Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i mam kolejną deklarację stałą:) Z której jestem bardzo dumna:)

10 zł. miesięcznie będzie wpłacać moja córka (11 lat) - Ola:):):)
a ja dołożę drugie 10 zł.:):):)Tylko tyle, bo jeszcze inne psiaki ze schroniska na tymczasach płatnych.

Posted

[quote name='anna10025']No właśnie patrzę w te oczy... i nie mogę nie pomóc , i za każdym razem mówię sobie , że to ostatnia deklaracja, znowu wchodzę na inny wątek ...patrzę w kolejne oczka i.....bankrutuję[/QUOTE]
Witamy w klubie :)

Posted

Jestem, ściągnęłą mnie tu obrączuś, jej nie da się odmówić :loveu::loveu::loveu::loveu:

A, że mam dziś dobry dzień, to deklaruję ... a co mi tam - 50 zł miesięcznie.
Jak się Dżokuś do domku swojego wybierze, na co po cichutku liczę, to jeszcze trochę dołożę ;)
Choć jak widzę jak szybko Wam się ten wątek rozwija, to wydaje mi się, że raz dwa deklaracje stałe będą uzbierane;)

A z puli pieniążków "wymuszonych" od kilku osób (wtajemniczeni będą wiedzieli o co chodzi ;) ) przeznaczam na Czarusia 200 zł jednorazowo.
A, że mi się to "kwestowanie" na psiaki spodobało (i nie chwaląc się skończyło się sukcesem) za miesiąc znów ich trochę przycisnę, więc myślę, że to nie koniec wpłat jednorazowych :diabloti:

Ocelot pilnuj, żeby nam się tam do Czarusia ze złymi zamiarami nie zbliżali :mad: ;)

Alinko szykuj mu już tam jego małe królestwo ;)

Pieniądze już zbieramy? Na konto obrączusia?

Posted

ja też dostałam zaproszenie od Obrączuś, to jestem :)
ale niestety mogę teraz tylko zapisać wątek i na niego zaglądać, bo nie mam już kasy zupełnie. jeśli nasza Lenka szybko znajdzie domek, to dam Cezarowi jej deklaracje, ale jak znam życie to się pewnie jeszcze trochę zejdzie...
a jeśli mojemu tymczasowiczowi rottkowi Bruno zwanemu Dziadem lub Krówką znajdziemy dom, to z tej radości i ulgi na pewno wyślę jakąś jednorazową wpłatę! właśnie, jeśli tak przy okazji znacie W ANGLII sensownego kogoś, kto chciałby rottka, to please podeślijcie mu to: [URL]http://www.dogsandthecity.co.uk/bru[/URL]

śliczny Cezar jest, wygląda prawie tak samo jak moja Noma (ergo: musi być śliczny! :D )

Posted

[quote name='natalijo']

A z puli pieniążków "wymuszonych" od kilku osób (wtajemniczeni będą wiedzieli o co chodzi ;) ) przeznaczam na Czarusia 200 zł jednorazowo.
A, że mi się to "kwestowanie" na psiaki spodobało (i nie chwaląc się skończyło się sukcesem) za miesiąc znów ich trochę przycisnę, więc myślę, że to nie koniec wpłat jednorazowych :diabloti:

[/QUOTE]
Wtajemniczeni wiedzą, ale nie sądzili, że mozna coś z tego dla Czarusia wyciągnąć :multi: :loveu:

Posted

Chwila, momento :) wróciłam z drugeij roboty i pochwalic sie muszę :)

DŻOK z mojego podpisu MA DOM!!!!!!!!!!!!!
To jest sukces - Dzok w Hoteliku u Alinki był od poprzedniej niedzieli!!!!

A teraz wracam na ziemie i ogarniam watek Czarusia :) ale widze, że czarus cały czas czaruje Cioteczki i Wujków :)

Posted

[SIZE=4][COLOR=red]Deklaracje stałe:[/COLOR][/SIZE]

- Aga-33-76 - 10 zł/mies.
- agata51 - 10 zł/mies.
- Monika - 20 zł./mies.
- anna10025 - 20 zł./mies.
- Ketunia - 50 zł/mies.
- Szarotka - 20 zł
- córka Ocelot Ola - 10 zł :)
- ocelot - 10 zł
- natalijo - 50 zł
- Nikuś - 30 zł