mru Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 malibo, dziekuje Ci za pomoc, ja teraz wychodze. jestem pod komem (lub do Pawła dzwoń jakby co...) :(:(:( Quote
malibo57 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 W poniedziałek zabieram Bezimiennego na przechowanie do hotelu. Na razie stuprocentowy transport mam na drugi dzień świat, a tam, gdzie jest grozi mu realne niebezpieczeństwo - wg niektórych definicji, jest przecież nieadopcyjny... Quote
Kociabanda2 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 O k****!!!!!!!!!!!!! No to jest wielki problem !!! :( Quote
malibo57 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Mru podniosła problem - może jutro będą jakieś szczegóły. Liczymy na to, ze dzis piatek - żaden wróg się nie pojawi. Potem weekend. I chyba tylko tyle na znalezienie DT dla psów. Co bedzie w poniedziałek?... Nie wiadomo, które psy padną ofiarą. Potrzebna pomoc bardzo pilnie! Proszę, rozpropagujcie wątek, wklejcie chociaż banerek, jest chyba w 4 poście, wezwijcie kogo się da na pomoc. Quote
xmartix Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 a co z suką nr 5, przecież też jest mega zagrażona!! a ten hycel gdzie je wiezie? do schronu czy gdzie? kiedyś dzwoniłam do niego bo nam pies zginął w okolicach gdzie on jest hyclem że jak go znajdzie żeby dzwonił ale nie odezwał się.. Quote
malibo57 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Podejrzewam, że do Korabiewic, niestety Quote
Dorota Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 :-(Czy są jakieś pomysły zbiórka na utrzymanie ? czy docelowo tylko adopcje? Quote
AlinaS Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Nie mam czasu przelecieć całego wątku Ile psiaków jest zagrożonych czy wyrywając z lecznicy jednego czy też 2 załatwimy trochę sprawę - ile jescze może zostać do wywiezienia do....Korabiewic? Quote
malibo57 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Nie ma mru w tej chwili. Mam nadzieję, że jeszcze dzis się pojawi. Wszystkim nam palą się obwody w tej chwili. Pomysłu na uratowanie wszystkich psiaków brak. Ja sama nie wiem, ile ich tam jest. Quote
Dorota Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Zbierzmy grupe spróbujmy wydostać gdzieś te psiaki , zróbmy wszystko żeby nie trafiły do Korabiewic , to dla nich wyrok śmierci:-( Quote
AlinaS Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Czekamy na wieści ile ich jest a później będziemy się martwić. Korabiewice to nie jest dobry pomysł. [CENTER][SIZE=5][COLOR=Red] Każdy DT na wagę złota[/COLOR][/SIZE][/CENTER] Quote
mru Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 jestem słuchajcie[B] suka nr 5 jest jeszcze na leczeniu[/B], dr jej nie odda nie wydadzą też raczej takiej Saby z jednym okiem (nie mam jej fot, jest na dalekich - jej leczenie nie jest skończone) naszym zdaniem najbardziej zagrożone są: [B] Dina[/B] - ta mała rotkowata ona jest po nowotworze! [B]Kostek [/B]- staruszek... :(:( on jest chyba nieduży [B]Mroczka [/B]jakaś suka też jej nie widzieliśmy.... ! boże Korus, Mika, Colin też... :( Grodecki ma zabrać trzy psy... :( nie wiem, być może już dziś nie dotrze/nie dotarł jeszcze :( oby... być może w weekend nie dotrze... jezus a dokąd je zawiezie? teoretycznie do Korabiewic ale praktycznie....? właśnie... Quote
mru Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 ja nie wiem, mi juz ręce opadły :( nie wiem jakie psy są do odłowienia z ulicy :( beka coś mowiła o jamniczku... :( Quote
mru Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 my zabieramy w tym tygodniu trzy psy do domów (Kozik na pewno, Star raczej też pojedzie oraz ON Bezimienny jedzie do hotelu) ale co z tego - Grodecki i tak przywiezie tyłek do lecznicy! Quote
AlinaS Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Czyli mówimy o 6 psiakach. Kto może choć jednego wziąć na DT? Quote
mru Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 nie wiem czy o 6 :( nie wiem które są zagrożone najbardziej... dr aż tak wylewny nie jest :( mysle, ze Dina, Kostek i ta Mroczka ale ch** wie :( teoretycznie wystarczyłoby zabrac trzy, żeby było miejsce, ale kur*** nie wiem czy i tak Grodecki nie zawita... Quote
AlinaS Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Może spróbować się dogadać z panem G. Po co w taką pogodę ma jechać. zdobędziemy troszkę czasu Quote
AlinaS Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 mru - chyba masz zapchaną pocztę - dość pilne Quote
Inez de Villaro Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Zagladam...ale nie wiem jak pomóc....:( Quote
Recommended Posts