Jump to content
Dogomania

Historia bokserka Imbirka (Sułtana) z Kundelka :))))))

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Imbirka

3038

• Medorowa

1205

• e.v.a

1026

• Kate I Luka

373

Posted

[quote name='Danusia12']Azbestowa Evaxon :diabloti: Azbest szkodzi zdrowiu :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: czuje sie niezniszczalna:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Danusia12']No dobra, tylko Ty mi tu pancerna Evaxon nie mścij się na Imbirce za to niefortunne zwycięstwo, bo :mad:[/quote]
ach stwierdzilam ze bycie pierwszym jest juz dawno przereklamowane :lol: co innego II miejsce:cool3:

Posted

[quote name='Danusia12']Imbirka już śpi, to mogę w skrytości powiedzieć, że ja dałem Twojego pieskowi kartce 4 pkt :oops: I to nie jest wmaślanie się :evil_lol:[/quote]
:loveu: dziekujemy:multi: no to kolejeczke postawie:evil_lol:
:beerchug:

Posted

[quote name='AgaiTheta']a co tu za popijawka :crazyeye: bez Agi.... :mad:[/quote]

Już Ty Aga nie wyma**** - to ja Ciebie tu bronię, bo posądzono Ciebie o kumoterstwo :evil_lol:

Posted

Mnie :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

No właśnie doczytuje i serce mi pęka, ojej nie spodziałam się :placz:
-moge udowodnić liczbę głosów! :-(

Posted

[quote name='Danusia12']No dobra, tylko Ty mi tu pancerna Evaxon nie mścij się na Imbirce za to niefortunne zwycięstwo, bo :mad:[/quote]

[quote name='Danusia12']Imbirka już śpi, to mogę w skrytości powiedzieć, że ja dałem Twojego pieskowi kartce 4 pkt :oops: I to nie jest wmaślanie się :evil_lol:[/quote]
Menrzuś, to, że nie dałeś mi 4 pkt to wiem ale, że mówisz, ze niefortunne zwycięstwo:cool3:, no nie,:obrazic:, miałeś mnie bronić a nie dokopywać:cool3::evil_lol:

[B]Dzieńdoberek wszystkim:multi: zaraz idziemy na spacerek dogomaniacki, wpadłam się tylko przywitać[/B]:lol:

o dziwo Imbirek dał się przesunąć troszkę i nawet się wyspałam:cool3:

[B]dziękuję za gratulacje:multi::multi: za zajęcie (niefortunnego:roll:) I miejsca:cool3:[/B]

Posted

[quote name='Imbir1']
[B]Dzieńdoberek wszystkim:multi: zaraz idziemy na spacerek dogomaniacki, wpadłam się tylko przywitać[/B]:lol:
[/QUOTE]

O, to będzie dużo zdjęć:lol: :lol:

Posted

[quote name='Imbir1']Menrzuś, to, że nie dałeś mi 4 pkt to wiem ale, że mówisz, ze niefortunne zwycięstwo:cool3:, no nie,:obrazic:, miałeś mnie bronić a nie dokopywać:cool3::evil_lol:[/quote]

Oj,Ty się w ogóle nie znasz na pracy ochroniarza ;) Trzeba uśpić ewentualnego agresora, odwrócić jego uwagę od celu ataku, zabełtać mu w głowie :p I tak się pogubi, że zapomni co miał zrobić :diabloti: Przecież nie chodzi, żeby cały czas wymachiwać :mad: , bo samemu można też oberwać.
Znów będzie sielanka na wątku :razz:

Posted

[quote name='Danusia12']Oj,Ty się w ogóle nie znasz na pracy ochroniarza ;) Trzeba uśpić ewentualnego agresora, odwrócić jego uwagę od celu ataku, zabełtać mu w głowie :p I tak się pogubi, że zapomni co miał zrobić :diabloti: Przecież nie chodzi, żeby cały czas wymachiwać :mad: , bo samemu można też oberwać.
Znów będzie sielanka na wątku :razz:[/quote]
:hmmmm:

czesc Imbirki:multi: udanego spotkania:cool3: wiater troche wieje wiec uwazajcie zeby was nie zwialo:evil_lol: ja wstalam godzinke temu:cool3:
myslami jestem z wami! :evil_lol:

Posted

[B]cześć, cześć, cześć, WSZYSTKIM:multi::multi::multi::multi::multi:
[/B]
dopiero wróciliśmy, padam, bo ponad 3 godziny łaziliśmy, troszku się obrobię i wstawię foteczki:lol:

dziękujemy za gratulacje:lol:

Menrzuś, strategia bedzo mi się podoba:p