BooBC Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 Sztuczka z łapciami od Anza&Hacker znam :multi: :multi: :multi: Robię powoli .... chciałam aby robiła najpierw jakieś 20cm ... ale nie mogła trafić .... więc ma 30cm :) :) :) Dzięki Viz :loveu: Wiem że czekacie na film ze skakanką, ale nie mam jak wgrać :-( Wczoraj usuwałam fotki i znalazłam film z odbijaniem się od pleców .... zaraz wstawię ;) ;) ;) Quote
Viz Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Piękności! :loveu: Czekam na filmiki, zawsze można wgrać na youtube... :cool3: Quote
BooBC Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 Oki ... wybrałam 4 filmiki :) :) :) 1 już się ładuje :) :) :) Quote
Anza&Hacker Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 ...ehh fajnie, że masz takich psich przyjaciół - ja z reguły musze kurcze sama śmigać i ciężko mi jest kogoś znaleźc na spacer, a Wy taką stałą ekipe macie :p Quote
BooBC Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 Ale to są takie wyprawy raz na jakiś czas ;) Ale i tak jest miło :loveu: :loveu: :loveu: No i filmik z agility już jest ;) >>FILM<< Quote
psiulka Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Krótki coś ten filmik :mad: Może jakiś dłuższy? 8) Quote
BooBC Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 Oki .... ale im dłuższy tym dłużej się ładuje ... to co teraz załadować? Mam odbiecie od pleców [jakieś 5 sekund], tarzanie w piachu :evil_lol: :lol: :evil_lol: i agility 2 ;) Quote
bellatriks Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 No, ostatni filmik właśnie obejrzałam :loveu: Ale Boogie fajnie hopa :evil_lol::multi: Quote
BooBC Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 Nie mam jak tych ze skakanką :-( :placz: :-( Xp w lesie ... Quote
psiulka Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Może zrobisz filmik na którym pokażesz wszystkie umiejętności Boogie? Quote
Anza&Hacker Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Na razie ładuj plecy, potem agility 2... :cool3: ...choć to pierwsze to nie było agility :roll: - w agility nigdy nie skacze się tej samej przeszkody pod rząd, za to co innego w obedience :razz: Popieram propozycje kompilacji wszystkich (większości) umiejętności Boogie :grins: Quote
BooBC Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 ładuje z agility ...... chciałabym sie nauczyć robić takie filmy ale nie wiem jakim programem i jak :-( Quote
Anza&Hacker Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 palma napisał(a):chciałabym sie nauczyć robić takie filmy ale nie wiem jakim programem i jak :-( Windows Movie Maker - jest bardzo prosty - masz na pewno w windows XP... tylko najpierw napraw w końcu system :cool3: Quote
bellatriks Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Anza&Hacker napisał(a):Windows Movie Maker - jest bardzo prosty - masz na pewno w windows XP... tylko najpierw napraw w końcu system :cool3: No, ja nie mam WMM na moim XP:eviltong: Dobra, idę na obiad, jak wrócę, to już na pewno będą na mnie czekały Boogiczkowe filmiki do obejrzenia:diabloti::cool3: Quote
BooBC Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 To jak naprawię to mi wytłumaczy ktoś co klikać i jak ? :oops: :oops: :oops: Na moim jest bo kiedyś starałam się coś zrobić ale nic z tego nie było :-( Balletriks ... już czeka filmik :D :D :D >>FILM<< Quote
psiulka Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Ale to nagraj taki filmik ze wszystkim naraz :D Quote
Anza&Hacker Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Nie powinnaś dawać psu skakać po takim podłożu! :shake: ...a tak poza tym to fajna ta Twoja Boogie i to "aaa..." było genialne :diabloti: Quote
bellatriks Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 hehe, taak, "aa!" było genialne :evil_lol: Quote
BooBC Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 Wiem wiem , napisali mi już z frisbee ... teraz mam fajne miejsce z trawką ;) :loveu: ;) Taaaaak bardzo genialne :diabloti: :evil_lol: :diabloti: Psiulka postaram się ;) Quote
BooBC Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 Skoro tak już się ze mnie nabijacie to proszę bardzo [Na takim podłożu ale to bardzo stare filmy ;) ] >>FILM<< Quote
Anza&Hacker Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Heheheh... jaka gracja w tym łapaniu! :lol: Quote
bellatriks Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [quote name='palma']Skoro tak już się ze mnie nabijacie to proszę bardzo [Na takim podłożu ale to bardzo stare filmy ;) ] >>FILM<< obejrzałam, przejrzałam też kilka innych Waszych filmów i wiesz co - pełno tam jest takich, co trwają 1 sekundę, 3 sek, 5 sek...:shake: mnie osobiście, to jednosekundowego filmu nawet by się nie chciało oglądać... :roll: Może lepiej zbierzcie się i zróbcie jakiś jeden, ale dłuższy, ciekawszy - po prostu lepszy film? :cool3:;) Quote
BooBC Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 No niby tak ... ale długo się wgrywają ... i miałam kilka takich długich to mi odrzucało bo że za długi :-( No ale postaram się jak będę miała xp wykombinować coś ciekawego ... jak się nauczę ;) Anza&Hacker ona sporo waży :eviltong: :diabloti: :evil_lol: :lol: Więc ty się nie nabijaj :lol: :diabloti: :eviltong: Quote
Recommended Posts