Jump to content
Dogomania

Galeria BC - szalona BV zaprasza na codzienną porcje fotek ;D

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='palma']Ewelina robiła, ale Mateusz powiedział że ma Boogie nie robić zdjęć, i jest tylko kilka :-( No ale mam przebiegi - filmy :)

co ty gadasz w ogóle palma ???????:-o:-o:-o:-o:-o:-o:roll::roll::roll::roll::roll::roll:
spadłaś ze schodów czy co??
ubawiłaś mnie do łez...:roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='palma']Ewelina mi tak powiedziała ... szkoda ze taki jesteś, ale mi te zdjęcia nie są potrzebne.

to źle Ci powiedziała...
ja wiem co ja mówiłem a co nie, jeszcze pamiętam i pamięć mam dobra...

Posted

O jaaa... :lol: Chyba padnę. :lol:
Boogie to jakiś obiekt zabroniony, którego nie można fotografować?
Odnoszę wrażenie, że mała zawiść się tutaj pojawia... :roll:

Dobrze by było czasem nad nią panować, bo to niezbyt fajna cecha. ;)

Posted

kara a czy ty myslisz przeciez ja nie bede robila 100 fotek tylko boogie bo nawet by mi sie ich wstawiac nie chcialo i znowu zaczynasz?????????:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: boogie jest tylko jedna?niektorych psow na zadnym zdjeciu nie mam

i znow wszystko obkrecasz do gory ogonem bylam na ciebie wkurzona i powiedzialam ze nie bede robila fotek bo na nie nie zaslugujesz a Mati tylko przytaknal wiec jego w to nie mieszaj ....czekam tylko kiedy wyprowadze sie z tego Goleniowa i zmienie towarzystwo bo w was jest wielka zawisc nie mam pojecia dlaczego i po co ...no i oczywiscie obgadywanie mnie

koncze ta zenujaca rozmowe i nawet nie odpisuj bo szkoda i tak tego nie przeczytam to wszystko z mojej strony

Posted

pierwszy filmik z agility jest niesamowity, super z tą muzyką się to ogląda!!
czy widać w nim też sznaucera czy mi się wydawało ?? są tam chyba urywki ze średniakiem lub olbrzymem...