bonita Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Dzień Doberek :). Widzę że Imbirek łapkę ma chorą( do wesela się zagoi ;)), zaraz sprawdzę na poprzednich stronach co mu się stało . Quote
bonita Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Mojemu Collie też się coś podobnego robiło, miała kilka zabiegów wycinania tego czegoś, ale za każdym razem odrastało dziadostwo. Quote
zuzolandia Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Witanko kochane robaczki ;-).... posyłamy zimowe ???? buziaczki eheheh......wymiziaj zlociutka Imbirka od cioci ;-) Quote
DORRAG Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Cześć Imbirku:multi: Ale dużo foteczek:p A skoro mowa o kaczkach to ja też dzisiaj je widziałm :cool3: :evil_lol: a nawet porobiłam im zdjęcia:evil_lol: Quote
mar....ka Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Boshe jaki biedaczek, wycałuj go ode mnie, no i od Kanuli oczywiscie. Quote
Imbirka Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Dzieńdobry-wieczór:multi: Dziękujemy za odwiedzinki. Byczyliśmy się dzisiaj cały dzień, mieliśmy spore plany na dziś ale Roki się też rozchorował, wczoraj była nocna wizyta u weta, zastrzyki, leki i nieststy przez najbliższe dni łóżeczko:evil_lol::cool3:. Bidak cherla tak samo jak Imbir. Nie zaraził się napewno od Imbirka bo przez ten czas się nie widzieliśmy. Faktycznie u nas w Łodzi szaleje coś w powietrzu:cool3:, acha i jeszcze jedna sunia na osiedlu też jest chora:cool3: Imbirek wycałowany, chrapie sobie u siebie na posłanku:lol: Quote
e.v.a Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 no to ja znowu ...dmuchh...dmuchh... a kysz choroba jak najdalej od Tigierki:evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Imbir1 napisał(a): Imbirek wycałowany, chrapie sobie u siebie na posłanku:lol: niemożliwe... kanapowy Imbirek u siebie na posłaniu? :evil_lol: :evil_lol: Cześć Imbireczki :) Quote
Kate I Luka Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Juuuuuuuuuuuuuuuuuuulia, gdzie jesteś ??????????? Quote
Kate I Luka Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Julia, nie ma Cie cały dzien, bo zaczne myśleć, że jedziesz do Katowic do Kwazia :D Quote
Imbirka Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Cześć dziewczyny:multi:, już jestem, dzień spędziłam na szkoleniu odnośnie podatku dochodowego od osób prawnych i fizycznych i zmian jakie zachodzą od przyszłego roku i rozpisane są na 3 lata:cool3:, jak wam się podoba? bo ja mam na dziś dość:cool3: Zaraz wstawie fotki:lol: Quote
DORRAG Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Imbir1; napisał(a):Cześć dziewczyny:multi:, już jestem, dzień spędziłam na szkoleniu odnośnie podatku dochodowego od osób prawnych i fizycznych i zmian jakie zachodzą od przyszłego roku i rozpisane są na 3 lata:cool3:, jak wam się podoba? bo ja mam na dziś dość:cool3: Zaraz wstawie fotki:lol: O ja nie mogę:razz: , już po pół godzinie na takim szkoleni bym spała:evil_lol: No ale teraz fotki:multi: Quote
Imbirka Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Fotki tylko domowe:shake: to graffiti z tyłu na drzwiach to jest artystyczne dzieło Imbirka:evil_lol::cool3: Quote
DORRAG Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 [quote name='Imbir1'] to graffiti z tyłu na drzwiach to jest artystyczne dzieło Imbirka:evil_lol::cool3: Bardzo fajne graffiti:evil_lol:(dobrze że moja nie ma artystycznych ciągotek:evil_lol: ) Quote
tygra Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 fajne to graffiti a na tle fioletu Imbir pięknie się prezentuje Quote
g_o_n_i_a Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 A co sie stalo maluszkowi w laputkę? Quote
mar....ka Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 O jakie ładne dracenki:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: i kożuszek na łóżko - pokazałam Tz-towi i kazałam kupic heheh. Ale najładniejszy Imbirek:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Imbirka Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):A co sie stalo maluszkowi w laputkę? nadłamał sobie pazurka, zaczęło się paprać i trzeba było pazurka zerwać:cool3: majoka napisał(a): O jakie ładne dracenki:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: i kożuszek na łóżko - pokazałam Tz-towi i kazałam kupic heheh. Ale najładniejszy Imbirek:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: hehe, to powiedz mu, że to flokat;) Quote
Kate I Luka Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 i znów wymamlany kocurek :) i kocert piszczałkowy w domu :D Quote
Recommended Posts