Medorowa Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Imbir1 napisał(a):oj Madzia, Madzia, zakręcona jesteś:evil_lol: idziemy sobie, może coś pofocimy:lol: Jeszcze Was nie ma:sadCyber: :sadCyber: Quote
Medorowa Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Ale fajne fotki:lol: :lol: :lol: A Rokuś już w ubranku chodzi:cool3: Quote
Imbirka Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Rokuś ma chory kręgosłup i jak troszkę się nadziębi albo zmoknie to tylne łapki odmawiają posłuszeństwa i chodzi w takim przykurczu i nie może wejść na kanapę:roll:. Jak wychodziliśmy to zaczynało kropić:razz: Quote
Medorowa Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Biedactwo:shake: Ach te nasze boksie:roll: A Medorka coś brzuszek boli, bo nie chce jeść i zwymiotował:shake: :roll: Quote
Imbirka Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 uuuu bidulek, wypieść go od ciotki:lol: Madzia, a czy mikołaj to nie przyniósł ci przypadkiem aparciku pod choinkę? Ja chce zobaczyć wkońcu Medorka Quote
Medorowa Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Imbir1 napisał(a):uuuu bidulek, wypieść go od ciotki:lol: Madzia, a czy mikołaj to nie przyniósł ci przypadkiem aparciku pod choinkę? Ja chce zobaczyć wkońcu Medorka Maleństwo już wypieszczone i zadowolone:loveu: :shake: Coś ten Mikołaj wredny :evil_lol: W tym miesiącu napewno jeszcze nie, bo mam za dużo wydatków, ale w przyszłym, może, może;) Quote
Jagoda1 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Powitanie Nowego Roku, ale chłopaki dały sobie, stąd ten wigor:evil_lol: Quote
Imbirka Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Madzia, to ja z niecierpliwością czekam na galeryjkę twoich psiaków:lol: Agusia, Roki dzisiaj w końcu odżył, wczoraj miał strasznego stresa jak strzelali Quote
Jagoda1 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Już wkrótce, odkopuję zdjęcia:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 No ja też już chętnie bym ją założyła:roll: :lol: Julia a może jeszcze jakieś zdjęcia, bo dziś tak sobie spędzam cały dzień przed dogo i nie wiem kiedy się znowu taka okazja powtórzy:roll: , więc:cool3: Quote
Imbirka Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Agusia, do roboty z galeryjką, bo sunię masz cuuuuudną:loveu: Madzia ty też się staraj z galeryjką muszę poszperać w fotkach, bo narazie nie widze nic nowego u siebie, chyba mam jeszcze coś z oponką:evil_lol:;) Quote
Imbirka Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 cześć Ewcia:lol: na specjalne życzenie Madzi:lol: (ale już na dzisiaj koniec, bo mi się już nie chce:cool3::evil_lol:) [SIZE=2] Quote
Medorowa Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Jestem zaszczycona;) :multi: A to jeszcze jak Imbirek miał ,,kolczyka";) I jak to uszko, zagoiło się już całkiem:roll: Quote
Imbirka Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 na końcu uszka jest jeszcze strupek ale już oki:lol: Quote
Bodziulka Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Witamy Noworocznie :cool3: widzę, że tutaj niektórzy balują na spacerkach do tej pory :evil_lol: Quote
Imbirka Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 jakie do tej pory, my już po spacerku dawno jesteśmy:evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [quote name='Imbir1']Rokuś ma chory kręgosłup i jak troszkę się nadziębi albo zmoknie to tylne łapki odmawiają posłuszeństwa i chodzi w takim przykurczu i nie może wejść na kanapę:roll:. Jak wychodziliśmy to zaczynało kropić:razz: no tak... boksiu co nie wchodzi na kanapę to nie boksiu:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: W Sylwestra rano byli u nas moi rodzice, a Gaston dał popis: najpierw jeden fotel , potem drugi, potem kanapa... na chwile do okna, potem znów kanapa, fotel... A wszystko było dla niego tak bardzo normalne- jestem Gaston, nalezy mi się.... Quote
Imbirka Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 dokonałam dla was kolejnego kradziejstwa:evil_lol: ;) [quote name='simbik'] My na Lublinek dotarliśmy dopiero w niedzielę, ale zabawa była niezła - wkońcu Sylwester był :lol: : Psie amory :loveu: bez klejenia taśmą też uszy stają :evil_lol: Męskie sprawy :evil_lol: Zabawa w berka :lol: Psie pogaduszki :roll: Klan żółtków :cool3: Quote
Imbirka Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 i kolejne kradziejstwo;) [quote name='simbik']i pozostałe fotki :lol: Opcia była jak zwykle bardzo cichutka na spacerku ;-) kobieca Beirusia :loveu: i męski Tyson :cool3: zbiorowe żebractwo i dalej klan żółtych :evil_lol: tu wypatrują czarnego :roll: czarny znaleziony :lol: i pożegnalne brykanko Quote
Polna Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Szkoda, ze nas nie było (sprawy wyzsze - cieczka, ale juz się kończy). Ile żółtego hihihi :) Quote
Recommended Posts