Imbirka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 eeeeeeeee nie ja tylko Imbirek:p a tak wogóle to do jutra jest strasznie jeszcze duuuuuuużo czasu i wszystko może się zmienić:cool3: Quote
Menrzuś Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 evaxon napisał(a):bo to ja mialam wygrac:placz: a ty wszystkich na swoja strone przekabacilas:placz: To fakt :cool1: Quote
e.v.a Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Imbir1 napisał(a):eeeeeeeee nie ja tylko Imbirek:p a tak wogóle to do jutra jest strasznie jeszcze duuuuuuużo czasu i wszystko może się zmienić:cool3: no wlasnie.. moge spasc na III pozycje:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Imbirka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Ewcia nie płakusiaj:lol: bedzie dobrze:lol: my mówimy już dobranoc:lol: dziękujemy Wszystkim za oddane na nas głosy:buzi::lol: Quote
e.v.a Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='Imbir1']Ewcia nie płakusiaj:lol: bedzie dobrze:lol: my mówimy już dobranoc:lol: dziękujemy Wszystkim za oddane na nas głosy:buzi::lol: :mad: dobranoc:mad: Quote
Medorowa Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Nadrobiłam – gadułłyyyy:mad: :mad: – córcia Ty masz to chyba po mnie:cool3: :cool3: Ja jeszcze nie głosowałam, jutro będę :cool3: :cool1: Cholera, coś jeszcze miałam napisać:niewiem: :niewiem: Córa Twoja matula się chyba starzeć zaczyna, bo cos ją pamięć zawodzi :roll: :roll: :roll: :roll: Quote
Kate I Luka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Imbir1']jak oszukujemy?:cool3: ja jeszcze nie głosowałam:cool3: [quote name='evaxon']bo to ja mialam wygrac:placz: a ty wszystkich na swoja strone przekabacilas:placz: to samo miałam napisać... Bimby wszystkich głosy zainkasowały, a Gastek mi tu płakusia w poduchę, że nikimu się nie podoba :placz: :placz: :placz: Quote
bonita Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='madzia i medor']Nadrobiłam – gadułłyyyy:mad: :mad: – córcia Ty masz to chyba po mnie:cool3: :cool3: Ja jeszcze nie głosowałam, jutro będę :cool3: :cool1: Cholera, coś jeszcze miałam napisać:niewiem: :niewiem: Córa Twoja matula się chyba starzeć zaczyna, bo cos ją pamięć zawodzi :roll: :roll: :roll: :roll: On niedobrze Madziu, mamusia się martwi o Ciebie w tak młodym wieku i już skleroza:cool3: :evil_lol: Quote
bonita Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Kate I Luka']to samo miałam napisać... Bimby wszystkich głosy zainkasowały, a Gastek mi tu płakusia w poduchę, że nikimu się nie podoba :placz: :placz: :placz: Ni becz, zobacz córciu jak Diki ma malutko głosów, powiedział że już nigdy na różowo nie da się zrobić:evil_lol: Ale jestem dumna z Imbirka, przecież to mój wnusio :D Quote
Medorowa Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='bonita']On niedobrze Madziu, mamusia się martwi o Ciebie w tak młodym wieku i już skleroza:cool3: :evil_lol: Mamcia ja sama w strachu:roll: :roll: :evil_lol: Idę głosować:cool1: Quote
Kate I Luka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='bonita']Ni becz, zobacz córciu jak Diki ma malutko głosów, powiedział że już nigdy na różowo nie da się zrobić:evil_lol: Ale jestem dumna z Imbirka, przecież to mój wnusio :D :evil_lol: dobre :) Quote
Imbirka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 cześć dziewczyny i chłopaki:multi: no wiecie co?:cool3: to Wam Imbirek się nie podoba?:cool3: dla niedowiarków: Informuję że nikogo nie przekabaciłam, nie groziłam i łapówek nie dawałam:mad::evil_lol: (teraz to już nikt nas nie bedzie koffać:placz::placz::placz:) a tak wogóle to jeszcze kilka godzin zostało i może się wszystko zmienić:eviltong: Quote
Kate I Luka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Imbir1 napisał(a): to Wam Imbirek się nie podoba?:cool3: :loveu: podoba się, podoba... szczegółnie ten zawijasty języczek :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: A co do reszty wyjaśnień - coś mi się wierzyć nie chce :eviltong: :eviltong: :eviltong: Bez łapówek pewnie się nie obeszło :p Quote
Imbirka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Kate I Luka napisał(a): A co do reszty wyjaśnień - coś mi się wierzyć nie chce :eviltong: :eviltong: :eviltong: Bez łapówek pewnie się nie obeszło :p :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::cool3::cool3::cool3::cool3::mad: Quote
Imbirka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 a nie mówiłam, wszyscy sie poobrazali i nikt nas teraz nie kofffa:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Menrzuś Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Imbir1 napisał(a):a nie mówiłam, wszyscy sie poobrazali i nikt nas teraz nie kofffa:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: A co Wy myślicie, że Aga jest przekupna???? :mad: :mad: :mad: :razz: Quote
AgaiTheta Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Największe głosowanie to dopiero przed nami, zobaczymy które karteczki zostana sprzedane jako pierwsze, a żeby nie było tak lekko będą po 10 zł! Quote
AgaiTheta Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 No chyba, że po 5 zł, jeszcze myślę ;) Quote
Imbirka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Menrzuś, dziewczyny chyba zwątpiły w Agę:cool3::evil_lol: Aga, ja też tak uważam, ze na nasze karteczki najobiektywniej spojrzą inni, bez sympatii, animozji i takich innych:cool3: co nie znczy, że jest mi miło i cieszę się, ze się podobamy:p A jeśli chodzi o cnę, to ja nie mam zielonego pojęcia co będzie lepsze Quote
e.v.a Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Imbir1 napisał(a):Menrzuś, dziewczyny chyba zwątpiły w Agę:cool3::evil_lol: Aga, ja też tak uważam, ze na nasze karteczki najobiektywniej spojrzą inni, bez sympatii, animozji i takich innych:cool3: co nie znczy, że jest mi miło i cieszę się, ze się podobamy:p A jeśli chodzi o cnę, to ja nie mam zielonego pojęcia co będzie lepsze haha coz za skromnosc:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Imbir1 napisał(a):Menrzuś, dziewczyny chyba zwątpiły w Agę:cool3::evil_lol: Będę Agę bronił do krwi ostatniej :mad: Quote
Menrzuś Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 evaxon napisał(a):haha coz za skromnosc:evil_lol: Wygrani zawsze tak mówią: ble,ble... i w ogóle to nie chciały, a że to przypadek i winni sa wyborcy - oni sie pomylili w głosowaniu :diabloti: Quote
Imbirka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 :obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::eviltong: bedziecie się tak teraz znęcać nademną?:cool3: paskudy:cool3: Quote
e.v.a Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Imbir1 napisał(a)::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::eviltong: bedziecie się tak teraz znęcać nademną?:cool3: paskudy:cool3: :D tak moja droga:D:evil_lol: Quote
Recommended Posts