Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mnie tu jeszcze nie było, ale juz nadrabiam do niedopatrzenie :diabloti:

W dobre ręce trafiłyście jeśli chodzi o groomera :) :p

Pozdrawiam !

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wow, ile fotek!!! :crazyeye:
Ja tam się nie znam jakoś super, ale na moje kawał dobrej roboty. A równiótko wszystko jak od linijki :p
[quote name='Doginka']Przyznam się Wam dziewczyny, że sama jestem dumna ze swojej roboty:lol:, bo do mnie ostatnio przychodzą ludzie z prośbą o poprawienie sznupa po profesjonalnych groomerach:crazyeye:[/QUOTE]
Papier z kursu to nie wszystko ;) My w salonie sznaucerów do trymowania nie miewamy, ale kilka westów jest, ale żeby na wystawę zrobić byśmy się raczej nie podjęły. Za to yorka proszę bardzo :p w swojej rasie każdy się najlepiej czuje. A jak widziałam ostatnio yorka na wystawie przygotowanego też przez rzekomo "profesjonalnego groomera" to prawie padłam ze śmiechu, tego nie da się opisać jak ten pies wyglądał. Przykre to trochę...

Posted

[quote name='wiki4']No, no gratulacje :p
Śmiesznie teraz wygląda :lol: Będzie szpanować nową fryz :eviltong:[/QUOTE]
a jak;) już dziś na wsi gapili się jak na idiotów;)

[quote name='kaho']Doginko - kawal dobrej roboty:happy1:.
Nicola wyglada swietnie [url]http://i48.tinypic.com/29wlly1.jpg[/url] :loveu:a jak siersc odrosnie bedzie rewelacyjna:thumbs:a na dodatek jak pieknie stoi [url]http://i46.tinypic.com/23tzc3.jpg[/url] :loveu:.
Holly tez to czeka:cool3: (my idziemy 24.06:evil_lol:)
Niunka odpowiadam na Twoja wiadomosc (nie moglam odpowiedziec wczesniej bo mam zepsuty komp :comp26:i korzystam z pozyczonego:splat:)- ja kupilam ROGZ-a, uciskowa o szer. 16 mm;) i jestem z niej bardzo zadowolona. Ostatnio zakupilam nawet drugi komplet i czekam na dostawe:cool3:.[/QUOTE]

Też zainwestuje narazie kupiłam od Taks dogomaniaczki ona robi obroże smycze itp;) Ogólnie są super i niespotykane a wiele ludzi sobie chwali;) Mam nadzieję że jakoś po niedzieli przyjdą

[quote name='zuzolandia'][B][I][url]http://i46.tinypic.com/2dl59g1.jpg[/url]

jakies modły o pogode? hihih

[url]http://i46.tinypic.com/1z2qdtx.jpg[/url]

wowowwo mała zrobiona cudnieee...wiadomoo czyja ręka to sprawiła ;-)

pozdrowionka!![/I][/B][/QUOTE]

No tak modły nie pomogły ale zdążyliśmy dojść do domu;)
Przyznam rację mała jest teraz super;) Tylko te uszy...

[quote name='Doginka']Przyznam się Wam dziewczyny, że sama jestem dumna ze swojej roboty:lol:, bo do mnie ostatnio przychodzą ludzie z prośbą o poprawienie sznupa po profesjonalnych groomerach:crazyeye:[/QUOTE]

Doginko taką sobie dobrą opinie wyrobiłaś;) Kupiłam tego marsa;)

Posted

coś jakoś dziwnie dogo mi dzieli posty i nie mogłam we wcześniejszym wszystkim odpisać
[quote name='Justa']Mnie tu jeszcze nie było, ale juz nadrabiam do niedopatrzenie :diabloti:

W dobre ręce trafiłyście jeśli chodzi o groomera :) :p

Pozdrawiam ![/QUOTE]
Też mi się wydaje że dobrego;) Zaraz i do was wpadniemy;)

[quote name='*kleo*']Wow, ile fotek!!! :crazyeye:
Ja tam się nie znam jakoś super, ale na moje kawał dobrej roboty. A równiótko wszystko jak od linijki :p

Papier z kursu to nie wszystko ;) My w salonie sznaucerów do trymowania nie miewamy, ale kilka westów jest, ale żeby na wystawę zrobić byśmy się raczej nie podjęły. Za to yorka proszę bardzo :p w swojej rasie każdy się najlepiej czuje. A jak widziałam ostatnio yorka na wystawie przygotowanego też przez rzekomo "profesjonalnego groomera" to prawie padłam ze śmiechu, tego nie da się opisać jak ten pies wyglądał. Przykre to trochę...[/QUOTE]

Są tacy groomerzy nie daleko szukać bo i na dogo tacy są... Ale co racja to racja w swojej rasie robi się psy najlepiej chociaż są ludzie którzy mają po prostu rękę do groomingu..;)

[quote name='Paulinka10']Super Nicolka wygląda:)[/QUOTE]

Dzięki;)

Nika się po wczoraj zbuntowała i nic nie je... Znowu mnie zmartwiła...:(

Posted

oj daaaawno nas tu nie było.. ostatnio jak Nicola była małym szczeniorkiem, a tu proszę, dorosła panna :)
zaznaczamy Was sobie ponownie i będziemy nadrabiać

Posted

wróciłam do wcześniejszych fotek i dopiero teraz zauważyłam jaka ona jest malutka! wydaje się być rozmiarów mojego Axela, ile ona waży?
a poza tym cudeńko!

Posted

[quote name='Feigned']oj daaaawno nas tu nie było.. ostatnio jak Nicola była małym szczeniorkiem, a tu proszę, dorosła panna :)
zaznaczamy Was sobie ponownie i będziemy nadrabiać[/QUOTE]
Cześć;) No mała urosła od waszej ostatniej wizyty;)Zapraszam ponownie

[quote name='Evelynkaa']uuuu :klacz: bardzo dobrze[/QUOTE]

;)

[quote name='Doginka']Kupiłaś marsa, to jak Nikusia odrośnie, to zacznij ćwiczyć wyjmowanie podszerstka, tak jak Ci pokazałam;-)[/QUOTE]

oki oki;) Będę się starać

[quote name='chrupcia']Witam:) przyszłam i naoglądałam się multum fotek!:) Nicolka świetnie wygląda po strzyżeniu i jak profesjolanie!!:)[/QUOTE]

Inaczej nie???:)

[quote name='Feigned']wróciłam do wcześniejszych fotek i dopiero teraz zauważyłam jaka ona jest malutka! wydaje się być rozmiarów mojego Axela, ile ona waży?
a poza tym cudeńko![/QUOTE]

Waży około 4 kilo dokładnie nie wiem bo byliśmy dwa tygodnie temu a po royalu którego wcina że jej się uszy trzęsą;) dzięki za miłe komentarze...;) Też się musze do was wybrać
U nas strasznie gorąco i Nika strasznie ubolewa że musi siedzieć w domu...:( Słońce praży jak tylko może

Posted

Doginko, ja to Cię kobieto podziwiam :) nie wiem co zrobiłaś że ta mała wiercipiętka tak grzecznie stała :hmmmm:
łazi za mną i nadstawia się do drapanka :) swędzi ją skóra, czy czymś można ją smarować by to złagodzić :hmmmm:

Posted

[quote name='Doginka']Nie wiem, może jakiś krem nawilżający, albo BACTROBAN - maść, ale ona jest chyba na receptę:hmmmm:
Niestety, nie jestem wszystkowiedząca:shake:[/QUOTE]
jesteś jesteś :) a może jakiś szampon czy odżywka która łagodzi taką suchą skórę :)

Posted

Jeee ile tu fotek musiz czesciej Doginke odwiedzac hehe bedzie duzo fot do ogladania:)
ta jest ladna:loveu:
[URL]http://i49.tinypic.com/2zecmqa.jpg[/URL]
slicznie wyglada a uszami sie nie przejmuj na wystawy sie nie wybierasz wiec jest oki:)
a wogole z Ciebie tez niezla blondi jest:)

Posted

[quote name='jolek68']jesteś jesteś :) a może jakiś szampon czy odżywka która łagodzi taką suchą skórę :)[/QUOTE]

Hexoderm jest fajnym szamponem przeciwbakteryjnym i też ma środek nawilżający do częstego stosowania (nim leczę Malessezię u Alexa), albo Peroxyvet -płyn antyseptyczny do sierści i skóry i ten chyba byłby w sam raz dla Nikolki bo goi ranki. Albo jeszcze taki ALERVET to jest wszyskto z tej samej serii a ja kupuję u tego sprzedawcy:
[url]http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=13094194[/url]
Są i duże i małe opakowania tych szamponów, ja teraz już kupie duże bo się naprawdę opłaca.

Posted

[quote name='Pegaza']Jeee ile tu fotek musiz czesciej Doginke odwiedzac hehe bedzie duzo fot do ogladania:)
ta jest ladna:loveu:
[URL]http://i49.tinypic.com/2zecmqa.jpg[/URL]
slicznie wyglada a uszami sie nie przejmuj na wystawy sie nie wybierasz wiec jest oki:)
a wogole z Ciebie tez niezla blondi jest:)[/QUOTE]

Już się zaczynam przyzwyczajać do tych jej uszu..;) Nawet śmiesznie wygląda;) No troche blond mam;) Teraz myśle czy by nie na całość zrobić bo balejaż to za droga inwestycja co kilka miesiecy po 130zł. No ale się boję że farba mi włosy zniszczyć

[quote name='Justa']Ciesz się, że uczulenia nie ma ;)[/QUOTE]

No strasznie mnie to cieszy u nas jeszcze na wsi to takie zjawiska na pożadku dziennym są.. Lizała ta łapkę kilka godzin

A tak wogóle to przyszły nam nowe obróżki od taks;) Śliczne i perfekcyjne wykonanie. Wszystkim polecam;)