Jump to content
Dogomania

Historia bokserka Imbirka (Sułtana) z Kundelka :))))))

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Imbirka

3038

• Medorowa

1205

• e.v.a

1026

• Kate I Luka

373

Posted

Madzia, szelki dotarły do Polski jak z nich zrezygnowałam i zamówiłam jeansowe, mówiłam, wam, że zawsze mam pecha:shake: chyba Imbir bedzie miał teraz 2 pary, bo te Trixie są podszyte i też są fajne, musze dać im odpowiedz i sie zastanawiamv (osiołkowi w złobie dano...:evil_lol:)

Posted

Imbir1 napisał(a):
Madzia, szelki dotarły do Polski jak z nich zrezygnowałam i zamówiłam jeansowe, mówiłam, wam, że zawsze mam pecha:shake: chyba Imbir bedzie miał teraz 2 pary, bo te Trixie są podszyte i też są fajne, musze dać im odpowiedz i sie zastanawiamv (osiołkowi w złobie dano...:evil_lol:)

Ach ten Imbirek to szczęściarz, nie było żadnych, a może będą dwie pary:cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

madzia i medor napisał(a):
Ach ten Imbirek to szczęściarz, nie było żadnych, a może będą dwie pary:cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

hihihihi skąd ja to znam :)
mój też ma niezłą kolekcję ubranek wyjściowych :):evil_lol:

Posted

hehe, obydwie pary szeleczek dotarły już do Polski i czekamy tylko na listonosza:multi: , no cóż pańcia troszkę zaszalała:evil_lol: ;)
i jeszcze zapomniałam napisać, że do jeansowych szeleczek bedzie smyczka ;)

Posted

Och, moje koffanie:loveu: :loveu: :loveu:

To będziesz miała jeansową smyczkę do kompletu, dlaczego ja nie wiedziałam, ze można też do tego taką samą smyczkę dokupić :placz:

Posted

oj gapa, gapa, Madzia obroze też mają jeansowe:lol: szkoda, że nie wiedziałaś, Medorek by ślicznie wyglądał:loveu:

Ewa, widzę, ze ci się trawka tego lata bardzo podoba:evil_lol:

Posted

Imbir1 napisał(a):
oj gapa, gapa, Madzia obroze też mają jeansowe:lol: szkoda, że nie wiedziałaś, Medorek by ślicznie wyglądał:loveu:

Ojj gapa, gapa:mad: Zaraz lukne na te smyczki i obroże...:roll: :roll: Kto wie co mi opdbije i czy zaraz nie będziemy miec pełnrgo zestawu:eviltong:

Posted

O jakie fajne:eviltong: Kurcze muszę to przekalkulować, bo i tak zamierzałam nową obróżkę zakupić, ale smyczka nowa też by się przydała:razz: :razz: Tylko, która to z kolei będzie, hmm... 11:evil_lol:

Posted

Madzia, no ale do pełnego zestawu przydałaby sie:evil_lol:;).
My nad morzem, m.in. w Międzyzdrojach bedziemy zadawać szyku:evil_lol:
narazie mówie papa, bo idziemy na sikanko

Posted

Imbir1 napisał(a):

Ewa, widzę, ze ci się trawka tego lata bardzo podoba:evil_lol:

:lol: oj podoba podoba i to bardzo :loveu: :lol:
ja to juz niemoge si edoczekac wakacyjnych fotek Imbirka :multi:

Posted

Imbir1 napisał(a):
Madzia, no ale do pełnego zestawu przydałaby sie:evil_lol:;).
My nad morzem, m.in. w Międzyzdrojach bedziemy zadawać szyku:evil_lol:
narazie mówie papa, bo idziemy na sikanko

Och kusisz, kusisz:cool3:
A Imbirek zrobi taki show nad morzem, że nie oprze się mu żadna laska, zarówno te bokserkowe i trochę mniej bokserkowe:razz: :razz:
Julia a Ty masz już ten zestaw, czy dopiero masz dostać:roll:

Posted

Imbir1 napisał(a):
Madzia, dopiero dotrze do nas zestawik i jak zwykle nie moge sie doczekać:lol:
a nad morze to jedziemy z Justyną i z Tysiem:multi:

oja oja ale beda super foty :bigcool:

Posted

No bedą, będą, jedziemy do Wisełki na wyspę Wolin, bedziemy mieszkać nad jeziorem, do plaży mamy kilometr ale przez piękny las (Woliński Park Narodowy), plaża ekstra, bo bez tłoku i najwyższe klify w Polsce (112 m.n.p.m):lol:

Posted

Imbir1 napisał(a):
Madzia, dopiero dotrze do nas zestawik i jak zwykle nie moge sie doczekać:lol:
a nad morze to jedziemy z Justyną i z Tysiem:multi:

Ale Wam zazdroszczę, morze, dwa boksie, słońce, plaża, piffko... :cool3: :cool3:
Ale super:multi: No to fot, to ja oczekuję w takiej ilości, aż będę znała każdy szczegół Imbirka i Tysia:eviltong:

Posted

madzia i medor napisał(a):
No to fot, to ja oczekuję w takiej ilości, aż będę znała każdy szczegół Imbirka i Tysia:eviltong:

no, no, no, bez takich szczegółów, bo jak Iza, wprowadzę cenzurę i bedziecie oglądać figowe listki:evil_lol:

Posted

Imbir1 napisał(a):
no, no, no, bez takich szczegółów, bo jak Iza, wprowadzę cenzurę i bedziecie oglądać figowe listki:evil_lol:

Hie hie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Fajne te listeczki i kwiatuszki były, ale wole bez:eviltong:

Posted

ja z Tysiem sie juz umowilam ze bedzie mial moro obrozke a ja kostium i bedziemy podrywac hm... Zakoscielnego <jak go spotkamy> :D moze Julia i Imbirek sie do nas przylacza:P