e.v.a Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 madzia i medor napisał(a):A co jakbyś wygrała, to miałabyś kolejną okazję do picia:diabloti: :diabloti: :diabloti: :siara: a zebys wiedziała :obrazic:pisalam juz sie cie nie lubie??:obrazic: juz nie bedziesz ze mna w bazie :obrazic: Quote
Imbirka Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Nic nie rozumiem z tych Waszych postów:cool3: jutro rzno przy kawusi sobie poczytam:p dziś już ledwo patrzę na oczy i padam ze zmeczenia, chyba za mocno pedałowałam:cool3: dDobrej nocy życzę wszystkim:lol: Quote
Medorowa Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 evaxon napisał(a):a zebys wiedziała :obrazic:pisalam juz sie cie nie lubie??:obrazic: juz nie bedziesz ze mna w bazie :obrazic: Jeszcze nie pisałaś:grins: Miło mi:diabloti: Ja se swoją bazę założę:razz: Lepsiejszą:eviltong: Imbir1 napisał(a):Nic nie rozumiem z tych Waszych postów:cool3: jutro rzno przy kawusi sobie poczytam:p dziś już ledwo patrzę na oczy i padam ze zmeczenia, chyba za mocno pedałowałam:cool3: dDobrej nocy życzę wszystkim:lol: Dobranoc imbirki:hand: A tak wogóle to coś Ci powiem:watpliwy: Ja ich tyż za bardzo nie rozumiem :niewiem::diabloti: Quote
agbar Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 madzia i medor napisał(a):Jeszcze nie pisałaś:grins: Miło mi:diabloti: Ja se swoją bazę założę:razz: Lepsiejszą:eviltong: Dobranoc imbirki:hand: A tak wogóle to coś Ci powiem:watpliwy: Ja ich tyż za bardzo nie rozumiem :niewiem::diabloti: halo Madzia:diabloti: a ja bede w twojej bazie? bede? bede? :evil_lol: Quote
Aga K Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 kurtka !!!! pisałam tu chyba ze dwa pościaki i je wcieło :angryy::angryy::angryy: Hejka !! ale słodki zmęczony fafluś :loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 dealer napisał(a):halo Madzia:diabloti: a ja bede w twojej bazie? bede? bede? :evil_lol: Znając życie, to się wprosisz, ehh... :shake: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 dealer napisał(a):halo Madzia:diabloti: a ja bede w twojej bazie? bede? bede? :evil_lol: a idz se do niej idz:obrazic: nie dostaniecie moich grapków:obrazic: bobranoc Julcia :) Quote
agbar Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 wiecie co ...sama se zaloze baze i bede sprzedawac bazie....:razz: Quote
Medorowa Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 evaxon napisał(a):a idz se do niej idz:obrazic: nie dostaniecie moich grapków:obrazic: Grapki, grapki, phii tyż se wymyśliło:shake: :shake: Grabkami to sięmożna podrapać po... głowie:diabloti: dealer napisał(a):wiecie co ...sama se zaloze baze i bede sprzedawac bazie....:razz: Ja wiem, że ty dobra w sprzedawaniu jesteś:razz: I towar tyż masz pierwsza klasa:razz: Widziołam po Dealerze:razz: :diabloti: Quote
zuzolandia Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Hello;-) nocne całuski przesyłamyyyyyyyyy;-) !!!!!!!!! Quote
simbik Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Super ta foteczka :cool3: , jak z jakiegoś horroru na bagnach :diabloti: . Quote
Agnieszka PPP Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Hej:loveu: Jaki piekny dostojny pan:loveu: Quote
Imbirka Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Witajcie:multi::multi::multi: w ten chłodny dzionek:cool3: idziemy dzisiaj po południu na działkę, moze jakieś fotki uda się cyknąć:p Quote
Jagoda1 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Witaj, Julko, witaj Imbirku! Boksik wielkanocny na zielonej trawce;) . Quote
Medorowa Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Imbir1 napisał(a):Witajcie:multi::multi::multi: w ten chłodny dzionek:cool3: idziemy dzisiaj po południu na działkę, moze jakieś fotki uda się cyknąć:p Musi się udać:razz: Quote
ferraribox Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Artystyczna fotka-SUPER Już dawno miałam się zapytać Imbirków czy nie zrobilibyście moim faflunom ruchomego awatarka? A może chociaż jakieś wskazówki????? Quote
Imbirka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Witajcie:multi::multi::multi: Fotek niestety brak. Psy się wczoraj pochamrały o oponkę:placz::shake: ferraribox, witaj u nas:multi::multi::multi: odnośnie avatarka napisz mi co chciałabyś to pokombinuję:lol: Quote
Medorowa Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='Imbir1']Witajcie:multi::multi::multi: Fotek niestety brak. Psy się wczoraj pochamrały o oponkę:placz::shake: ferraribox, witaj u nas:multi::multi::multi: odnośnie avatarka napisz mi co chciałabyś to pokombinuję:lol: Ojejku, ale nic sobie poważnego nie zrobiły:roll: :cool3: :cool3: :cool3: Quote
ferraribox Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='Imbir1']Witajcie:multi::multi::multi: Fotek niestety brak. Psy się wczoraj pochamrały o oponkę:placz::shake: ferraribox, witaj u nas:multi::multi::multi: odnośnie avatarka napisz mi co chciałabyś to pokombinuję:lol: WITAJ:multi: :multi: :multi: .Moje umiejętności komputerowe są dość mierne.Ponieważ w Twoim avatarku zmieniają się fotki,chciałam zapytać czy można zrobić go tak aby trzy fotki migały.Mam trzy fafluny.Dlaczego dwa mają być poszkodowane?;) ;) ;) Quote
Kate I Luka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Cześć Imbirkowa Julio :) veni vidi vici:evil_lol: I`m back :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts