Jump to content
Dogomania

Historia bokserka Imbirka (Sułtana) z Kundelka :))))))

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Imbirka

3038

• Medorowa

1205

• e.v.a

1026

• Kate I Luka

373

Posted

Ja tylko sugeruję możliwe rozwiązania na przyspieszenie procesu adaptacji :evil_lol: Przecież wiesz, że wystarczy, żeby Sonia lub Żabka nie wyhamowały przed ścianą, i już będą bokserami ;) :lol:

Posted

cześć dziewczyny:multi: dziękuję za wsparcie, podglądałam sobie wczoraj co sie dzieje na dogo;) ale zanim wróce tak całkiem do żywych to musi potrwać, wszystkie subskrypcje wątków szlak mi trafił:placz: wieczorkiem was poodwiedzam, bez swoich subskrypcji nie umiem się poruszać się po dogo:shake: :placz:
a tak swoją drogą to ciekawe co skłoniło Eweline do odbanowania nas:cool3: bardzo ciekawe i zagadkowe PW otrzymałam:cool3: :-o
do zobaczenia wieczorkiem:lol:

Posted

Witanko ;-)..oj trochu mnie nie bylo a tu takieeee wiesci ...bidna Ty moja Imbirkowa ;-)..za takie cos bana ??? to to piekny dziendoberek byl a nie zaden spam ......no ale ....
Pozdrawiamy milutko i przesylamy całuski dla Imbireczka .;-)

Posted

Flokat to jest naprawdę wspaniała sprawa, pierze się to b.łatwo, wystarczy mu tylko sporo płynu do zmiękczania, jak odwiruję to wyjmuję z pralki prawie suche, nie bubli się, ja go kocham. Mam go już jakieś 5 lat, a w domu cały czas jest pies, jak ktoś lubi takie futrzaczki wełniane to polecam