Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 230
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bardzo super, kochana jestes , mam tyle psich spraw że tylko otwieram i nie ma już miejsca na pasku , a musze iść spać , a jutro pojadę z MArysią do głodzonego psa -czuje że potem od razu do hotelu-fajnie będzie pojeżdzić w tych zaspach!

Posted

trzeba napisać maila do Jan Rodez, z profilu tej osoby można napisać i pw na pewno i poczekać, jeżeli nie odpisze i nie poprosi moda o zamknięcie wątku to trzeba samemu proposić za tę osobę

Posted

xmartix napisał(a):
co znaczy że jest w dołku? tzn że nie może na dogo wejść i napisać w tytule- wątek do zamknięcia? bo tak się zamyka wątki, potem mod zlikwiduje go

jeżeli lekarz psychiatra pisze, że " jest w dołku"... to ja bym nie liczyła na razie na tę osobę...
pewnie to coś poważnego...

Posted

mod musiał go skasować bo nie mogliśmy przenieść się na drugi wątek, dlatego zmienił też osobę prowadzącą pierwsze post.. zmienił na mnie..bo Ty akurat jakiś czas nie byłaś na Dogo (ustalałam to z Korą)... musimy ten wątek prowadzić
jeżeli chcesz - możemy zmienić na Ciebie 1 post, albo napisz mi co ja mam tam zmienić

Posted

kizi ma tyle na głowie, że ja proponuję nadal zostawić na xmartix

czerda, nie udało mi się w tym tyg polecieć do psiura, jutro też nie mogę.

jak decyzja o przenoszeniu ?

Posted

narazie czekamy jeszcze na miejsce , ciągle tez mam nadzieję że może ktoś ...
daliśmy znów wszędzie ogłoszenia , odezwali się do mnie z fundacjii poszukujacej nowych domów , może oni coś zdziałaja
najgorsze że Kazan już sie przyzwyczail , zakochał się też w kaukazce tego pana i jest mu w tym hotelu dobrze
szkoda że jest tu drogo -2 razy tyle co u zuzim , gdyby można było może jakoś pertraktować z tym panem
chociaz o trochę obniżtł cenę , wolałabym żeby został tu , i czekał , bo wierzę że ktoś go pokocha

Posted

xmartix napisał(a):
mod musiał go skasować bo nie mogliśmy przenieść się na drugi wątek, dlatego zmienił też osobę prowadzącą pierwsze post.. zmienił na mnie..bo Ty akurat jakiś czas nie byłaś na Dogo (ustalałam to z Korą)... musimy ten wątek prowadzić
jeżeli chcesz - możemy zmienić na Ciebie 1 post, albo napisz mi co ja mam tam zmienić

Nie. Jak dla mnie jest ok. ;)
Po prostu się zastanawiałam co sie stało, juz myślałam ze bana dostałam.:cool3:
Ale ok. dobrze ze juz wiem gdzie was szukać.

Posted

czerda napisał(a):

szkoda że jest tu drogo -2 razy tyle co u zuzim , gdyby można było może jakoś pertraktować z tym panem
chociaz o trochę obniżtł cenę , wolałabym żeby został tu , i czekał , bo wierzę że ktoś go pokocha

A można?Moze jak powiecie, ze psa zabieracie to Pan zechce obniżyć bo przecież stałe źródło dochodów traci.

Posted

myśle że to musiałby załatwić ktoś osobiście -pójść , zobaczyć , nie od razu , ale pogadac z facetem , że tu jest Kazanowi dobrze i się przyzwyczaił a przenieść go chcemy ze względów finansowych
teraz płacę 600 / mc , jakby było 400 , góra 450 to lepij byłoby go nie przenosić
może ktoś z Wcha mógłby sie rozejrzeć?

Posted

Strasznie dużo ten facet z Was zdziera - to absolutna przesada! To za kaukazy się płaci 400, a nie 600 za takiego chudzielca!
Obserwator na allegro znowu się pojawił. Ciekawe, czy się odezwie!

Posted

po kolei-
-oczywiście można tam iść kiedy się chce
-OBSERWATOR-plis niech się odezwie!!!
- do kiedy ma alegro?
-to najtańszy hotel w ok. Wroc. , bliże -w Szymanowie -45/dobę -tj.1`350 na miesiąc !!!
-u Zuzi miejsce niedługo -za ok. 2 tyg.