mru Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 ogonek w górze, czyli czuje się pewnie :) ale dogada się spokojnie :) no wiem, można mowic ze DT - ale to ich i tak jakoś strasznie nie interesuje ;) pani nie z Piaseczna, powiem wiecej jak bedzie wiadome :) Bliss - strasznie Ci dziękuję :D:D:D:D Quote
mru Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 słuchajcie no, skoro tak to Chudy ma DT :D pani może go przyjąć dziś lub jutro do 18 lub po 20 jeśli nie dziś lub jutro to poniedziałek - no ale najlepiej by było jak najszybciej! ja nie dam rady go zawieźć, bo jutro o 5 rano wyjeżdżamy z Warszawy (wieziemy min. Pixi do nowego domu) i wrócimy bardzo późno lub nad razem w niedzielę... czy nie miałby nikt z Was czasu? wiem, że to 100 km prawie, no ale kurcze Chudego szkoda, żeby musiał czekać... ze strony organizacyjnej wygląda to tak, że dostaniecie psiaka, zachipują go, dadzą kartę do wypełnienia właścicielce a ja Wam dam jeszcze na maila umowę na DT... i tyle :) kartę pani wypełnia i trzeba oddać do lecznicy. Quote
Bliss Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 :multi::multi::multi::multi: no ja niestety nie mogę :shake: super że pojedzie - on z kojca nie chce wyjść - tak nieufnie patrzy ale później wracać nie chce ja połazi troszkę ... bidul taki maciupki Quote
mru Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 pytanie od kogo innego - jak Chudy reaguje na koty? czy w ogóle reaguje? :P Quote
Bliss Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 [quote name='mru']pytanie od kogo innego - jak Chudy reaguje na koty? czy w ogóle reaguje? :P[/QUOTE] no kota nie mam - nie sprawdzę - ale w lecznicy jest mały kotek może p.Sylwia sprawdzi? mam dzieci - nawet 2 sztuki - na dzieci mogę sprawdzać ;) Quote
mru Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 kurcze na dzieci nie trzeba, chociaż pewnie nie reaguje na nie :P poproszę o te koty. Quote
Akrum Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 ha, widzę że Chudy ma już dt zaklepane, jak dobrze - chociaż on będzie bezpieczny i na giełde nie pojedzie. W sprawie Diany nikt nie dzwoni?? Quote
mru Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 słuchajcie, czy nikt nie mógłby dziś podrzucić Kasi z K-Ś pekinki na Ochotę? Quote
Akrum Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 o, koci świat zabiera tą śliczną pekinkę pod swoje skrzydła? Quote
Ammounie Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Ah jak się cieszę że Chudy ma DT i Pixie ma domek! Quote
Lara Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Co do labradorki z Zalesia Górnego - ta o ktorej myslalam jest w domu i podobno ma sie dobrze... stety, niestety... :-( Nie mam pomyslu czyja to moze byc sunia w takim razie... przykro mi. Dam ogloszenie na stronie Zalesia i Ustanowa z kontaktem do beki, oki? od jutra przez 2 tygodnie bede poza siecia wiec w tym czasie nie pomoge. Szkoda mi suni... :-( Poprosze tez sasiadke aby wywiesila ogloszenia "po wsi". Tyle tylko moge. Quote
mru Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 ja tez nie ojeza zdaje sie ze Paweł odławia jelenia z wypadku, bo R ma wolne...! wtf! Quote
wrzesien-1 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Właśnie spojrzałam na pierwszą (nie jestem na bieżąco z watkiem)Jeżeli kicia szuka DT mąge ją przyjąć.(Czy jest wysterylizowana?)Musze lecieć wracam przed komp ok godz 22 Mamy dwa swoje kocury. Quote
beka Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Jelonek po wypadku juz u Pawła w samochodzie. Biedak, widzilam do przez szybke Quote
mru Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 juz bezpieczny, ojejku :( w głowę ranny, coś strasznego. ale ta pani co potrąciła to się zatrzymała chociaż. przyjęli jelonka w Powsinie... trzymajcie kciuki, żeby przeżył! bo różnie bywa... Quote
Ammounie Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 [quote name='mru']juz bezpieczny, ojejku :( w głowę ranny, coś strasznego. ale ta pani co potrąciła to się zatrzymała chociaż. przyjęli jelonka w Powsinie... trzymajcie kciuki, żeby przeżył! bo różnie bywa...[/QUOTE] Trzymam mocno kciuki. Dobrze że nie wszyscy są na tyle obojętni żeby zostawić potrącone zwierzę i pojechać dalej. Quote
Ammounie Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Mru, Znalazłam transport za zwrot kosztów dla Chudego. Maja i Grzegorz tel 668 155 860 Quote
mru Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 odezwała się do mnie dziewczyna, która też może zawieźć Chudego, bo jeździ tą trasą :) ale wstrzymuję się do niedzieli, bo może jutro ci ludzie przyjadą zobaczyć Chudego Quote
mru Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 jutro Pixi jedzie z nami do nowego domu :) cały dzień nas nie będzie - jakby coś to dzwońcie dzwonił ktoś po Jogulka - beka, czy Jogulek jest jeszcze w lecznicy? ten ktoś ma oddzwonić! Quote
Recommended Posts