Imbirka Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B];)tu paszczę lewym oczkiem .......:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='caroolcia']ale foteczki :multi::multi::multi:[/quote] noooo i filmiki:p:loveu: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B]:cool1:...foteczki ..... a ja mam zeza rozbieżnego , bo jednym okiem zaglądam do Basi ....a drugim do Julci ....:diabloti: [/B][/FONT][/COLOR][/quote] ... i widzisz to samo:diabloti::evil_lol: Quote
Medorowa Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Ile fotecek:loveu: No córa, robisz na mnie wrażenie:diabloti: Quote
Alicja Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [quote name='Imbir1']:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: noooo i filmiki:p:loveu: ... i widzisz to samo:diabloti::evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:cool1:...ale podwójnie i tera nie wiem czy to zez .....:razz:...czy piffo :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Imbirka Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [quote name='madzia i medor']Ile fotecek:loveu: No córa, robisz na mnie wrażenie:diabloti:[/quote] staram się jak mogę :p:loveu: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:cool1:...ale podwójnie i tera nie wiem czy to zez .....:razz:...czy piffo :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] napewno piffko:diabloti: ja też przy Tyskim siedzę:loveu: Quote
caroolcia Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 filmiki??? rany to ja być ślepa :roll: Quote
Alicja Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [quote name='Imbir1']staram się jak mogę :p:loveu: napewno piffko:diabloti: ja też przy Tyskim siedzę:loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: ...czyli piffko zdrowo pic ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='caroolcia']filmiki??? rany to ja być ślepa :roll:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]pisali ...pić piffo a nie szpyrol :razz:...od szpyrolu się slepnie :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
caroolcia Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:hmmmm: ...czyli piffko zdrowo pic ;)[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=red][B]pisali ...pić piffo a nie szpyrol :razz:...od szpyrolu się slepnie :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] alez tak mnie przewiało na "zerwijmy łańcuchy", że to medycznie uzasadnione aby w takich sytuacjach ratowac się prewencyjnie najlepszymi i najbardziej zaawansowanymi metodami ludowymi czyt. czysta woda zdrowia doda :cool3: Quote
gosikf & dogs Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 CZESC!:loveu:Widziałam fotki, Bimber i Zeus jak bracia bliźniacy na niektórych fotkach :cool3: Bimberku chcesz miec braciszka we Wrocku???:loveu: Quote
e.v.a Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 a ja wszystko widziałam :loveu::loveu::loveu: Quote
Imbirka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: ...czyli piffko zdrowo pic ;)[/B][/COLOR][/FONT] [/quote] jak najbardziej:p:loveu: [quote name='caroolcia']filmiki??? rany to ja być ślepa :roll:[/quote] nooo, ba, filmiki pełen wypas:loveu: [quote name='caroolcia']alez tak mnie przewiało na "zerwijmy łańcuchy", że to medycznie uzasadnione aby w takich sytuacjach ratowac się prewencyjnie najlepszymi i najbardziej zaawansowanymi metodami ludowymi czyt. czysta woda zdrowia doda :cool3:[/quote] popieram, popieram, woda ognista w sam raz na takie chłody:cool3::evil_lol: [quote name='gosikf & dogs']CZESC!:loveu:Widziałam fotki, Bimber i Zeus jak bracia bliźniacy na niektórych fotkach :cool3: Bimberku chcesz miec braciszka we Wrocku???:loveu:[/quote] Witajcie:multi: pewnie, ze chce:loveu::loveu: [quote name='evaxon']a ja wszystko widziałam :loveu::loveu::loveu:[/quote] niemożliwe:crazyeye: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Imbirka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Alu, informuję, ze wklejam fotki od Justyny więc się nie bajaj, ze znowu podwójnie widzisz:evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images30.fotosik.pl/92/e7d1ed2ce5db9f72.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images23.fotosik.pl/91/32d54b66cc55664b.jpg[/IMG][/URL] Quote
basia2202 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='Imbir1']Basiu, dziękujemy za spacerek i czekamy na następny,:lol:[/quote] [B][COLOR=Purple]ależ Julciu... nie odmówimy kolejnego spacerku:loveu: nam też było miło bardzo:) a Zuzka to nie wiem... zakochała się czy jak... :roll: czy zmęczona tylko była... bo całą niedzielę spała albo zalegiwała u siebie na pontonie... w ogóle jakaś tak.. grzeczna była, przytulaśna, kochana... żadnych wariactw :cool3: Bimber nam sucza naszego popsuł :evil_lol: :loveu: [/COLOR][/B][quote name='Imbir1']nerwy uspokoiłam:roll:, teraz mogę poobrabiać to co wczoraj napstrykałam:cool3:[/quote] [B][COLOR=Purple] to u mnie się tak znerwicowałaś :roll: u mnie się tak kłócili.... :cool3: [/COLOR][/B][quote name='Imbir1']Witajcie, foteczek będzie jeszcze spoooro:multi: Faktycznie, Imbirowi spodobała się Zuzka, a właściwie to chyba najbardziej jej ogon, który go strasznie fascynował:p:loveu: starał się złapać za tą białą końcówkę:evil_lol:[/quote] [B][COLOR=Purple]no właaaśnie.... jakaś miętka została poczuta chyba :oops: :evil_lol: a Bimbra interesił ogon Zuzki, bo sam nie ma takiego ;) [/COLOR][/B][quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Widziałam i leśne i spacerkowe i z Zuzką i filmiki jak Zuza męczy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Imbirka .....i wogóle :loveu::loveu::loveu::loveu: [URL]http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0494.jpg[/URL] ale wyślimtane :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][COLOR=Purple] wy...jakie Alu? :cool3: :razz: [/COLOR][/B] Quote
basia2202 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B]:cool1:...foteczki ..... a ja mam zeza rozbieżnego , bo jednym okiem zaglądam do Basi ....a drugim do Julci ....:diabloti: [/B][/FONT][/COLOR][/quote] [B][COLOR=Purple]zdooolna jesteś kobita! :eviltong:[/COLOR][/B] [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:cool1:...ale podwójnie i tera nie wiem czy to zez .....:razz:...czy piffo :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=Purple][B]Alu.... to trójwymiar!! :evil_lol:[/B] :diabloti: [/COLOR] [quote name='madzia i medor']Ile fotecek:loveu: No córa, robisz na mnie wrażenie:diabloti:[/quote] [B][COLOR=Purple]musiała się starać, bo nam baterie padły:roll: [/COLOR][/B]:evil_lol: [quote name='Imbir1']staram się jak mogę :p:loveu: napewno piffko:diabloti: ja też przy Tyskim siedzę:loveu:[/quote] [B][COLOR=Purple]mówi się.... przy Tyśku... :cool3: nie umisz odmieniać :evil_lol: :eviltong: :diabloti:[/COLOR][/B] Quote
Imbirka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Witaj Basiu:multi::multi::multi::multi::multi: Bimberos też niedzielę przespał, chyba go ogon Zuzki zmęczył:evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu: i oświadczam, ze Zuzki wcale nie popsuł:roll::cool3: mówisz, ze źle odmieniam Tyskie? hmmmm, może i fakt:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
basia2202 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [B][COLOR=Purple][COLOR=Purple][U]to miałam napisać najpierw... ale coś mi się popituliło :evil_lol: :razz: : [/U] czeeeeść Bimbrowaaa!! :multi::multi::multi:[/COLOR] nadrabiałam właśnie zaległości u Cię :p w związku z tym... teraz duuużo napiszę :loveu: [/COLOR][/B] [B][COLOR=Purple]Woooow.. ale ptaszysko![/COLOR][/B] [B][COLOR=Purple]http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0220-1.jpg[/COLOR][/B] [B][/B] [B][COLOR=Purple]wieczorem żubr podchodzi bardziej he he :cool3: [/COLOR][/B] [B][COLOR=Purple]http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0223.jpg[/COLOR][/B] [B][/B] [B][COLOR=Purple]dwa żubry... i spokój :diabloti: [/COLOR][/B] [B][COLOR=Purple]http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0224-1.jpg?t=1191062893[/COLOR][/B] [B][/B] [B][COLOR=Purple]dwa piesy.. i też spokój... hehe :evil_lol: [/COLOR][/B] [B][COLOR=Purple]http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0228-1.jpg[/COLOR][/B] [B][/B] [B][COLOR=Purple]ukradzione fotki od Tyśkowej – boomba!![/COLOR][/B] [B][COLOR=Purple]Twoje również super:) ech... wakacjami powiało:)[/COLOR][/B] [B][COLOR=Purple]Niestety... jak chłopaki są razem, to ich nie odróżniam:P zwłaszcza jak leżą... jak stoją to łatwiej trochę... bo wiem już, że Bimberos nieco mniejszy od Tysiaczka:D[/COLOR][/B] [B][/B] [B][COLOR=Purple]Słoooodkieee misie:)[/COLOR][/B] [B][COLOR=Purple]http://images30.fotosik.pl/92/e7d1ed2ce5db9f72.jpg[/COLOR][/B] [B][COLOR=Purple]cmok cmok od ciotki Zuzkowej:)[/COLOR][/B] [B][/B] Quote
Alicja Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='basia2202'] [B][COLOR=Purple] wy...jakie Alu? :cool3: :razz: [/COLOR][/B][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B] wyślimtane :grins: [/B][/FONT][/COLOR] [quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]zdooolna jesteś kobita! :eviltong:[/COLOR][/B] [COLOR=Purple][B]Alu.... to trójwymiar!! :evil_lol:[/B] :diabloti: [/COLOR][/quote] :crazyeye::crazyeye:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:crazyeye:o masz .....to teraz 2 blogasy 2 piffa i sie wyrówna ;) Witanko :multi::multi::multi: dziś widzę już poprawnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
caroolcia Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 o rany - najsmutniejsze boksie na świecie - dwa żałosne faflaczki w namordnikach :shake: [URL]http://images30.fotosik.pl/92/e7d1ed2ce5db9f72.jpg[/URL] :evil_lol: Quote
basia2202 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B] wyślimtane :grins:[/B][/FONT][/COLOR][/quote] [B][COLOR=Purple]nadal nie kumam tegoż neologizmu :roll: Alu... szyfrem do mnie piszesz :eviltong: poproszę o encyklopedyczne wyjaśnienie :cool3: :diabloti: :evil_lol:[/COLOR][/B] Quote
caroolcia Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 filmiki widziała!!!! Ale szaleństwa!! a Pańcia Zuzkowa wielokrotnie staranowana :evil_lol: Quote
Medorowa Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Wow, znowu foty:loveu: Doberek młe dziecię:p Quote
Alicja Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]nadal nie kumam tegoż neologizmu :roll: Alu... szyfrem do mnie piszesz :eviltong: poproszę o encyklopedyczne wyjaśnienie :cool3: :diabloti: :evil_lol:[/COLOR][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]uślinione , wylizane , wymamlane .......:hmmmm: no na maxa wycałowane ze ślinką :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
basia2202 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]uślinione , wylizane , wymamlane .......:hmmmm: no na maxa wycałowane ze ślinką :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][COLOR=Purple]uch... :cool3: znaczy... że Zuzolka też takie całusy daje :evil_lol: zajefajne określeniee!! :Cool!:od razu mi się spodobało :p (zaraz jak tylko zrozumiałam:cool3: :evil_lol:) [/COLOR][/B] Quote
Alicja Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]uch... :cool3: znaczy... że Zuzolka też takie całusy daje :evil_lol: zajefajne określeniee!! :Cool!:od razu mi się spodobało :p (zaraz jak tylko zrozumiałam:cool3: :evil_lol:) [/COLOR][/B][/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[COLOR=Red][FONT=Arial][B]u nas to powiedzonko na porządku dziennym ....bo i Ozzy :loveu::loveu::loveu:ślimta i Klocuś :loveu::loveu::loveu: wiedziałam żeś ty fajno dziołcha jest [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Imbirka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B] wyślimtane :grins: [/B][/FONT][/COLOR] :crazyeye::crazyeye:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:crazyeye:o masz .....to teraz 2 blogasy 2 piffa i sie wyrówna ;) Witanko :multi::multi: dziś widzę już poprawnie :evil_lol::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] napewno widzisz poprawnie? bo wiesz wieczorkiem może być znowu to samo:diabloti::diabloti: [quote name='caroolcia']o rany - najsmutniejsze boksie na świecie - dwa żałosne faflaczki w namordnikach :shake: [URL]http://images30.fotosik.pl/92/e7d1ed2ce5db9f72.jpg[/URL] :evil_lol:[/quote] mój dodatkowo jeszcze był przestraszony:roll: za którymś razem dopiero przekonał się do promu:evil_lol: [quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]nadal nie kumam tegoż neologizmu :roll: Alu... szyfrem do mnie piszesz :eviltong: poproszę o encyklopedyczne wyjaśnienie :cool3: :diabloti: :evil_lol:[/COLOR][/B][/quote] nie kumasz bo nie masz takiego ślinkota w domu, Zuza jest pod tym względem subtelniejsza:cool3::diabloti: [quote name='caroolcia']filmiki widziała!!!! Ale szaleństwa!! a Pańcia Zuzkowa wielokrotnie staranowana :evil_lol:[/quote] taaaa, basia staranowana, a ja zaliczałam dołki:roll::diabloti: [quote name='madzia i medor']Wow, znowu foty:loveu: Doberek młe dziecię:p[/quote] no żebyś nie marudziła, że nie ma... Berek mamcia:multi: Quote
Alicja Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='Imbir1']napewno widzisz poprawnie? bo wiesz wieczorkiem może być znowu to samo:diabloti::diabloti: [/quote] :grins: [FONT=Arial][COLOR=Red][B]taaaa wsio oki .....ale tera bede wiedzieć ....Alicja .....NIE PIJ PRZY DOGO:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]:diabloti: Quote
Recommended Posts