Jump to content
Dogomania

Historia bokserka Imbirka (Sułtana) z Kundelka :))))))

Recommended Posts

Posted

Imbirek dzisiejszy dzień spędził na działce:lol: Piesy mają specjalny "basen" no i Imbirek się w nim pławi:evil_lol:
Pierwsze kroki na działce skierował na "basen":evil_lol:

dziś tylko jedno zdjątko bo ja już nie mam siły:lol:

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Imbirka

3038

• Medorowa

1205

• e.v.a

1026

• Kate I Luka

373

Posted

Wróciliśmy ze spaceru z pól i to była spontaniczna reakcja Imbirka na widok "baseniku", tak naprawdę to jest piaskownica po dzieciach, ale wpadliśmy na pomysł, żeby w te upały zaadoptować ją dla psich celów. Imbir się rozłożył i Roki miał problem, żeby się napić wody:evil_lol:

Posted

Jak niektórzy z was już wiedzą zamówiłam Imbirkowi szeleczki firmy TRIXIE o takie tylko oczywiście niebieskie obszyte mięką wyściółką:

i myślałam, że już je dostanę, a tu dziś dostałam meila, że czekają na dostawę od dystrybutora TRIXIE i w środę dopiero powinny być dostępne,
:angryy::placz:wrrrrr, jeszcze tyle czekania przedemną, a myślałam że może już w poniedziałek Imbirek będzie piękny, a tu wychodzi na to, że w piątek następny jak dojdą to będzie dobrze:shake:
(chyba się troszkę napaliłam na te szeleczki):evil_lol:

Posted

Takie czekanie jest najgorsze :evil_lol: . My właśnie czekamy na pływającą hantelkę do aportowania. Natomiast polecamy sklep Pupilandia. W poniedziałek wysłałam przelew, a we wtorek przyszła paczka :lol: .

Posted

no tak, ale jak ja się uparłam na niebieskie a ich nie ma na stanie to muszę brać na wstrzymanie:lol:, a już myślałam, że we wtorek pokażemy się na spacerku w szeleczkach:evil_lol:

Posted

Imbir1 napisał(a):
Teufel ładnie w czerwieni wygląda:lol:, a ja te szeleczki głównie z myślą o wyjeździe nad morze zamówiłam

Już sobie wyobrażam Imbira jak zobaczy morze :)
ech, Imbir nie mógł trafić lepszej pańci :)

Posted

hehe, a narazie jutro jedziemy nad Zalew Jeziorsko na dwa dni, duży zbiornik, niech sie Imbirek przyzwyczaja do dużej wody:evil_lol:

a żebyście o nas nie zapomnieli przez dwa dni to troszkę foteczek Imbirka:lol: