Jagoda1 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Kate I Luka napisał(a):Cześć Imbirkowa Julio :) veni vidi vici:evil_lol: I`m back :multi: :multi: :multi: :multi: et fugit:evil_lol: Witaj Julio i śliczny Żółtasku! Quote
leemonca Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 cześć sister!!! już wróciłam na dogo:razz: teraz będę oglądać twoją, a właściwie Imbira galerię Quote
Imbirka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 madzia i medor napisał(a):Ojejku, ale nic sobie poważnego nie zrobiły:roll: :cool3: :cool3: :cool3: sobie nic, ale Jola ucierpiała:shake: ferraribox napisał(a):WITAJ:multi: :multi: :multi: .Moje umiejętności komputerowe są dość mierne.Ponieważ w Twoim avatarku zmieniają się fotki,chciałam zapytać czy można zrobić go tak aby trzy fotki migały.Mam trzy fafluny.Dlaczego dwa mają być poszkodowane?;) ;) ;) mogą migać 3 fotki, nie ma prawy, tylko poproszę fotki twoich faflaków:lol: Kate I Luka napisał(a):Cześć Imbirkowa Julio :) veni vidi vici:evil_lol: I`m back :multi: :multi: :multi: :multi: no nareszcie kobieto:p evaxon napisał(a):heloł Bimberki :multi: Heloł Tigierki:multi: AgusiaTerierka napisał(a):et fugit:evil_lol: Witaj Julio i śliczny Żółtasku! Cześć Jagoda:multi: leemonca napisał(a):cześć sister!!! już wróciłam na dogo:razz: teraz będę oglądać twoją, a właściwie Imbira galerię ooooo, moja siostra marnotrawna powróciła:cool3::multi: Quote
Medorowa Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Imbir1 napisał(a):sobie nic, ale Jola ucierpiała:shake: Coś poważnego?:shake: Quote
Imbirka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 madzia i medor napisał(a):Coś poważnego?:shake: no rękę ma nieźle zbitą zębami, dobrze, że miała kurtkę i sweter bo napewno by się skończyło gorzej, ręka ją tak boli, że prawie nią nie rusza, a siniora ma jak cała dłoń:shake: Quote
Medorowa Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Imbir1 napisał(a):no rękę ma nieźle zbitą zębami, dobrze, że miała kurtkę i sweter bo napewno by się skończyło gorzej, ręka ją tak boli, że prawie nią nie rusza, a siniora ma jak cała dłoń:shake: Była u lekarza?? Jak nie, to niech idzie. Moja mamę, jak pogryzł pies, (tzn. użarł ją w rękę, jak odciągała Medora), to po jakimś czasie okazało się, że mam kilka złamania i poprzestawiane kosteczki w dłoni:roll: Teraz tylko rehabilitacja, a ręka i tak już nie będzie w 100% sprawna - ale jest ok:p Który ją dziabnął?A propo to z Rockim, tak:cool3: Quote
Imbirka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 To nie złamanie, ma zbity mięsień i jak rusza ręką, to ma wrażenie jakby jej od kości odchodził:cool3: załatwił ją tak Imbir:shake:, gryźli się z Rokim, przez przypadek ją dziabnął:razz: Foteczki domowe, dawno nie było portrecików więc teraz trochę wkleję:p Quote
Medorowa Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='Imbir1']To nie złamanie, ma zbity mięsień i jak rusza ręką, to ma wrażenie jakby jej od kości odchodził:cool3: załatwił ją tak Imbir:shake:, gryźli się z Rokim, przez przypadek ją dziabnął:razz: Ojj chopaki, chopaki:mad: :mad: :evil_lol: Ale potem była zgoda:cool3: Wnusiu Ty mój cudeńki, babula się za Tobą stęskniła:cool3: :loveu: Quote
ferraribox Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Czy wystarczy jeśli podam zdjęcia z konkretnych stron?Jeśli tak,to pies niech będzie ten sam co na avatarku a sunie mogłabyś wyciąć z mojej 3str. z drugiej fotki-ta w środku to Koka a ciemna pręguska to Nomka. Jeśli nie to coś wykombinuję. Quote
g_o_n_i_a Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Skarbeczek moj :loveu: Moze na tych wakacjach uda mi się Imbirka odwiedzić... ? :cool3: Quote
Imbirka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 ferraribox napisał(a):Czy wystarczy jeśli podam zdjęcia z konkretnych stron?Jeśli tak,to pies niech będzie ten sam co na avatarku a sunie mogłabyś wyciąć z mojej 3str. z drugiej fotki-ta w środku to Koka a ciemna pręguska to Nomka. Jeśli nie to coś wykombinuję. zobaczę co mi się uda zdziałać, jak by co to poproszę o fotki, tylko dopiero po świętach znajdę trochę czasu żeby przysiąść nad tym, w święta mam odwyk od kompa:placz: Quote
zuzolandia Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 .NIESAMOWITE;-)!!!!!!! wITAJ KOCHANA iMBIRKOWA MAMUSKO;-) buziolki ;-) Quote
ferraribox Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Imbir1 napisał(a):zobaczę co mi się uda zdziałać, jak by co to poproszę o fotki, tylko dopiero po świętach znajdę trochę czasu żeby przysiąść nad tym, w święta mam odwyk od kompa:placz: :placz: Proszę nie płacz,bo i ja będę płakała:placz: :placz: :placz: . dziękuję za życzliwość i będe cierpliwie czekała:lol: Joanna Quote
Imbirka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 WITAJCIE Z SAMEGO RANA:multi::multi::multi::multi::multi: [quote name='g_o_n_i_a']Skarbeczek moj :loveu: Moze na tych wakacjach uda mi się Imbirka odwiedzić... ? :cool3: Gonia, mam nadzieję, ze zajrzysz w końcu do swojego podopiecznego:cool3: [quote name='ferraribox']:placz: Proszę nie płacz,bo i ja będę płakała:placz: :placz: :placz: . dziękuję za życzliwość i będe cierpliwie czekała:lol: Joanna nie ma za co:lol: moje uzależnienie od kompa jest straszne:cool3: Quote
mila_2 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Imbir1 napisał(a): w święta mam odwyk od kompa:placz: a to takie straszne???:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cześć Wam braci łódzka:) Quote
Imbirka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 cześć braci zgierska:multi::multi::multi::diabloti: no bo jak odwyk od kompa to i od dogo też, to jest poprostu straaaaaaszne:placz: Quote
simbik Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Imbir1 napisał(a):cześć braci zgierska:multi::multi::multi::diabloti: no bo jak odwyk od kompa to i od dogo też, to jest poprostu straaazzaszne:placz: Witam w klubie, ja też ostatnio zauważam, że ciut zadługo tkwię przed szklanym ekranem :roll: ...dziś wyjeżdżamy do Czech, więc jak się rzucimy z Igorem w poniedziałek do kompa to będzie wesoło :evil_lol: . Quote
DORRAG Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 cześć Imbirki:p :loveu: :loveu: śliczny pycholek:loveu: Quote
Kate I Luka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Dzień dobry śliczny Imbirku :loveu: Hej Julcia, ranny ptaszku... gdzie nie wejdę już tam byłaś :p Quote
Recommended Posts