Jump to content
Dogomania

Historia bokserka Imbirka (Sułtana) z Kundelka :))))))

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Imbirka

3038

• Medorowa

1205

• e.v.a

1026

• Kate I Luka

373

Posted

hej, hej, hej:multi:
Wstawie kilka foteczek Imbirkowych i spadamy dalej - zgadnijcie gdzie?:cool3::evil_lol:

Wypas psa:evil_lol:

z patyczkiem:roll:

i szczekamy na kamyczka:cool3:

Posted

jestem, już jestem:lol:
hej, hej, hej wszystkim:multi::multi::multi::multi::multi:

Coś ostatnio mam za mało czasu na wszystko:cool3: wkleje zdjątka z sesji pod tytułem "kamyczkowy świr" i lece dalej, poczytać co sie dzieje:razz:

Posted

[quote name='madzia i medor']Wszystko, wszystkim, ale co to za mina:roll: :roll: :roll: :evil_lol:

bo on rozmawia z kamykiem

tu widać to najlepiej :evil_lol:

Posted

cześć wszystkim:lol:
ale wpadłam w melancholijny nastrój:shake: , przejrzałam dzisiaj wątek Imbirka i znowu się poryczałam jak sobie to wszystko przypomniałam:cool3: głupia jestem:mad: , dobrze, że w pracy jestem dziś sama, bo reszta pewnie by się na mnie patrzyła jak na czuba:cool3:

Posted

Imbir1 napisał(a):
cześć wszystkim:lol:
ale wpadłam w melancholijny nastrój:shake: , przejrzałam dzisiaj wątek Imbirka i znowu się poryczałam jak sobie to wszystko przypomniałam:cool3: głupia jestem:mad: , dobrze, że w pracy jestem dziś sama, bo reszta pewnie by się na mnie patrzyła jak na czuba:cool3:

powinnaś się cieszyć że teraz jest z Tobą i że jego los tak bardzo się odmienił. W sumie mógł nigdy nie trafić do Kundelka i gdzieś skonać w brudzie i chorobie. To cud i szczęście, że mogłąś mu pomóc
Także głowa do góry bo masz psa farciarza:multi:

Posted

hehe, farciarz to on jest, a wszystko zaczęło się od zastanawiania dlaczego ta moja franca nie chce jeść i trzeba go namawiać do jedzonka. Acana ostatnio jest beeeee, Royal, też beeee, za to Pedigree jest zjadliwe, może bez entuzjazmu ale zawsze:cool3::cool3::cool3:. No i zaczełam porównywać zdjęcia w jego wątku, jak przytył, bo może doszedł już do takiego etapu, że nie potrzebuje już tyle jedzonka i takie tam.... no i mnie wzięło:roll:

Posted

chyba trzeba będzie, został zważony i mam w domu 31,3kg faflakowatego szczęścia:evil_lol:

A teraz was pozamęczam zdjątkami grubego faflaka z serii "rozmowy z kamyczkiem":evil_lol::razz: