g_o_n_i_a Posted July 30, 2006 Author Posted July 30, 2006 Imbirek :iloveyou: On ma przesłodkie te zmarszczki na główce :loveu: Quote
Imbirka Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Madzia, szelki dotarły do Polski jak z nich zrezygnowałam i zamówiłam jeansowe, mówiłam, wam, że zawsze mam pecha:shake: chyba Imbir bedzie miał teraz 2 pary, bo te Trixie są podszyte i też są fajne, musze dać im odpowiedz i sie zastanawiamv (osiołkowi w złobie dano...:evil_lol:) Quote
Medorowa Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Imbir1 napisał(a):Madzia, szelki dotarły do Polski jak z nich zrezygnowałam i zamówiłam jeansowe, mówiłam, wam, że zawsze mam pecha:shake: chyba Imbir bedzie miał teraz 2 pary, bo te Trixie są podszyte i też są fajne, musze dać im odpowiedz i sie zastanawiamv (osiołkowi w złobie dano...:evil_lol:) Ach ten Imbirek to szczęściarz, nie było żadnych, a może będą dwie pary:cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
lula Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 madzia i medor napisał(a):Ach ten Imbirek to szczęściarz, nie było żadnych, a może będą dwie pary:cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hihihihi skąd ja to znam :) mój też ma niezłą kolekcję ubranek wyjściowych :):evil_lol: Quote
Imbirka Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 hehe, obydwie pary szeleczek dotarły już do Polski i czekamy tylko na listonosza:multi: , no cóż pańcia troszkę zaszalała:evil_lol: ;) i jeszcze zapomniałam napisać, że do jeansowych szeleczek bedzie smyczka ;) Quote
Aganiok Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Ja pierniczę. Imbirek zostanie najlepiej ubranym pieskiem w Polsce :-) a może w całej Europie ;) Quote
Imbirka Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 całkiem niechcący będzie taki elegancki;) to moja niecierpliwość i opóźnione dostawy sprawiły, ż będzie teraz tylko w szelkach chodził:evil_lol: Quote
Imbirka Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Imbirek w promieniach zachodzącego słońca:loveu: a tutaj z kamyczkiem:lol: Quote
Medorowa Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Och, moje koffanie:loveu: :loveu: :loveu: To będziesz miała jeansową smyczkę do kompletu, dlaczego ja nie wiedziałam, ze można też do tego taką samą smyczkę dokupić :placz: Quote
Imbirka Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 oj gapa, gapa, Madzia obroze też mają jeansowe:lol: szkoda, że nie wiedziałaś, Medorek by ślicznie wyglądał:loveu: Ewa, widzę, ze ci się trawka tego lata bardzo podoba:evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Imbir1 napisał(a):oj gapa, gapa, Madzia obroze też mają jeansowe:lol: szkoda, że nie wiedziałaś, Medorek by ślicznie wyglądał:loveu: Ojj gapa, gapa:mad: Zaraz lukne na te smyczki i obroże...:roll: :roll: Kto wie co mi opdbije i czy zaraz nie będziemy miec pełnrgo zestawu:eviltong: Quote
Medorowa Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 O jakie fajne:eviltong: Kurcze muszę to przekalkulować, bo i tak zamierzałam nową obróżkę zakupić, ale smyczka nowa też by się przydała:razz: :razz: Tylko, która to z kolei będzie, hmm... 11:evil_lol: Quote
Imbirka Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Madzia, no ale do pełnego zestawu przydałaby sie:evil_lol:;). My nad morzem, m.in. w Międzyzdrojach bedziemy zadawać szyku:evil_lol: narazie mówie papa, bo idziemy na sikanko Quote
e.v.a Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Imbir1 napisał(a): Ewa, widzę, ze ci się trawka tego lata bardzo podoba:evil_lol: :lol: oj podoba podoba i to bardzo :loveu: :lol: ja to juz niemoge si edoczekac wakacyjnych fotek Imbirka :multi: Quote
Medorowa Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Imbir1 napisał(a):Madzia, no ale do pełnego zestawu przydałaby sie:evil_lol:;). My nad morzem, m.in. w Międzyzdrojach bedziemy zadawać szyku:evil_lol: narazie mówie papa, bo idziemy na sikanko Och kusisz, kusisz:cool3: A Imbirek zrobi taki show nad morzem, że nie oprze się mu żadna laska, zarówno te bokserkowe i trochę mniej bokserkowe:razz: :razz: Julia a Ty masz już ten zestaw, czy dopiero masz dostać:roll: Quote
Imbirka Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Madzia, dopiero dotrze do nas zestawik i jak zwykle nie moge sie doczekać:lol: a nad morze to jedziemy z Justyną i z Tysiem:multi: Quote
e.v.a Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Imbir1 napisał(a):Madzia, dopiero dotrze do nas zestawik i jak zwykle nie moge sie doczekać:lol: a nad morze to jedziemy z Justyną i z Tysiem:multi: oja oja ale beda super foty :bigcool: Quote
Imbirka Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 No bedą, będą, jedziemy do Wisełki na wyspę Wolin, bedziemy mieszkać nad jeziorem, do plaży mamy kilometr ale przez piękny las (Woliński Park Narodowy), plaża ekstra, bo bez tłoku i najwyższe klify w Polsce (112 m.n.p.m):lol: Quote
Medorowa Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Imbir1 napisał(a):Madzia, dopiero dotrze do nas zestawik i jak zwykle nie moge sie doczekać:lol: a nad morze to jedziemy z Justyną i z Tysiem:multi: Ale Wam zazdroszczę, morze, dwa boksie, słońce, plaża, piffko... :cool3: :cool3: Ale super:multi: No to fot, to ja oczekuję w takiej ilości, aż będę znała każdy szczegół Imbirka i Tysia:eviltong: Quote
Imbirka Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 madzia i medor napisał(a):No to fot, to ja oczekuję w takiej ilości, aż będę znała każdy szczegół Imbirka i Tysia:eviltong: no, no, no, bez takich szczegółów, bo jak Iza, wprowadzę cenzurę i bedziecie oglądać figowe listki:evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Imbir1 napisał(a):no, no, no, bez takich szczegółów, bo jak Iza, wprowadzę cenzurę i bedziecie oglądać figowe listki:evil_lol: Hie hie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Fajne te listeczki i kwiatuszki były, ale wole bez:eviltong: Quote
teqquila Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 ja z Tysiem sie juz umowilam ze bedzie mial moro obrozke a ja kostium i bedziemy podrywac hm... Zakoscielnego <jak go spotkamy> :D moze Julia i Imbirek sie do nas przylacza:P Quote
Recommended Posts