e.v.a Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Danusia12']Ty też leczyłaś oparzenia? :diabloti:[/quote] hehe ja to lubie wysoka temperature:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Azbestowa Evaxon :diabloti: Azbest szkodzi zdrowiu :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Danusia12']Azbestowa Evaxon :diabloti: Azbest szkodzi zdrowiu :evil_lol: :evil_lol:[/quote] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: czuje sie niezniszczalna:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 To zmieniaj nicka na "Arni", albo "Rambowka" :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Danusia12']To zmieniaj nicka na "Arni", albo "Rambowka" :evil_lol: :evil_lol:[/quote] :lol: ale ni eda rady zmienic nicku :shake: :-( :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 No dobra, tylko Ty mi tu pancerna Evaxon nie mścij się na Imbirce za to niefortunne zwycięstwo, bo :mad: Quote
e.v.a Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Danusia12']No dobra, tylko Ty mi tu pancerna Evaxon nie mścij się na Imbirce za to niefortunne zwycięstwo, bo :mad:[/quote] ach stwierdzilam ze bycie pierwszym jest juz dawno przereklamowane :lol: co innego II miejsce:cool3: Quote
Menrzuś Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Imbirka już śpi, to mogę w skrytości powiedzieć, że ja dałem Twojego pieskowi kartce 4 pkt :oops: I to nie jest wmaślanie się :evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Danusia12']Imbirka już śpi, to mogę w skrytości powiedzieć, że ja dałem Twojego pieskowi kartce 4 pkt :oops: I to nie jest wmaślanie się :evil_lol:[/quote] :loveu: dziekujemy:multi: no to kolejeczke postawie:evil_lol: :beerchug: Quote
AgaiTheta Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 a co tu za popijawka :crazyeye: bez Agi.... :mad: Quote
bonita Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [B][I]Moja wnusia wygrała:multi: [/I][/B] [B][I]Strasznie się babunia cieszy:multi: :multi: :multi: [/I][/B] [B][/B] Quote
Menrzuś Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='AgaiTheta']a co tu za popijawka :crazyeye: bez Agi.... :mad:[/quote] Już Ty Aga nie wyma**** - to ja Ciebie tu bronię, bo posądzono Ciebie o kumoterstwo :evil_lol: Quote
AgaiTheta Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Mnie :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: No właśnie doczytuje i serce mi pęka, ojej nie spodziałam się :placz: -moge udowodnić liczbę głosów! :-( Quote
Menrzuś Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Już Ci mówiłem, że na dogo ta kartka musi wygrać. Prawda? :lol: Quote
Medorowa Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Dobry Dzień:lol: Gratuluję zdobycia pierwszego miejsca:cool3: :multi: :multi: Quote
Imbirka Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Danusia12']No dobra, tylko Ty mi tu pancerna Evaxon nie mścij się na Imbirce za to niefortunne zwycięstwo, bo :mad:[/quote] [quote name='Danusia12']Imbirka już śpi, to mogę w skrytości powiedzieć, że ja dałem Twojego pieskowi kartce 4 pkt :oops: I to nie jest wmaślanie się :evil_lol:[/quote] Menrzuś, to, że nie dałeś mi 4 pkt to wiem ale, że mówisz, ze niefortunne zwycięstwo:cool3:, no nie,:obrazic:, miałeś mnie bronić a nie dokopywać:cool3::evil_lol: [B]Dzieńdoberek wszystkim:multi: zaraz idziemy na spacerek dogomaniacki, wpadłam się tylko przywitać[/B]:lol: o dziwo Imbirek dał się przesunąć troszkę i nawet się wyspałam:cool3: [B]dziękuję za gratulacje:multi::multi: za zajęcie (niefortunnego:roll:) I miejsca:cool3:[/B] Quote
Medorowa Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Imbir1'] [B]Dzieńdoberek wszystkim:multi: zaraz idziemy na spacerek dogomaniacki, wpadłam się tylko przywitać[/B]:lol: [/QUOTE] O, to będzie dużo zdjęć:lol: :lol: Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Imbir1']Menrzuś, to, że nie dałeś mi 4 pkt to wiem ale, że mówisz, ze niefortunne zwycięstwo:cool3:, no nie,:obrazic:, miałeś mnie bronić a nie dokopywać:cool3::evil_lol:[/quote] Oj,Ty się w ogóle nie znasz na pracy ochroniarza ;) Trzeba uśpić ewentualnego agresora, odwrócić jego uwagę od celu ataku, zabełtać mu w głowie :p I tak się pogubi, że zapomni co miał zrobić :diabloti: Przecież nie chodzi, żeby cały czas wymachiwać :mad: , bo samemu można też oberwać. Znów będzie sielanka na wątku :razz: Quote
teqquila Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Witam Was :) Julia Imbir gratuluje :) jak bedzie potrzebna ochronna to wyporzycze Tyska :P:evil_lol: Quote
DORRAG Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Cześć Imbirki:p Gratuluję I miejsca:multi: Quote
e.v.a Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Danusia12']Oj,Ty się w ogóle nie znasz na pracy ochroniarza ;) Trzeba uśpić ewentualnego agresora, odwrócić jego uwagę od celu ataku, zabełtać mu w głowie :p I tak się pogubi, że zapomni co miał zrobić :diabloti: Przecież nie chodzi, żeby cały czas wymachiwać :mad: , bo samemu można też oberwać. Znów będzie sielanka na wątku :razz:[/quote] :hmmmm: czesc Imbirki:multi: udanego spotkania:cool3: wiater troche wieje wiec uwazajcie zeby was nie zwialo:evil_lol: ja wstalam godzinke temu:cool3: myslami jestem z wami! :evil_lol: Quote
leemonca Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 cześć sister!!! jestem :razz:, moje gratulacje!!! czy już po spacerku? bo nie widzę fotek :razz: Quote
Imbirka Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [B]cześć, cześć, cześć, WSZYSTKIM:multi::multi::multi::multi::multi: [/B] dopiero wróciliśmy, padam, bo ponad 3 godziny łaziliśmy, troszku się obrobię i wstawię foteczki:lol: dziękujemy za gratulacje:lol: Menrzuś, strategia bedzo mi się podoba:p Quote
Klaudia :-) Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 u nas w galerii też niedługo będą zdjęcia,bo właśnie zabieram się za obrabianie:-P Quote
Recommended Posts