Jump to content
Dogomania

Galeria BC - szalona BV zaprasza na codzienną porcje fotek ;D

Recommended Posts

Posted

Oj ani na tę ani na tę ... miałam jechać w maju na agility, ale zastąpiłam je zawodami frisbee we Wrocławiu, a we wrześniu ten sam termin ma zielona Góra ... i jadę do Zielonej Góry ... ale myślę, że gdzieś sie w końcu spotkamy !!! Może jak podszkolę się w agility to odwiedzę Łódź, chyba że macie w innym terminie jakieś zawody to wtedy też mogę się pojawić (przecież nie muszę jechać na wystawę ;) ) . Teraz np. jadę do Opola na wystawę, może będziesz ? :lol: :eviltong: ;)

Dzięki Ewelina ;)

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

palma napisał(a):
Oj ani na tę ani na tę ... miałam jechać w maju na agility, ale zastąpiłam je zawodami frisbee we Wrocławiu, a we wrześniu ten sam termin ma zielona Góra ... i jadę do Zielonej Góry ... ale myślę, że gdzieś sie w końcu spotkamy !!! Może jak podszkolę się w agility to odwiedzę Łódź, chyba że macie w innym terminie jakieś zawody to wtedy też mogę się pojawić (przecież nie muszę jechać na wystawę ;) ) . Teraz np. jadę do Opola na wystawę, może będziesz ? :lol: :eviltong: ;)

Ja niestety na wystawach pojawiam się tylko w Łodzi:shake:
No cóż, szkoda... może za rok:cool3:

Posted

No mówię. chyba, że będą jakieś zawody w okolicy czy coś .... ale możesz raz w roku sobie fundnąć wyjazd gdzieś troszkę dalej :D ;) :D.

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Uwaga !!![/FONT]

Po raz kolejny na antenie :eviltong: :crazyeye: :multi: Nie mogę jeszcze uwierzyć, ale mój film dostał się do pierwszej dziesiątki w konkursie "Dzień filmowy w Zig Zapie" !!! A film był zrobiony oczywiście o agility i frisbee !!! A więc jutro na antenie Zig zap będzie można zobaczyć film mojego autorstwa Film - klik . Sama jeszcze nie wierze, ale w dalszej części widzowie wybierają 3 najlepsze filmy które zostaną nagrodzone aparatami !!! Głosowanie odbywać będzie się na stronie Zig zap więcej tutaj .

Tutaj znajduje się temat o promowaniu psich sportów (między innymi prze zemnie :)

Posted

A więc dostałam się !!! Mam numer 3 !!!
Jutro napiszę jak głosować ... głosowanie jest przez tydzień od 7.04 - 14.04 !!! A aparat do wygrania to OLYMPUS SP-550 !!! Bardzo proszę Was o pomoc w głosowaniu ... jutro wkleję tu wiadomość jaką prosiłabym abyście podawali komu się tylko da (będzie napisane jak zagłosować na mój film) bardzo mi zależy !!! Kocham Was dogomaniacy :loveu: :loveu: :loveu:

Pozdrawiam.

• 3 weeks later...
Posted

Hej ;) :cool3:
Super fotki <3 :razz: :loveu::loveu::loveu:
Zapraszamy do nas, bo wieczorem może będą nowe xD :cool1:
Pozdrawiamy! :p

P.s. Może pojawie się na majówce u was! :multi: :diabloti:

Posted

palma napisał(a):
Zdjęcie dedykuję forumowej Rottie.

Ojej, dziękuję :loveu: Miło się ogląda całą masę zdjęć szczęśliwych psiaków.
Jak Boogie zniosła podróż powrotną?

PS: Super macie tereny na spacery!

Posted

Bez problemu ! ;) Nawet się do sheltiaka przytuliła :-o Ależ zdziwienie było ... cały czas go dziabała, a tu taki przytulak :lol: :-o :lol: