czerda Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 jesteście kochane już mi lżej , pytacie gdzie może mieszkac ---on nie mieszkał w budzie , ale laski miały dom z ogrodem , teraz mieszka w buidzie i się przyzwyczaił , bardzo dopomina się pieszczot i jest tez bardzo silny, ten pan z hotelu wypuszcza go z boksu i KAzan sam biega , do boksu wchodzi sam , szybko się uczy i jest posłuszny ale trzeba mu mówić zdecydowanie te kobiety były dwie siostry-jednej we wszystkim słuchał , drugą zdominował i na wszystko mu pozwalała jak był jeszcze w klatce u wet weszłam do nie bez ich pozwolenia ----i już z nim wyszłam , mimo ,ze oni mi nie pozwalali , --zwabienie go do klatki było trudne , nie pomagały smakołyki , ani ostry ton yylko przytulanie i prośba , już potem wychodził z moją mamą -raz zajrzał do mnie przez okno stając na parapecie --od tego czasu od razu pędził do mnie zajrzeć naprawde jest kochany i łagodny , nie wiem tylko jak z kotami , wszystkiego dobrego dla was jesteście wspaniali , odkąd weszłam na dogo wróciła mi wiara w dobrych ludzi , dzięki wam ... Quote
2010 Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 :loveu:Zdrowych i pogodnych !!:lol: Oj ten psiutek to ogarowaty ..... Ogary nie przekupisz przysmakiem... bardzo emocjonalne .. i bardzo żle znoszą samotność..... Quote
_ogonek_ Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 A co tu część z was tak szybko po Wigilii? ^_^ Quote
czerda Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 ja zakładam post -Środa Śl. wyrzucony w wigilję szczeniaczek russel terier--maleństwo , zziębnięty , głodny , grzeje się pod kocykiem , szukam kogoś kto go pokocha Quote
czerda Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 czy cokolwiek jest w sprawie KAzana , jakiekolwiek więci , cokolwiek optymistycznego ? Quote
mari23 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 _ogonek_ napisał(a):A co tu część z was tak szybko po Wigilii? ^_^ szybko, bo żal nam Kazana... cierpi biedak samotny w hotelu... Quote
czerda Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Monika obiecała go jutro odwiedzić i zrobić dodatkowe ogłoszenia , MArysiu , czy masz nr do hoteliku Zuzi? Quote
kizimizi Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 zalogowałam sie na [URL]http://www*********************.avx.pl/viewforum.php?f=22&sid=4c68fba1f7b81702b484256633de2a45[/URL] napisze do ludzi i zaproszę ich tu lub tam załozę mu bliźniaczy wątek, Quote
czerda Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 nie wiem co to za wątek? rozmawiałam z panem z hotelu-on mówiże Kazan jest bardzo grzeczny, on uważa ,,,ze najlepiej byłoby mu w domku-jest mądry nie oddala się m nieufny wobec innych psó, jest bardzo odważny , nie sprawia żadnych problemów i do ludzi i jego syna jest bardzo przyjazny Quote
kizimizi Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [url]http://www*********************.avx.pl/viewforum.php?f=22&sid=4c68fba1f7b81702b484256633de2a45[/url] chodziło mi o te stronę ale nie wiem czemu sie nie otwiera. [COLOR=#669900]GOŃCZY POLSKI - OGAR POLSKI[/COLOR] [COLOR=#669900]Forum ras Gończy i Ogar Polski[/COLOR] Quote
czerda Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 ja z miesiąc temu pisałam do hodowcy ogarów , on zamieścił to w gazecie o psach myśliwskich -tzn na neci gazety i zero zadnego odezwu Quote
czerda Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 ostateczną werją jest pilnowanie sprzętu pkp , ale trochę rano na łańcuchu , albo hotel u Zuzi ----tylko pieniądze Quote
mari23 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 czerda napisał(a):ja z miesiąc temu pisałam do hodowcy ogarów , on zamieścił to w gazecie o psach myśliwskich -tzn na neci gazety i zero zadnego odezwu miłośnicy ogarów pewnie rasowych szukają, mieszaniec im się nie spodoba... mam nadzieję, że się mylę... Quote
kizimizi Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 czerda napisał(a):ostateczną werją jest pilnowanie sprzętu pkp , ale trochę rano na łańcuchu , albo hotel u Zuzi ----tylko pieniądze a skąd ten pomysł z pilnowaniem? Quote
czerda Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 tylko tam go chcą rany! on chce się [rzytulać , bawić , a ... Quote
kora78 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 a nie może iśc na tymczas do tego pilnowania? pewnie za darmo by było i czas by był na szukanie lepszego miejsca dla niego jako ds Quote
czerda Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 no mógłby , ale odkąd panie go oddały był -w klatce u wetów -w hotelu -w drugim hotelu(niewypał!) --i teraz znów w tym pierwszym hotelu pilnowanie - przy budzie ale na uwięzi , jakby się przyzwyczaił to byłby spuszczany no nie wiem.... Quote
kora78 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 na uwięzi źle :( bardzo :( no,ale jak macie długi na hotelu, skąd kasę weźmiecie? co jak psa wywalą z dnia na dzień? Quote
czerda Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 płacę 20 za dobę nie ma innego wyjścia wiem tylko , bo znam go , ,ze jest bardzo wrażliwy , przenoszenie go na ten łańcuch byłoby następną zmianą , nie wiem tylko gdzie szukać , gdzie go ogłaszać , jest piękny może wśród polujących? Quote
mari23 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 kora78 napisał(a):a nie może iśc na tymczas do tego pilnowania? pewnie za darmo by było i czas by był na szukanie lepszego miejsca dla niego jako ds tak właśnie myślimy, i byłby blisko nas, żeby go np. pokazać komuś chętnemu... tam pracują fajni ludzie, wiele psów przygarnęli do domów już, może i jego ktoś by pokochał... tylko musiałby być na uwięzi, przynajmniej na początku - tam jest w godzinach pracy spory ruch samochodów, maszyn, no i ludzi... baza tam będzie jeszcze przez rok, więc tyle czasu mógłby tam nieodpłatnie "mieszkać" i szukać domu, buda jest, Apacz tam nocował, ale zamiast w budzie dla psa spał... w pracowniczym baraku :) Quote
czerda Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 wciąż nie umiem podjąć decyzjii co do KAzana , czy przywieżć go ? ten pan z hotelu uważa , że KAzabowi najbardziej potrzebny jest kochający człowiek Quote
Recommended Posts