idzie... wtf?

z kotami jest też tak, że jak jest dzikawy to trafia gdzieś tam łapać myszy, być może wtedy staje się bardziej wolno zyjący

są też adopcje z lecznicy bezpośrednio no i kotów zawsze mniej

ale koty tam są śliczne i trzeba je ogłaszać. może rudego ogłosimy? on jeszcze jest?

Posted

Jaki pan z Piaseczna??
Czy to ten sam Pan który usypiał w zeszłym tyg bardzo chorego onka czy inny?
Bo państwo od onka też są zainteresowani Bertą i nie wiem czy to Ci sami....
jeśli nie to może pan z Piaseczna zechce którąś z moich dziewczyn...

Posted

Przed tym jak wlazłam na ten wątek miałam dwa koty-już mam trzy!Wszystko przez was!!Ale kota cudna !!
Rudy gdyby miał ogłoszenia znalazł by dom w momencik-ludzie mają świra na punkcie rudzielców.

Posted

[quote name='beka']Jaki pan z Piaseczna??
Czy to ten sam Pan który usypiał w zeszłym tyg bardzo chorego onka czy inny?
[/QUOTE]

beka, chyba ten sam
miał ONka Szczęściarza 12 lat
pies był bardzo chory, niedawno go uspił (mówił, że półtora roku temu)

oni dziś mają wziąć Bertę. w ogóle chcieli Vigo, ale Vigo za żywy czy coś dla nich, Bertę dostali na chwilę na smyczy przypadkowo i się polubili od razu ;)

Posted

[quote name='wrzesien-1']Przed tym jak wlazłam na ten wątek miałam dwa koty-już mam trzy!Wszystko przez was!!Ale kota cudna !!
Rudy gdyby miał ogłoszenia znalazł by dom w momencik-ludzie mają świra na punkcie rudzielców.[/QUOTE]

faaakt, on jest boski :) zrobiłam mu cafeanimal na razie...

Posted

mam nadzieję że przyjadą bo do Sylwii nikt nie dzwonił...

Dziś przyjechał kolejny onek, młody zakleszczony, duuzy. Zaniedbany :(

Posted

Nikt nie był w lecznicy, Berta tam jest i w niedziele jest kandydatką do giełdy. Blagam o ogłoszenia dla niej.
ona ma ok roku, kuleje na tylna łapke ale rtg nic nie wykazało, Dostaje leki przeciw zapalne.
wrzuciłam ja na gumtree, alegratkę
[B]Kto może zrobic allegro?[/B]

Jutro zrobie fotki onkowi.
on ma jeszcze tydzień bo niekastrowany, ale Vigi na bank pojedzie. Mam dół jak lej po bombie....

Posted

Vigo ma sporo ogłoszeń i ze trzy osoby mnie o niego pytały mailowo! ale jak mowie że pies jest po kastracji to słysze, że oni chcą całego psa... jednej kobiecie napisałam dlaczego się kastruje psy to już się nie odezwała a już ku(**&^&%^ jechała niemal dpo niego...! jeśli to dla ludzi jest wyznacznikiem kurde nie wiem czego - meskości? to naprawdę super zaje)(&*&% są.

Posted

trzeba popisać pw! figa33 mogłaby zrobić, tylko potrzebujemy sponsora!

aha, jedna z pań, które pytały mnie o Vigo chciała dziś do niego przyjechać... ale nie wiem, czy będzie, bo to ta co chce "całego psa"

Posted

[quote name='golf'][quote name='mru']drugi psiak :)

[CENTER][IMG]http://i892.photobucket.com/albums/ac127/psy_piaseczno/Sylwia_lipiec/IMG_3237.jpg[/IMG]

[IMG]http://i892.photobucket.com/albums/ac127/psy_piaseczno/Sylwia_lipiec/IMG_3230.jpg[/IMG]

z postu 1915
to jest własnie Fart w lecznicy zwany Czarnym.
Wykastrowany.
Bardzo szybko sie uczy.Troszkę rozbiegany, ale łatwo mozna go nauczyc posluszenstwa.
Młodziutki-jakis rok.
/ciut wiekszy od labka[/QUOTE]
jak się dogaduje z sukami??

Posted

a gdzie się znajduje?? ja mogę zaoferować mu dt do czasu znalezienia ds, bo szukam właśnie jakiegoś najlepiej szczeniaka; chyba że mnie rozkocha, bo strasznie mi się podoba

Posted

No wiec jak się dowiedziałm, że Bertusia jest kandydatka do wyjazdu, zadzwoniłam do pani która ogladała moja Tarcię z Zamościa, ale coś chemii nie było miedzy nimi.'
Poprosiłam o wzięcie jej choc na próbę, ale juz wiadomo że zadna próba nie potrzebna, sunia zostaje. Mieszka za Brwinowem, ma ogródek 1,5 ha do biegania.
Berta badź szczęśliwa.

A w lecznicy nowy nabytek. około roczny chłopczyk, wielkości małego cielaczka :)

[IMG]http://img713.imageshack.us/img713/7113/dscf3784.jpg[/IMG]

[IMG]http://img248.imageshack.us/img248/9199/dscf3787u.jpg[/IMG]

pilnie trzeba go ogłaszać, bo jest wielki i popiskuje (dzidziuś jeden ) i szybko bedzie musiał zmienic adres.
w przyszłym tyg kastracja i adieu..