BooBC Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Niby co :roll: Werka nie ma za co ..... ja twoja ciocia jakby co ;) :eviltong: Quote
BooBC Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Ale ja się obraziłam :lol: :evil_lol: :diabloti: :eviltong: Quote
Matusz Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 palma napisał(a):Ale ja się obraziłam :lol: :evil_lol: :diabloti: :eviltong: to się odbraź :diabloti::eviltong::p:lol::evil_lol: Quote
BooBC Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Dobra już, ale i tak nie masz racji i tak, i to w obu rzeczach .... bardzo mi przykro !!! Quote
Matusz Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 palma napisał(a):Dobra już, ale i tak nie masz racji i tak, i to w obu rzeczach .... bardzo mi przykro !!! mam rację w tej 2 rzeczy :eviltong::eviltong: Quote
BooBC Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Nieeeeeeeee Masz !!! NIE MASZ !!! NIE MASZ !!! NIE MASZ !!! Quote
Helga&Ares Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 palma jak się zmienia rozmiar filmu? tzn jak nagrywam to jest normalna wielkość na cały ekran, a później jak oglądam to małe okienko się robi:( Quote
anetta Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 :o :mdleje: http://www.fotybc.kgb.pl/fotkilipiec/o22.jpg http://www.fotybc.kgb.pl/fotkilipiec/o16.jpg Quote
Olynda Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 super foty z Miedzyzdrojów. najbardziej podoba mi sie ta z jess co stoi po prawej stronie. ale klimat :razz: Quote
BooBC Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Dzięki anetta dzięki Ola :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Jess Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Olcia&Tasha napisał(a): najbardziej podoba mi sie ta z jess co stoi po prawej stronie. ale klimat :razz: A wiesz czemu ci się podoba najbardziej ? ... BO JA NA NIEJ JESTEM :diabloti: :evil_lol: :diabloti: No nie matusz :D :) :D Quote
Matusz Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 JESS:) napisał(a):A wiesz czemu ci się podoba najbardziej ? ... BO JA NA NIEJ JESTEM :diabloti: :evil_lol: :diabloti: No nie Matusz5 :evil_lol: noooooooooooo:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
BooBC Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Buhahahah :turn-l::turn-l::turn-l::turn-l::turn-l::turn-l::turn-l: No nie Mateusz [...] .... :turn-l::turn-l::turn-l: Quote
psiulka Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Palma, ja padam, Ty sama szkoliłaś Boogie? :mdleje: Quote
BooBC Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 Cóż ... tak :oops: :oops: :oops: Ale dlaczego padasz ? ;) :eviltong: :lol: Quote
psiulka Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Bo widziałam Wasze filmiki :mdleje: Jak to zrobiłaś, że Boogie Ci skacze przez koło ręczne (xP)?? Możesz mi powiedzieć kim byli jej rodzice? 8) Quote
BooBC Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 Aaaaa ... te filmy to stare są teraz to umie dużo więcej :D :D :D SKOK PRZEZ RĘCE - KOŁO Potrzebujemy: coś pysznego, psa do średniej wielkości i ręce Moja mini instrukcja :lol: :eviltong: :lol: Etap I Bierzemy smakołyk w dłonie. Psu każemy usiąść i zostać. Oddalamy się o 2-3 kroki, i się zaczyna. Na początek musimy się wysilić i schylić bardzo nisko, złożyć ręce w koło i wysunąć jak najmocniej w bok, jest to na pozór dość trudne. Trzymamy w ręku smakołyk i wołamy psa do siebie, gdy znajduje się bardzo bliziutko, wyrzucamy smakołyk z dłoni do tyłu (PRZEZ KOŁO). Nie denerwujmy się gdy pies nie załapie, pokażmy mu gdzie leci smakołyk, i nie dopuśćmy by wzioł go w pyszczek gdy nie przeskoczy. Wkrótce postanowi że jedyną drogą jest skok, nagrodźmy go. Etap II Gdy pies już wie jak dostać się do smakołyka - przeskocyć, nie rzucamy smakołyków - wykonujemy ruch dłonią jakbyśmy to robili, pies będzie szukał smakołyka w nadzieji że został przerzucony, ale zawołajmy go i nagrodźmy przy swojej nodze (JEŚLI SKAKAŁ PRZY PRAWEJ, NAGRADZANIE PRZY LEWEJ!!!) Etap III Gdy pies już to potrafi to uczymy aby w miejscy nagrody skakał przez koło !!! Tu musimy sami sę pouczyć - poczwiczyć szybość robienia koła KONIEC Rodzice to: tatuś :Reel z NNL mamusia: Grace z Porządnej Rodziny A to ja dzisiaj nakręce filmik jak Boogie teraz tańczy :cool3: :evil_lol: :multi: Quote
BooBC Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 Miałam rozładowaną baterię :diabloti: :evil_lol: :diabloti: Ale dzisiaj obiecuję :D :D :D Teraz myślę nad ciekawą choreografią :D :D :D Quote
BooBC Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 Zapraszam do mojego wątku :lol: :eviltong: :lol: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6426843#post6426843 Quote
Recommended Posts