Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 230
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jesteście kochane
już mi lżej , pytacie gdzie może mieszkac ---on nie mieszkał w budzie , ale laski miały dom z ogrodem , teraz mieszka w buidzie i się przyzwyczaił , bardzo dopomina się pieszczot i jest tez bardzo silny, ten pan z hotelu wypuszcza go z boksu i KAzan sam biega , do boksu wchodzi sam , szybko się uczy i jest posłuszny ale trzeba mu mówić zdecydowanie
te kobiety były dwie siostry-jednej we wszystkim słuchał , drugą zdominował i na wszystko mu pozwalała
jak był jeszcze w klatce u wet weszłam do nie bez ich pozwolenia ----i już z nim wyszłam , mimo ,ze oni mi nie pozwalali , --zwabienie go do klatki było trudne , nie pomagały smakołyki , ani ostry ton yylko przytulanie i prośba , już potem wychodził z moją mamą -raz zajrzał do mnie przez okno stając na parapecie --od tego czasu od razu pędził do mnie zajrzeć
naprawde jest kochany i łagodny , nie wiem tylko jak z kotami ,
wszystkiego dobrego dla was
jesteście wspaniali , odkąd weszłam na dogo wróciła mi wiara w dobrych ludzi , dzięki wam ...

Posted

:loveu:Zdrowych i pogodnych !!:lol:
Oj ten psiutek to ogarowaty .....
Ogary nie przekupisz przysmakiem... bardzo emocjonalne ..
i bardzo żle znoszą samotność.....

Posted

ja zakładam post -Środa Śl. wyrzucony w wigilję szczeniaczek russel terier--maleństwo , zziębnięty , głodny , grzeje się pod kocykiem , szukam kogoś kto go pokocha

Posted

zalogowałam sie na
[URL]http://www*********************.avx.pl/viewforum.php?f=22&sid=4c68fba1f7b81702b484256633de2a45[/URL]

napisze do ludzi i zaproszę ich tu lub tam załozę mu bliźniaczy wątek,

Posted

nie wiem co to za wątek?
rozmawiałam z panem z hotelu-on mówiże Kazan jest bardzo grzeczny, on uważa ,,,ze najlepiej byłoby mu w domku-jest mądry nie oddala się m nieufny wobec innych psó, jest bardzo odważny , nie sprawia żadnych problemów i do ludzi i jego syna jest bardzo przyjazny

Posted

[url]http://www*********************.avx.pl/viewforum.php?f=22&sid=4c68fba1f7b81702b484256633de2a45[/url]

chodziło mi o te stronę ale nie wiem czemu sie nie otwiera.

[COLOR=#669900]GOŃCZY POLSKI - OGAR POLSKI[/COLOR]
[COLOR=#669900]Forum ras Gończy i Ogar Polski[/COLOR]

Posted

czerda napisał(a):
ja z miesiąc temu pisałam do hodowcy ogarów , on zamieścił to w gazecie o psach myśliwskich -tzn na neci gazety i zero zadnego odezwu

miłośnicy ogarów pewnie rasowych szukają, mieszaniec im się nie spodoba...

mam nadzieję, że się mylę...

Posted

no mógłby , ale odkąd panie go oddały był -w klatce u wetów
-w hotelu
-w drugim hotelu(niewypał!)
--i teraz znów w tym pierwszym hotelu
pilnowanie - przy budzie ale na uwięzi , jakby się przyzwyczaił to byłby spuszczany
no nie wiem....

Posted

płacę 20 za dobę
nie ma innego wyjścia
wiem tylko , bo znam go , ,ze jest bardzo wrażliwy , przenoszenie go na ten łańcuch byłoby następną zmianą , nie wiem tylko gdzie szukać , gdzie go ogłaszać , jest piękny
może wśród polujących?

Posted

kora78 napisał(a):
a nie może iśc na tymczas do tego pilnowania? pewnie za darmo by było i czas by był na szukanie lepszego miejsca dla niego jako ds

tak właśnie myślimy, i byłby blisko nas, żeby go np. pokazać komuś chętnemu... tam pracują fajni ludzie, wiele psów przygarnęli do domów już, może i jego ktoś by pokochał... tylko musiałby być na uwięzi, przynajmniej na początku - tam jest w godzinach pracy spory ruch samochodów, maszyn, no i ludzi...

baza tam będzie jeszcze przez rok, więc tyle czasu mógłby tam nieodpłatnie "mieszkać" i szukać domu, buda jest, Apacz tam nocował, ale zamiast w budzie dla psa spał... w pracowniczym baraku :)