jaanka Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Niestety tego talentu nie mam . Nawet w dzieciństwie czesanie lalek mnie nie interesowało a przekorny los zesłał mi dwa koty perskie ;) A ogłosiłaś go na miejscowym forum? Tego biedaka postrzelonego też bym oglosiła pisząc że ma pociski w łapie , niech ludzie się chociaż tym zainteresują że ktoś strzela w okolicy . Quote
jaanka Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Jest Kudłaczek na forum jako Dyzio :) No tak ale co to dla psa 6-8 km . Quote
mru Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 tam gdzie on został znaleziony nawet lasu nie ma... najbliższy las to las kabacki ale wiele km dalej, jakieś 6-8... to nad Wisłą jest... same pola... Quote
jaanka Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Znowu posty przeskakują . Jak masz czas to zajrzyj , zobacz ogłoszenia autorstwa golf . Quote
LadyS Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Dziewczyny, potrzebuję kogoś do wizyty w Nowym Dworze Mazowieckim na jutro - bardzo, bardzo pilne, proszę,może kogoś znacie! Quote
Igam Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 [quote name='kajkao'] Wzielabym malego :( [/QUOTE] I jak Kajkao, byłaś w Konstancinie? :) Quote
beka Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Grapik wrace. Ten mały piesek, który jak mi się zdawało wygrał los na loterii. Niestety podobno jest bardzo agresywny, pogryzł 2 osoby i na wszystkie inne się rzuca :(. Trudno mi w to uwierzyć do końca/ Jeśli to prawda to może zostać uśpiony. Quote
Igam Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 :( Beko, a co z Hiciorkiem i Kudłaczkiem. Czy Kajkao się zgłosiła po Kudłaczka? Quote
beka Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Hicior w nowym domu od piątku. A kudłaty vel Piasek (tak się nazywa w przytulisku) już mniej kudłaty o 15 jeszcze był. Quote
kubek Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 czy w tej lecznicy sprawdzaja czipy?nie zostal przywieziony z wypadku ON? Quote
beka Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Tak, chipy sa sprawdzane. Mogę jutro sprawdzić czy jest nowy pies. Prawdziwy onek czy taki prawie onek? a najlepiej wklej foto Quote
golf Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 [quote name='ladySwallow']Dziewczyny, potrzebuję kogoś do wizyty w Nowym Dworze Mazowieckim na jutro - bardzo, bardzo pilne, proszę,może kogoś znacie![/QUOTE] niestety.... Quote
golf Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 [quote name='Igam']:( Beko, a co z Hiciorkiem i Kudłaczkiem. Czy Kajkao się zgłosiła po Kudłaczka?[/QUOTE] pisalam Kajkao pw z namiarami na siebie wrazie co, ale poki co cisza. Quote
kajkao Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Sluchajcie nie wpadam tu tak czesto jak Wy :) Za maila dziekuje. Mysle, ze w tygodniu sie wybiore i poznam go osobiscie. Pracuje, mam dziecko wiec musze wykombinowac troche czasu :(( Quote
golf Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 [quote name='kajkao']Sluchajcie nie wpadam tu tak czesto jak Wy :) Za maila dziekuje. Mysle, ze w tygodniu sie wybiore i poznam go osobiscie. Pracuje, mam dziecko wiec musze wykombinowac troche czasu :(([/QUOTE] daj zsnac przed przyjazdem do schronu. Quote
megii1 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 [quote name='ladySwallow']Dziewczyny, potrzebuję kogoś do wizyty w Nowym Dworze Mazowieckim na jutro - bardzo, bardzo pilne, proszę,może kogoś znacie![/QUOTE] Jak nikogo nie znajadziesz, ja mogę podjechać. Tylko zadzwoń - tel. na banerku. Quote
koosiek Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Na fb czytałam o jakimś połamanym rottku z Piaseczna, zabranym przez SM do weterynarza - jest w Konstancinie? :( Quote
golf Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [quote name='koosiek']Na fb czytałam o jakimś połamanym rottku z Piaseczna, zabranym przez SM do weterynarza - jest w Konstancinie? :([/QUOTE] ja nic nie wiem... Quote
mru Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 [quote name='beka']Grapik wrace. Ten mały piesek, który jak mi się zdawało wygrał los na loterii. Niestety podobno jest bardzo agresywny, pogryzł 2 osoby i na wszystkie inne się rzuca :(. Trudno mi w to uwierzyć do końca/ Jeśli to prawda to może zostać uśpiony.[/QUOTE] o rany, a kiedy wraca? trzeba to sprawdzić! rany rany :( nie wierzę jakoś... przecież wszystkie chyba z nim chodziłyśmy... Quote
mru Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 a ludzie nie chcieliby pomocy darmowej szkoleniowej? kurde Grap nie był mordercą... musi mieć jakiś problem po prostu... Quote
beka Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Grapik juz w przytulisku. Przestraszony, nie wie o co chodzi. Tak mi go szkoda :(:(. Dzieci z nim wychodziły, wczoraj chłopcy pana dr. Dzis Beata i nic, zero problemów. Aga mówiła że pani jak Grapik ugryzł, głaskała go żeby uspokoić... ręce opadają. A tydzień temu to był najmadrzejszy, najkochańszy piesek...a dziś sruuu do schroniska. To nie psy trzeba szkolic tylko ludzi. Biorę wolne od adopcji. Musze tylko wyadoptować to co mamy z Golf. Rotek przyjechał ze SM, szcześliwie juz w domu. Nie był połamany ani po wypadku, tylko kulał. Zaginął 11 dni temu razem z onkiem. Onek nie wrócił :( Quote
mru Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 tak, właściwie w 100% przypadków ludzi. niestety... a oni są jeszcze przekonani, że szkoli się psa a nie ich samych, to smutne. do Grapa zajrzymy... ale chyba nie będziemy mieli wiele roboty. oj biedny :( Quote
mru Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 nie Twoja wina, że ludzie są wygodniccy i za dużo sobie wyobrażają. Quote
Recommended Posts