Justa Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Mnie tu jeszcze nie było, ale juz nadrabiam do niedopatrzenie :diabloti: W dobre ręce trafiłyście jeśli chodzi o groomera :) :p Pozdrawiam ! Quote
*kleo* Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Wow, ile fotek!!! :crazyeye: Ja tam się nie znam jakoś super, ale na moje kawał dobrej roboty. A równiótko wszystko jak od linijki :p [quote name='Doginka']Przyznam się Wam dziewczyny, że sama jestem dumna ze swojej roboty:lol:, bo do mnie ostatnio przychodzą ludzie z prośbą o poprawienie sznupa po profesjonalnych groomerach:crazyeye:[/QUOTE] Papier z kursu to nie wszystko ;) My w salonie sznaucerów do trymowania nie miewamy, ale kilka westów jest, ale żeby na wystawę zrobić byśmy się raczej nie podjęły. Za to yorka proszę bardzo :p w swojej rasie każdy się najlepiej czuje. A jak widziałam ostatnio yorka na wystawie przygotowanego też przez rzekomo "profesjonalnego groomera" to prawie padłam ze śmiechu, tego nie da się opisać jak ten pies wyglądał. Przykre to trochę... Quote
dzasta Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Doginka świetna robota!!! Nicolka wygląda teraz super!!! Bardzo lubię tak starannie wy trymowane sznupki. Quote
niunka04 Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 [quote name='wiki4']No, no gratulacje :p Śmiesznie teraz wygląda :lol: Będzie szpanować nową fryz :eviltong:[/QUOTE] a jak;) już dziś na wsi gapili się jak na idiotów;) [quote name='kaho']Doginko - kawal dobrej roboty:happy1:. Nicola wyglada swietnie [url]http://i48.tinypic.com/29wlly1.jpg[/url] :loveu:a jak siersc odrosnie bedzie rewelacyjna:thumbs:a na dodatek jak pieknie stoi [url]http://i46.tinypic.com/23tzc3.jpg[/url] :loveu:. Holly tez to czeka:cool3: (my idziemy 24.06:evil_lol:) Niunka odpowiadam na Twoja wiadomosc (nie moglam odpowiedziec wczesniej bo mam zepsuty komp :comp26:i korzystam z pozyczonego:splat:)- ja kupilam ROGZ-a, uciskowa o szer. 16 mm;) i jestem z niej bardzo zadowolona. Ostatnio zakupilam nawet drugi komplet i czekam na dostawe:cool3:.[/QUOTE] Też zainwestuje narazie kupiłam od Taks dogomaniaczki ona robi obroże smycze itp;) Ogólnie są super i niespotykane a wiele ludzi sobie chwali;) Mam nadzieję że jakoś po niedzieli przyjdą [quote name='zuzolandia'][B][I][url]http://i46.tinypic.com/2dl59g1.jpg[/url] jakies modły o pogode? hihih [url]http://i46.tinypic.com/1z2qdtx.jpg[/url] wowowwo mała zrobiona cudnieee...wiadomoo czyja ręka to sprawiła ;-) pozdrowionka!![/I][/B][/QUOTE] No tak modły nie pomogły ale zdążyliśmy dojść do domu;) Przyznam rację mała jest teraz super;) Tylko te uszy... [quote name='Doginka']Przyznam się Wam dziewczyny, że sama jestem dumna ze swojej roboty:lol:, bo do mnie ostatnio przychodzą ludzie z prośbą o poprawienie sznupa po profesjonalnych groomerach:crazyeye:[/QUOTE] Doginko taką sobie dobrą opinie wyrobiłaś;) Kupiłam tego marsa;) Quote
niunka04 Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 coś jakoś dziwnie dogo mi dzieli posty i nie mogłam we wcześniejszym wszystkim odpisać [quote name='Justa']Mnie tu jeszcze nie było, ale juz nadrabiam do niedopatrzenie :diabloti: W dobre ręce trafiłyście jeśli chodzi o groomera :) :p Pozdrawiam ![/QUOTE] Też mi się wydaje że dobrego;) Zaraz i do was wpadniemy;) [quote name='*kleo*']Wow, ile fotek!!! :crazyeye: Ja tam się nie znam jakoś super, ale na moje kawał dobrej roboty. A równiótko wszystko jak od linijki :p Papier z kursu to nie wszystko ;) My w salonie sznaucerów do trymowania nie miewamy, ale kilka westów jest, ale żeby na wystawę zrobić byśmy się raczej nie podjęły. Za to yorka proszę bardzo :p w swojej rasie każdy się najlepiej czuje. A jak widziałam ostatnio yorka na wystawie przygotowanego też przez rzekomo "profesjonalnego groomera" to prawie padłam ze śmiechu, tego nie da się opisać jak ten pies wyglądał. Przykre to trochę...[/QUOTE] Są tacy groomerzy nie daleko szukać bo i na dogo tacy są... Ale co racja to racja w swojej rasie robi się psy najlepiej chociaż są ludzie którzy mają po prostu rękę do groomingu..;) [quote name='Paulinka10']Super Nicolka wygląda:)[/QUOTE] Dzięki;) Nika się po wczoraj zbuntowała i nic nie je... Znowu mnie zmartwiła...:( Quote
Feigned Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 oj daaaawno nas tu nie było.. ostatnio jak Nicola była małym szczeniorkiem, a tu proszę, dorosła panna :) zaznaczamy Was sobie ponownie i będziemy nadrabiać Quote
Evelynkaa Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 [quote name='niunka04']a jak;) ..... Kupiłam tego marsa;)[/QUOTE] uuuu :klacz: bardzo dobrze Quote
Doginka Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Kupiłaś marsa, to jak Nikusia odrośnie, to zacznij ćwiczyć wyjmowanie podszerstka, tak jak Ci pokazałam;-) Quote
chrupcia Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Witam:) przyszłam i naoglądałam się multum fotek!:) Nicolka świetnie wygląda po strzyżeniu i jak profesjolanie!!:) Quote
Feigned Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 wróciłam do wcześniejszych fotek i dopiero teraz zauważyłam jaka ona jest malutka! wydaje się być rozmiarów mojego Axela, ile ona waży? a poza tym cudeńko! Quote
niunka04 Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 [quote name='Feigned']oj daaaawno nas tu nie było.. ostatnio jak Nicola była małym szczeniorkiem, a tu proszę, dorosła panna :) zaznaczamy Was sobie ponownie i będziemy nadrabiać[/QUOTE] Cześć;) No mała urosła od waszej ostatniej wizyty;)Zapraszam ponownie [quote name='Evelynkaa']uuuu :klacz: bardzo dobrze[/QUOTE] ;) [quote name='Doginka']Kupiłaś marsa, to jak Nikusia odrośnie, to zacznij ćwiczyć wyjmowanie podszerstka, tak jak Ci pokazałam;-)[/QUOTE] oki oki;) Będę się starać [quote name='chrupcia']Witam:) przyszłam i naoglądałam się multum fotek!:) Nicolka świetnie wygląda po strzyżeniu i jak profesjolanie!!:)[/QUOTE] Inaczej nie???:) [quote name='Feigned']wróciłam do wcześniejszych fotek i dopiero teraz zauważyłam jaka ona jest malutka! wydaje się być rozmiarów mojego Axela, ile ona waży? a poza tym cudeńko![/QUOTE] Waży około 4 kilo dokładnie nie wiem bo byliśmy dwa tygodnie temu a po royalu którego wcina że jej się uszy trzęsą;) dzięki za miłe komentarze...;) Też się musze do was wybrać U nas strasznie gorąco i Nika strasznie ubolewa że musi siedzieć w domu...:( Słońce praży jak tylko może Quote
Feigned Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 czyli waży tyle co Axel :lol: u nas też baaaaardzo gorąco Quote
jolek68 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Doginko, ja to Cię kobieto podziwiam :) nie wiem co zrobiłaś że ta mała wiercipiętka tak grzecznie stała :hmmmm: łazi za mną i nadstawia się do drapanka :) swędzi ją skóra, czy czymś można ją smarować by to złagodzić :hmmmm: Quote
Doginka Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Nie wiem, może jakiś krem nawilżający, albo BACTROBAN - maść, ale ona jest chyba na receptę:hmmmm: Niestety, nie jestem wszystkowiedząca:shake: Quote
Justa Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Ta maść jest raczej na receptę - jest bakteriobójcza (antybiotykowa) i nie radziłabym stosować skoro pies nie ma infekcji bakteryjnej. Quote
niunka04 Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 Nike ugryzła pszczoła dzieki Bogu nie zostawiła żądła... Quote
jolek68 Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 [quote name='Doginka']Nie wiem, może jakiś krem nawilżający, albo BACTROBAN - maść, ale ona jest chyba na receptę:hmmmm: Niestety, nie jestem wszystkowiedząca:shake:[/QUOTE] jesteś jesteś :) a może jakiś szampon czy odżywka która łagodzi taką suchą skórę :) Quote
Pegaza Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Jeee ile tu fotek musiz czesciej Doginke odwiedzac hehe bedzie duzo fot do ogladania:) ta jest ladna:loveu: [URL]http://i49.tinypic.com/2zecmqa.jpg[/URL] slicznie wyglada a uszami sie nie przejmuj na wystawy sie nie wybierasz wiec jest oki:) a wogole z Ciebie tez niezla blondi jest:) Quote
Justa Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 [quote name='niunka04']Nike ugryzła pszczoła dzieki Bogu nie zostawiła żądła...[/QUOTE] Ciesz się, że uczulenia nie ma ;) Quote
Evelynkaa Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 [quote name='jolek68']jesteś jesteś :) a może jakiś szampon czy odżywka która łagodzi taką suchą skórę :)[/QUOTE] Hexoderm jest fajnym szamponem przeciwbakteryjnym i też ma środek nawilżający do częstego stosowania (nim leczę Malessezię u Alexa), albo Peroxyvet -płyn antyseptyczny do sierści i skóry i ten chyba byłby w sam raz dla Nikolki bo goi ranki. Albo jeszcze taki ALERVET to jest wszyskto z tej samej serii a ja kupuję u tego sprzedawcy: [url]http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=13094194[/url] Są i duże i małe opakowania tych szamponów, ja teraz już kupie duże bo się naprawdę opłaca. Quote
niunka04 Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 [quote name='Pegaza']Jeee ile tu fotek musiz czesciej Doginke odwiedzac hehe bedzie duzo fot do ogladania:) ta jest ladna:loveu: [URL]http://i49.tinypic.com/2zecmqa.jpg[/URL] slicznie wyglada a uszami sie nie przejmuj na wystawy sie nie wybierasz wiec jest oki:) a wogole z Ciebie tez niezla blondi jest:)[/QUOTE] Już się zaczynam przyzwyczajać do tych jej uszu..;) Nawet śmiesznie wygląda;) No troche blond mam;) Teraz myśle czy by nie na całość zrobić bo balejaż to za droga inwestycja co kilka miesiecy po 130zł. No ale się boję że farba mi włosy zniszczyć [quote name='Justa']Ciesz się, że uczulenia nie ma ;)[/QUOTE] No strasznie mnie to cieszy u nas jeszcze na wsi to takie zjawiska na pożadku dziennym są.. Lizała ta łapkę kilka godzin A tak wogóle to przyszły nam nowe obróżki od taks;) Śliczne i perfekcyjne wykonanie. Wszystkim polecam;) Quote
Recommended Posts