Jump to content
Dogomania

Historia bokserka Imbirka (Sułtana) z Kundelka :))))))

Recommended Posts

Posted

Agnieszka, na wyspie Wolin, 7 km. od Międzyzdrojów jest miejscowość Wisełka i to jest tam:lol:, do plaży jest kawałek, bo trzeba przejść przez Woliński Park Narodowy (1 km.) i są jeszcze jeziora

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Imbirka

3038

• Medorowa

1205

• e.v.a

1026

• Kate I Luka

373

Posted

Wstawiam Wam foteczk w kolejności jakiej były robione nad morzem, bedziecie mieć przegląd szaleństw Imbirka dzień po dniu:lol:

w drodze do Międzyzdrojów..... też trzeba rozkopać plażę:evil_lol:

Imbir doszedł już do takiej wprawy, że kamienie znajduje z zamkniętymi oczami:evil_lol:

a to właśnie ta kamienista plaża, na której Tysiu obtarł sobie łapeczkę

a tutaj resztki jakiegoś silnika bardzo zaciekawiły Imbirka:evil_lol:

a to już kolejny dzień i kolejne rozkopywanie plaży:evil_lol:

Posted

Imbir1 napisał(a):
Chyba zrobiłam mu niezłą radochę tym wyjazdem:evil_lol:

Idziemy sobie na działeczkę, będziemy wieczorkiem:lol:

no napewno :multi:
milego dzialkowania :evil_lol: ja dzis zwiedzam ogrodki na pietrynie:diabloti: cos mi sie wydaje ze bedzie ciezko :evil_lol:

Posted

ciąg dalszy..... przekopywania plaży;)

a tutaj już kolejny dzień i kąpiel Imbirka w jeziorze, troszkę zła jakoś ale pogoda też za specjalnie wtedy nie dopisała, a mój aparat nie lubi takiej pogody:cool3:

Posted

Myślę, że Imbirka by zatrudniło Metro Warszawskie :)Coś wolno im idzie kopanie, może Imbirek by im pokazał jak to się robi i pańcia nie musiałaby pracować. :)

Posted

a to już by było drugie jego zajęcie, pierwszym było wydobywanie kamieni szlachetnych:evil_lol:, może się kiedyś doczekam, że niebędę musiała iść do pracy bo bedę obrzydliwie bogata;):evil_lol:

Nawet nie zauważyłam, ze dorobiłam się płomyczka:multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Imbir1 napisał(a):
a to już by było drugie jego zajęcie, pierwszym było wydobywanie kamieni szlachetnych:evil_lol:, może się kiedyś doczekam, że niebędę musiała iść do pracy bo bedę obrzydliwie bogata;):evil_lol:

Nawet nie zauważyłam, ze dorobiłam się płomyczka:multi::multi::multi::multi::multi:
Julia masz wszechstronnie utalentowanego psa;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Może i wszechtronnie utalentowany ale jeszcze niestety nadal muszę w tygodniu wstawać o 5.30:shake:
Ale jakbyśmy mieli troszkę więcej "czasu" to napewno mieszkalibyśmy nad morzem i z troszkę większą gromadką faflunów:bigcool:

Madzia, a jak tam nad jeziorkiem?

Posted

Imbir1 napisał(a):
Może i wszechtronnie utalentowany ale jeszcze niestety nadal muszę w tygodniu wstawać o 5.30:shake:
Ale jakbyśmy mieli troszkę więcej "czasu" to napewno mieszkalibyśmy nad morzem i z troszkę większą gromadką faflunów:bigcool:

Madzia, a jak tam nad jeziorkiem?

:crazyeye: O 5::30:crazyeye:

Nad jeziorem było super - chcielibyśmy tam zostać dłużej:multi: Medor miał jak w raju; jeziorko <ścigał się ze mną o aport, przyczym ja nie miałam szans:oops: >, las, cały czas wolność:razz: , piesek do towarzystwa - poprostu bombowo;)
:roll: No, ale nie obyło się też oczywiście bez pokazania przez Medorka jego drugiego oblicza- pogonił psa właścicieli, który pilnuje tam terenu:roll: i skoczył z zębami na pewnego pana, który jak sie okazało jest ,,drobnym złodziejaszkiem" - cytuję:mad: Ale było naprawdę świetnie :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

Madzia, a jakieś zdjątka macie? A wogóle to kiedy będzie ta galeria Medorka?:mad: Piesek się stara, obozowiska pilnuje a tutaj nawet nie chcą go uhonorować:evil_lol:

Posted

Tzn. fotki może i będą, znajoma wpadła z aparatem do jeziorka, jakoś tak:eviltong: :eviltong: :eviltong: Ale to wtedy i tak fotki do wglądu tylko osobiście - więc jeśli coś wyjdzie z tej kliszy - zapraszam:p

A ten ,,złodziejaszek" nie przyszedł nas okraść:evil_lol: :evil_lol: Przyszedł pożyczyć dwa złote <niby na chleb, a 10 minut później pił wino marki wino w sklepie>:evil_lol: i widocznie Medorkowi się niesp odobało, że ktoś wyłudza od jego Pańci pieniążki;)

Posted

Wie Medorek na kogo trzeba uważać:lol:

A Imbir poszedł sobie dziśiaj w gościnę do sąsiadów na działce i ich prawie na śmierć wystraszył:cool3:, tam były małe dzieci:shake:
A wiecie dlaczego tam poszedł? Bo dzieci bawiły się piłeczką, a on im tak zazdrościł...:cool3:

Posted

Ja tam wychodzę z założenia, że się nic nie stało:evil_lol: gdyby mu tą piłeczką przed nosem nie machano to by tam nie poszedł, trzeba go było nie szczuć:evil_lol:
Ale sąsiedzi mieli inne zdanie. Ja się nie przejęłam, koleżanka też za spaecjalnie nie (to jest jej działka). Ludzie po 70-tce mają zawsze inne spojrzenie na świat

Posted

No niestety nie tylko po 70:shake:
Tam gdzie byłam można mieć spokojnie pieska i ma on takie same prawa, jak człowiek:razz: Medorek się kąpie ze mną, koleżanką i Miką <spanielka:lol: > a dziewczynka, może ok9 lat, że ona sobie ,,nie życzy psa w wodzie, bo można dostać choroby odzwierzęcej":crazyeye: :mad: :mad: Ja wszystko rozumiem, ale mogli sobie wybrać jakiś kurort, gdzie nie można wprowdzać piesków:mad: :p

Posted

madzia i medor napisał(a):
No niestety nie tylko po 70:shake:
Tam gdzie byłam można mieć spokojnie pieska i ma on takie same prawa, jak człowiek:razz: Medorek się kąpie ze mną, koleżanką i Miką <spanielka:lol: > a dziewczynka, może ok9 lat, że ona sobie ,,nie życzy psa w wodzie, bo można dostać choroby odzwierzęcej":crazyeye: :mad: :mad: Ja wszystko rozumiem, ale mogli sobie wybrać jakiś kurort, gdzie nie można wprowdzać piesków:mad: :p

trzeba było jej powiedzieć, żeby nie wchodziła do wody bo Medor może od niecj coś załapać :evil_lol:

Posted

Aganiok napisał(a):
trzeba było jej powiedzieć, żeby nie wchodziła do wody bo Medor może od niecj coś załapać :evil_lol:

Powiedziałam:diabloti: , ale nie zacytuję:oops: :oops: :oops:

Posted

hehe ja też nie jestem wybredna w słowach w takich sytuacjach.
Ostatni dzień pobytu nad morzem, jemy sobie rybkę, psy leżą padnięte pod stołem. Przechodzi kobitka i mówi:
- Ja się boję takich psów
- To ma pani problem - ja jej na to
- Takie duże psy powinny mieć kagańce?
- A dlaczego powinny? - ja do niej nadal spokojnie
- Bo duże psy powinny.... - płyta się jej zacieła
Nagle przylatuje jej facet i mówi
- A chcesz dostać mandat za 200 zł? Takie są przepisy. - wyciąga komórkę i chce gdzieś dzwonić, pewnie myśli, że mnie wystraszy. a tym, że zaczął do mnie walić na ty to już mnie ostro wku....
- Przepisy, proszę pana to ja zanam, Art. 77 (i tak dalej), a jeżeli pan z siebie chce zrobić głupka, to niech pan dzwoni...
Czekałam tylko jeszcze żeby Justyna odezwała się ze swoim tekstem i słodką minką - "podać panu numer"

Facet się zamknął, a dziewczyna, która przyjmowała od nich zamówienie mało nie udławiła się ze śmiechu

Dodam jeszcze, że nasze psy nawet głów nie podniosły w trakcie wymiany zdań