kizimizi Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 to ja załoze dzis w nocy nowy wątek Kazana i proszę Cię CZerda zaraz o 2 post pode mną bo ty będziesz sie rozliczeniami zajmowała. Quote
czerda Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 bardzo super, kochana jestes , mam tyle psich spraw że tylko otwieram i nie ma już miejsca na pasku , a musze iść spać , a jutro pojadę z MArysią do głodzonego psa -czuje że potem od razu do hotelu-fajnie będzie pojeżdzić w tych zaspach! Quote
kizimizi Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Czerda a skad ty jesteś?Ty masz auto swoje? odpowiedz na pm Quote
kizimizi Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 no, Kazan jest w Wałbrzychu, tak? Mogę do niego jutro z wami jechać? Kto robił te foty? Quote
kizimizi Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/177289-otruty-Kazan-przeA-yA-teraz-zbiera-na-hotel?p=13854342#post13854342 Poproszonio mnie o nowy watek wiec zaklądam. Oby mnie nie zbanowano za to Quote
xmartix Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 trzeba napisać maila do Jan Rodez, z profilu tej osoby można napisać i pw na pewno i poczekać, jeżeli nie odpisze i nie poprosi moda o zamknięcie wątku to trzeba samemu proposić za tę osobę Quote
czerda Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 xmatrix ja już do niej pisałam bo znam ją , jest w dołku mogłabyś zamknąć ten wątek? ja nie umiem Quote
xmartix Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 co znaczy że jest w dołku? tzn że nie może na dogo wejść i napisać w tytule- wątek do zamknięcia? bo tak się zamyka wątki, potem mod zlikwiduje go Quote
mari23 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 xmartix napisał(a):co znaczy że jest w dołku? tzn że nie może na dogo wejść i napisać w tytule- wątek do zamknięcia? bo tak się zamyka wątki, potem mod zlikwiduje go jeżeli lekarz psychiatra pisze, że " jest w dołku"... to ja bym nie liczyła na razie na tę osobę... pewnie to coś poważnego... Quote
xmartix Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 aha nie wiedziałam że lekarz psychiatra tak stwierdził.. to prepraszam to pisze do moda żeby wątek zamknąć Quote
kizimizi Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Kazan ma juz nowy watek, Na niego zapraszam Quote
czerda Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 dzieki , kazan dzisiaj ma też w powiatowej gazecie i dziewczyna z dogo odwiedzigo myślę znó o tym pilnowaniu dla niego Quote
xmartix Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 musimy tu wrócić na ten wątek i wybrać nową osobę co będzie aktualizować 1 post Quote
kizimizi Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 założyłam mu nowy wątek. Mi sie nie otwiera, nie mam go w subskrypcjach. Co sie stało? Quote
xmartix Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 mod musiał go skasować bo nie mogliśmy przenieść się na drugi wątek, dlatego zmienił też osobę prowadzącą pierwsze post.. zmienił na mnie..bo Ty akurat jakiś czas nie byłaś na Dogo (ustalałam to z Korą)... musimy ten wątek prowadzić jeżeli chcesz - możemy zmienić na Ciebie 1 post, albo napisz mi co ja mam tam zmienić Quote
kora78 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 kizi ma tyle na głowie, że ja proponuję nadal zostawić na xmartix czerda, nie udało mi się w tym tyg polecieć do psiura, jutro też nie mogę. jak decyzja o przenoszeniu ? Quote
czerda Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 narazie czekamy jeszcze na miejsce , ciągle tez mam nadzieję że może ktoś ... daliśmy znów wszędzie ogłoszenia , odezwali się do mnie z fundacjii poszukujacej nowych domów , może oni coś zdziałaja najgorsze że Kazan już sie przyzwyczail , zakochał się też w kaukazce tego pana i jest mu w tym hotelu dobrze szkoda że jest tu drogo -2 razy tyle co u zuzim , gdyby można było może jakoś pertraktować z tym panem chociaz o trochę obniżtł cenę , wolałabym żeby został tu , i czekał , bo wierzę że ktoś go pokocha Quote
kizimizi Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 xmartix napisał(a):mod musiał go skasować bo nie mogliśmy przenieść się na drugi wątek, dlatego zmienił też osobę prowadzącą pierwsze post.. zmienił na mnie..bo Ty akurat jakiś czas nie byłaś na Dogo (ustalałam to z Korą)... musimy ten wątek prowadzić jeżeli chcesz - możemy zmienić na Ciebie 1 post, albo napisz mi co ja mam tam zmienić Nie. Jak dla mnie jest ok. ;) Po prostu się zastanawiałam co sie stało, juz myślałam ze bana dostałam.:cool3: Ale ok. dobrze ze juz wiem gdzie was szukać. Quote
kizimizi Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 czerda napisał(a): szkoda że jest tu drogo -2 razy tyle co u zuzim , gdyby można było może jakoś pertraktować z tym panem chociaz o trochę obniżtł cenę , wolałabym żeby został tu , i czekał , bo wierzę że ktoś go pokocha A można?Moze jak powiecie, ze psa zabieracie to Pan zechce obniżyć bo przecież stałe źródło dochodów traci. Quote
czerda Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 myśle że to musiałby załatwić ktoś osobiście -pójść , zobaczyć , nie od razu , ale pogadac z facetem , że tu jest Kazanowi dobrze i się przyzwyczaił a przenieść go chcemy ze względów finansowych teraz płacę 600 / mc , jakby było 400 , góra 450 to lepij byłoby go nie przenosić może ktoś z Wcha mógłby sie rozejrzeć? Quote
kora78 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 ja tam wdepnę, ale ciężko mi z możliwościami, mimo że rzut beretem mam. ale może z kizi w wekend? Quote
kizimizi Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 nie wiem czy przyjade. Chyba zeby w niedzielę. Mozna w niedzielę? Quote
Bjuta Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Strasznie dużo ten facet z Was zdziera - to absolutna przesada! To za kaukazy się płaci 400, a nie 600 za takiego chudzielca! Obserwator na allegro znowu się pojawił. Ciekawe, czy się odezwie! Quote
czerda Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 po kolei- -oczywiście można tam iść kiedy się chce -OBSERWATOR-plis niech się odezwie!!! - do kiedy ma alegro? -to najtańszy hotel w ok. Wroc. , bliże -w Szymanowie -45/dobę -tj.1`350 na miesiąc !!! -u Zuzi miejsce niedługo -za ok. 2 tyg. Quote
Recommended Posts