Jump to content
Dogomania

Galeria BC - szalona BV zaprasza na codzienną porcje fotek ;D

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Anza&Hacker']Będziecie we Wrocławiu? Na frisbee, tak? Może się poznamy :cool1:[/quote]

Jeśli będziesz to bardzo chętnie Cię poznam :D ... To będzie nasz debiut :eviltong:

Rottie dziękuję =*

łapeczek witam :)

Posted

[quote name='palma']Jeśli będziesz to bardzo chętnie Cię poznam :D [/quote]
Pewnie, że będe - jako widz tylko niestety bo Hacker się cofnoł w rozwoju jeśli o frisbee chodzi i przez jakiś czas zaprzestaliśmy treningów, ale będę :cool1:

Posted

[quote name='palma']Jeśli będziesz to bardzo chętnie Cię poznam :D ... To będzie nasz debiut :eviltong:

Rottie dziękuję =*

łapeczek witam :)[/quote]
Też będę i mam nadzieję zobaczę również Luckiego w akcji :multi:

Posted

[quote name='Klaudia :-)']świetne fotki
Palma jak z wytrzymałością Hero Air?[/quote]

Masakra :eviltong: :lol: :eviltong: Po pierwszym rzucie były dzióry :evil_lol: :lol: :evil_lol:

shangri_la oki :eviltong: Tylko się nie śmiać ... Boo może mi zwiać czy coś ... ona na słońcu nie chce łapać :evil_lol: :eviltong: :placz: Ale się nie dziwie ... jest czarna .

Posted

Aga twój film jest fantastyczny :loveu: :loveu: :loveu: Bardzo Ci dziękuję :loveu: :loveu: :loveu:

Mogę pokazać na DGM? W ogóle czy ktoś chce zobaczyć? :eviltong:

Posted

Pewnie, że chcemy! :D

[quote name='palma']Od kogo :lol: :lol: :lol: Chyba ktoś źle usłyszał :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
No zobaczymy czy się Dominika pomyliła ;)

Posted

Szkoda, że freestyl'u nie widziałam na żywo (że też musiałam się spóźnić :roll:), ale na filmiku nieźle wyglądało i układ był super ;) Wrzuciłam na net drugi występ Karoliny & Boogie:

[URL]http://www.youtube.com/watch?v=lU7WIW1Y8Ts[/URL]

Wybaczcie jakość, z 40u metrów kręcone, a potem jeszcze skonwertowane z 75mb na 6mb.

Posted

Dla tych co nie wiedzą... [B]KAROLINA I BOOGIE ZAJĘŁY 3 MIEJSCE W KATEGORII STARTERS[/B]! :multi: Gratuluję po raz trzeci :lol:

[SIZE=1]Ania & Ergi super występ! p. Ania jest z Artemisu? Mój pies był tam szkolony :)[/SIZE]

Posted

Dziękuję za gratulacje :*

Film rottie jest z mini ... nie na widzę mini ... co chyba widać :evil_lol: :diabloti: :evil_lol:
Fajnie się na końcu rzucało dyskiem w publiczność :lol: :lol: :lol: .

[url=http://pl.youtube.com/watch?v=yN_Qx3qvI3E]Trening frisbee - Boogie[/url]

Posted

[quote name='palma']Fajnie się na końcu rzucało dyskiem w publiczność :lol: :lol: :lol: .[/quote]
Chciałaś chyba powiedzieć w Anze! :diabloti:
[SIZE=1]Dziękuję za dysk!!! :Rose: Wiesz, że mnie nie stać przy tym MOIM psie :evil_lol:

[/SIZE] [quote name='palma'][URL="http://pl.youtube.com/watch?v=yN_Qx3qvI3E"]Trening frisbee - Boogie[/URL][/quote]
FILMIK z treningów SUPER, ale muszę przyznać, że na zawodach poszło im jeszcze lepiej! :loveu::loveu::loveu:

[B] BRAWA!!! :bigcool: [/B]

...a i jeszcze muszę wspomnieć, że niezmiernie miło było mi w końcu poznać Karoline na żywo! :grins:

[SIZE=1]...i chciałam Cię przeprosić, że kiedyś się czepiałam Ciebie o coś z Boogie i agility - wiem, że świetnie ją prowadzisz i na prawdę dobrze się rozumiecie! Ja Was nie znałam osobiście i z filmików odniosłam mylne wrażenie - a Boogie to nie łatwa sunia do prowadzenia na torze, który widywała "od święta" - jeszcze raz PRZEPRASZAM! :oops:[/SIZE]