Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niestety tego talentu nie mam . Nawet w dzieciństwie czesanie lalek mnie nie interesowało a przekorny los zesłał mi dwa koty perskie ;)
A ogłosiłaś go na miejscowym forum? Tego biedaka postrzelonego też bym oglosiła pisząc że ma pociski w łapie , niech ludzie się chociaż tym zainteresują że ktoś strzela w okolicy .

• Replies 4.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

tam gdzie on został znaleziony nawet lasu nie ma... najbliższy las to las kabacki ale wiele km dalej, jakieś 6-8... to nad Wisłą jest... same pola...

Posted

Grapik wrace. Ten mały piesek, który jak mi się zdawało wygrał los na loterii. Niestety podobno jest bardzo agresywny, pogryzł 2 osoby i na wszystkie inne się rzuca :(.
Trudno mi w to uwierzyć do końca/ Jeśli to prawda to może zostać uśpiony.

Posted

[quote name='ladySwallow']Dziewczyny, potrzebuję kogoś do wizyty w Nowym Dworze Mazowieckim na jutro - bardzo, bardzo pilne, proszę,może kogoś znacie![/QUOTE]

niestety....

Posted

[quote name='Igam']:(

Beko, a co z Hiciorkiem i Kudłaczkiem. Czy Kajkao się zgłosiła po Kudłaczka?[/QUOTE]

pisalam Kajkao pw z namiarami na siebie wrazie co, ale poki co cisza.

Posted

Sluchajcie nie wpadam tu tak czesto jak Wy :)
Za maila dziekuje. Mysle, ze w tygodniu sie wybiore i poznam go osobiscie.
Pracuje, mam dziecko wiec musze wykombinowac troche czasu :((

Posted

[quote name='kajkao']Sluchajcie nie wpadam tu tak czesto jak Wy :)
Za maila dziekuje. Mysle, ze w tygodniu sie wybiore i poznam go osobiscie.
Pracuje, mam dziecko wiec musze wykombinowac troche czasu :(([/QUOTE]

daj zsnac przed przyjazdem do schronu.

Posted

[quote name='ladySwallow']Dziewczyny, potrzebuję kogoś do wizyty w Nowym Dworze Mazowieckim na jutro - bardzo, bardzo pilne, proszę,może kogoś znacie![/QUOTE]

Jak nikogo nie znajadziesz, ja mogę podjechać. Tylko zadzwoń - tel. na banerku.

Posted

[quote name='koosiek']Na fb czytałam o jakimś połamanym rottku z Piaseczna, zabranym przez SM do weterynarza - jest w Konstancinie? :([/QUOTE]

ja nic nie wiem...

Posted

[quote name='beka']Grapik wrace. Ten mały piesek, który jak mi się zdawało wygrał los na loterii. Niestety podobno jest bardzo agresywny, pogryzł 2 osoby i na wszystkie inne się rzuca :(.
Trudno mi w to uwierzyć do końca/ Jeśli to prawda to może zostać uśpiony.[/QUOTE]

o rany, a kiedy wraca? trzeba to sprawdzić! rany rany :( nie wierzę jakoś... przecież wszystkie chyba z nim chodziłyśmy...

Posted

Grapik juz w przytulisku. Przestraszony, nie wie o co chodzi. Tak mi go szkoda :(:(. Dzieci z nim wychodziły, wczoraj chłopcy pana dr. Dzis Beata i nic, zero problemów.
Aga mówiła że pani jak Grapik ugryzł, głaskała go żeby uspokoić...
ręce opadają. A tydzień temu to był najmadrzejszy, najkochańszy piesek...a dziś sruuu do schroniska.

To nie psy trzeba szkolic tylko ludzi.
Biorę wolne od adopcji. Musze tylko wyadoptować to co mamy z Golf.

Rotek przyjechał ze SM, szcześliwie juz w domu. Nie był połamany ani po wypadku, tylko kulał.
Zaginął 11 dni temu razem z onkiem. Onek nie wrócił :(

Posted

tak, właściwie w 100% przypadków ludzi. niestety... a oni są jeszcze przekonani, że szkoli się psa a nie ich samych, to smutne. do Grapa zajrzymy... ale chyba nie będziemy mieli wiele roboty. oj biedny :(