Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Evelynkaa']Hexoderm jest fajnym szamponem przeciwbakteryjnym i też ma środek nawilżający do częstego stosowania (nim leczę Malessezię u Alexa), albo Peroxyvet -płyn antyseptyczny do sierści i skóry i ten chyba byłby w sam raz dla Nikolki bo goi ranki. Albo jeszcze taki ALERVET to jest wszyskto z tej samej serii a ja kupuję u tego sprzedawcy:
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=13094194
Są i duże i małe opakowania tych szamponów, ja teraz już kupie duże bo się naprawdę opłaca.
dzięki za pomoc, córcia kupiła ale nie wiem jaki i wieczorkiem było kompanko :) zupełnie inny pies :) szkoda że wcześniej się o to Ciebie nie zapytałyśmy :)

Posted

pokaże pokaże ale później jak pójdziemy się przejść to jej fotki porobie ale tylko komórką mam bo aparat wziął T. My mamy sebovet weterynarz nam polecił powiedział że doskonale likwiduje podrażnienia...;) Paulinko może poszukaj na jakims forum shih tzu może ktoś miał podobny problem

Posted

niunka04 napisał(a):
pokaże pokaże ale później jak pójdziemy się przejść to jej fotki porobie ale tylko komórką mam bo aparat wziął T.

Komorkowe tez moga byc;), oby jak najwiecej:cool3:.
Trzymamy kciukasy za powrot do pelnego zdrowia Nicoli :happy1:, wymiziaj ja od nas koniecznie :loveu:.

Posted

Ona zdrowa jak rydz;) A to że jej się złuszcza skórka to normalne to mama panikuje;) Ah ten instynkt... Wymiziam wymiziam;) Ja sobie piszę na komputerku a ona mi śpi na kolanach;) Nieraz widzę zalety tego że jest taka mała

Posted

Taka mała wiadomostka do Was;-) Nikola jest dopiero co po trymowaniu na łyso. Będzie miała przez jakiś czas łupież i może jakieś strupeczki i to nie będzie nic chorobowego - to normalne po trymowaniu i przy odrastaniu sierści;-) Wtedy nic z tym nie róbcie, tylko do karmy dawajcie jej olej z pestek winogron. Po miesiącu zapomnicie całkowicie o tych przejściowych dolegliwościach:lol:

Posted

niunka04 napisał(a):
pokaże pokaże ale później jak pójdziemy się przejść to jej fotki porobie ale tylko komórką mam bo aparat wziął T. My mamy sebovet weterynarz nam polecił powiedział że doskonale likwiduje podrażnienia...;) Paulinko może poszukaj na jakims forum shih tzu może ktoś miał podobny problem

Sobovet też bardzo dobry podobno :thumbs:

Posted

Doginka napisał(a):
Taka mała wiadomostka do Was;-) Nikola jest dopiero co po trymowaniu na łyso. Będzie miała przez jakiś czas łupież i może jakieś strupeczki i to nie będzie nic chorobowego - to normalne po trymowaniu i przy odrastaniu sierści;-) Wtedy nic z tym nie róbcie, tylko do karmy dawajcie jej olej z pestek winogron. Po miesiącu zapomnicie całkowicie o tych przejściowych dolegliwościach:lol:

Wiem dlatego ja nie panikuje;) Tylko mama;) Ona już tak ma;) W sumie dobrze że dmucha na zimne

Posted

Witamy panią i Nikolke :hand:

Bardzo śliczna psiura i niesamowicie urosła
od pierwszego postu ;)

Foteczki przecudne , chcemy jeszcze ! :razz:

Dziękujemy za odwiedziny , pozdrawiamy.
I zapraszamy znów ;)

Ola & Sasha.

Posted

niunka04 napisał(a):
Wiem dlatego ja nie panikuje;) Tylko mama;) Ona już tak ma;) W sumie dobrze że dmucha na zimne

ja Ci dam mamę panikarę jak wstaniesz :mad: wiem że to normalne bo Doginka potrafi tłumaczyć jak blondynce :evil_lol: dzięki i chwała jej że tu jest ale nie o to tu chodzi :shake:
sęk w tym by jej ulżyć, u Ciebie na kolanach śpi a u mnie chce by ją drapać :roll: łazi za mną i tylko nadstawia się jak kot do miziania :eviltong:

Posted

jolek68 napisał(a):
u Ciebie na kolanach śpi a u mnie chce by ją drapać :roll: łazi za mną i tylko nadstawia się jak kot do miziania :eviltong:

Wie co robi :cool3:- ma dwa w jednym :lol::evil_lol:.

Posted

Cześć dziewczyny witam wszystkich i dzięki za odwiedziny!!!!:) No ostatnio troche zalatana jestem trzeba było kask kurtke kupić nie obyło się bez zakupów odzieżowych;) Ogólnie pogoda paskudna nic się nie chce niby ciepło ale jakoś tak fatalnie...
troszkę fotek;)