Jump to content
Dogomania

Historia bokserka Imbirka (Sułtana) z Kundelka :))))))

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Imbirka

3038

• Medorowa

1205

• e.v.a

1026

• Kate I Luka

373

Posted

fajne pomarszczone czółko - taki myślący chłopiec. :)
Tygra dla odmiany tak ostatnio je że dodatkowo ją odrobaczyłam bo zjada po 1,5 kg gotowanego a od tygodnia nic nie przytyła a nawet troszku schudła a cały czas jest głodna. Suchego jej nie daje narazie wcale - tylko gotowane i jak narazie odpukać nic się nie dzieje - biegunek brak

Posted

madzia i medor napisał(a):

Dzisiaj jakiś taki płakuśny dzień u wszystkich, ja też się poryczałam, bo podejrzewam u mojego zbójca dysplazję :-(

nie podejrzewaj - idź do weta (może wszystko jest ok). Najpierw sprawdź potem się martw... a po za tym czemu tak sądzisz? Jakie objawy?

Posted

[quote name='Imbir1']No i stało się.................:-( :-( :-( :-(

Albisiu biegaj szczęśliwie za TM

• :-(

• Oj przykro mi bardzo...
    nie lubię takich wieści :(
    na pewno będzie szczęśliwy za TM

Posted

chicken napisał(a):
    Widze ze nie tylko Kesi ostatnio sobie urzadza glodowki... Chyba MY wlasciciele musimy zastrajkowac aby nasze psy znowu zaczely normalnie jesc :mad:

Wy to macie problem moje mogły by jeść 24 godziny na dobe - wszystko i w każdej ilości :evil_lol: .

Posted

Dla kici [']['][']

Rok temu na koniec września odszedł z powodu nowotworu kości czaszki kiciuś którego przyniosłam do domu razem z bratem gdy byliśmy jeszcze w podstawówce... Albisiu powiedz Bohunowi, że wciąż za nim tęsknimy :-( .

Posted

Albisiu biegak szczęśliwy za Tęczowym Mostem :-( :-(

tygra napisał(a):
    nie podejrzewaj - idź do weta (może wszystko jest ok). Najpierw sprawdź potem się martw... a po za tym czemu tak sądzisz? Jakie objawy?

Do weterynarza jedziemy w przyszłym tygodniu na prześwietlenie RTG i wcześniej jeszcze na badania serduszka, krwi, nerek, wątroby itd.p. przed podaniem narkozy:roll: :roll: Strasznie się boję:shake: Objawy są takie, że po większym wysiłku, długi spacer, ciężko mu się podnieść i kuleje na tylną, lewą łapę:placz: :placz: :roll: :roll:

Posted

Dzieńdobry/wieczór wszystkim w piątek trzynastego:razz::lol:

Na początek zachodzik słońca na naszych polach:lol:, tak się zaczynał:lol:

A teraz kilka foteczek Rokusia:lol:, przebił sobie opuszkę szkłem i jest strasznie biedny teraz:shake:

Posted

dla Albinosika [*]

a focie super :) dialog Imbira z kamieniem tysz:) a biednego Rokiego prosze pozdrowic !! bo teraz biedny z lapka chora ! atych co tluczaszkla to bym :mad: :mad:

Posted

Cześć FiGa:multi::multi::multi::multi: tak naprawdę to obydwoje mieliśmy duuużo szczęścia, że na siebie trafiliśmy:lol:;)

Kolejne foteczki faflaków:lol:

a jak się o chorej łapce zapomni to się tak szaleje:razz: