Jump to content
Dogomania

Historia bokserka Imbirka (Sułtana) z Kundelka :))))))

Recommended Posts

Posted

Zdjęcia z wyjazdu boskie :multi: :multi: :multi: . Na następny rok to chyba na głowie stanę ale z Tobą tam pojadę (mam nadzieję że też się tam wybierzesz :roll: ).

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Imbirka

3038

• Medorowa

1205

• e.v.a

1026

• Kate I Luka

373

Posted

Wybieramy, bo Justyna już nie popuści i powiedziała, że minimum na 2 tygodnie. A mnie Was brakowało na wyjeżdzie, zwłaszcza Opki bo Imbir nie miał gdzie rozładowywać swojej energii. Zresztą gadałyśmy o was, nikogo uszy nie piekły?:evil_lol:

Posted

,,Moja" gwiazdeczka:loveu: :loveu:

A wschód słońca super:multi: Czego ja nigdy takiego nie widziałam:-?A już wiem, bo o 5;30, to my sie na drugi bok odwracamy :shiny:
A my za rok też postaramy się do Was wybrać, fajnie by było:roll: :lol: :lol:

Acha, do was, tzn. do Was nad morze, może się uda ;););):)

Posted

Madzia :multi:, ale ekipa się zbiera

A teraz foteczki z dzisiejszego spacerku po naszych polach:lol:

a teraz mały przerywnik, nasze pola różane

i rózycka:lol:

no i juuuuuż, uffff, ale się nawstawiałam:evil_lol:

Posted

Fotki jak zawsze świetne, zresztą co się zdiwić skoro ma się takiego modela:cool3: :loveu:
Wy już po spacerku, a my dopiero przed i zaraz sie musimy zbierać:multi:
Kurcze jeszcze mnie sprzątanie czeka :placz:

Posted

Imbir1 napisał(a):
Ewcia może się dołączysz?:lol: Narazie szykuje się zjazd zółtków, tylko Teufel bedzie czarny:lol:

Ale on do tego czasu będzie już oggrrrroomny:cool3: :loveu: :loveu:
Dobra lecę z 'Rudziutkim' na spacerek:p <dzisiaj troszkę potańczymy:cool3: :cool3: , żeby tylko ludzi za dużo nie było:roll: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Imbir1 napisał(a):
Madzia, widzę, że was na tańce wzięło, powodzenia:lol:

Ja się dzisaj wybrać nie mogę:shake: :mad: :mad:
Kurcze, poszłam po tamte psy, którymi się opiekuję i żal mi się ich zrobiło, więc z każdym pochodziłam trochę po parku, teraz wróciłam i czekam na pierożki:cool3: Ale o 18 już napewno wychodzę:mad: :mad:

A na tańce nas wzięło, mamy już nawet wymyślony układ, tylko na razie to są takie próby, do tej pory w domu, a teraz chcę spróbować w plenerze:cool3: :cool3: :cool3:

No to widzę, że zapowiada się, że w przyszłym roku Bałtyk opanują boksery i ich właściciele:cool3: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Imbir1 napisał(a):
na bieganie i szaleństwa są wygodniejsze, a komplecik jeansowy narazie będzie reprezentacyjny:evil_lol:

my też mamy taki podział:oops: :oops: :evil_lol:
Ale dzisaj nie mieliśmy wyjścia i teraz wszystko wygląda na ,,podwórkowe":lol:

Posted

Hej Julia :-)
A dzisiaj byłaś wspominana w Kundelku jako wzor, jedyny w swoim rodzaju. :multi:
P. Halinka bardzo Cię chwalila, ze bardzo często piszesz o Imbirku, ze wysylasz zdjęcia i w ogole... I kawał Polski przejechałaś za Imbirkiem. I jak dumnie o Tobie wspominała. :loveu:

Posted

:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops: Miło słyszeć takie słowa Gonia:lol:

Pewnie mam opinię niezłego świra:evil_lol:, no ale cóż, już nic nie poradzę, że mam lekkiego hopla na punkcie Imbirka:lol:

Posted

Jeżeli piszesz, że niezlego masz świra, to oczywiscie w pozytywnym znaczeniu, prawda? :cool3: Nieraz już mówiono, ze "Ta dziewczyna zwariowała kompletnie na punkcie naszego Sułtanka", "Sułtanek mial ogromne szczęscie, ze trafił na Julie" i inne teksty, zawsze w pozytywnym świetle. ;-)

Posted

cześć świruski:multi:;) aby potwierdzić mój ...., to napiszę Wam, że Imbirek dzisiaj dostał podkowę na szczęście (mini) od najprawdziwszego kowala i sama obserwowałam jak się ta podkowa robi:lol:

a tutaj z podkową:lol:

zajączek:loveu:

i na koniec ptaszki:lol: