BooBC Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 Widze że już z Bakusiowo - Chapsiowo - Farkowo - Bogusiowego spaceru focie lecą :D :D :D Quote
BooBC Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 [quote name='Czarna_Owieczka']http://www.fotybc.kgb.pl/6lipca/67.jpg Bucek robi za hopke :evil_lol: To jest napad na Bucka przez Boogie, który jest zawsze przy spotkanku, no wiesz, wkońcu miłość :lol: :evil_lol: :diabloti: Quote
BooBC Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 No to tyle na dziś, czy jeszcze 5 ? :) Pozdrawiam Quote
bellatriks Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Kochana, wszystko super i ja bym do Was b. chętnie wpadła. Żeby mnie jeszcze tylko rodzice puścili "do obcych ludzi na drugi koniec Polski":lol: a fotki cudniaste! :loveu: Quote
BooBC Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 Co prawda to prawda Natala, zapytaj Mateusza jak on trafił do Eweliny :D I wykorzystaj wskazówki aby zajechać do mnie :lol: ;) :loveu: Foteczki ;) Quote
bellatriks Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Chętnie go zapytam, o ile najpierw uda mi się (cudem) przekonać rodziców do czegoś takiego ;) A to raczej niemożliwe. Oni już niezbyt chętnie patrzą na nasze łódzkie spacerki. A co dopiero taka wyprawa! A fotki super! :loveu: Cóż to tam moja malutka Boogie znalazła pod ziemią? :loveu: Quote
BooBC Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 No to ja przyjade do Ciebie :diabloti: :lol: ;) Quote
bellatriks Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 No to przyjeżdżaj, na łózką wystawę, tylko o Boogie nie zapomnij:diabloti::eviltong: Aha, i niestety nie mogę Cię u siebie przenocować, bo mój tata ma alergię na psy:diabloti: Quote
BooBC Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 Łeeeeeee .... ja mam na pyłki. A dzisiaj w nocy ugryzła mnie wstrętna komarzyca ... w wargę, właśnie wróciłam od lekarza z lekami i już mi troche opuchlizna schodzi :lol: :diabloti: No to tak jak mówiłam wcześniej ... będziemy łazić po Łodzi nocą :diabloti: :evil_lol: :lol: Quote
bellatriks Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 No, patrzcie ją, jak się przechwala:diabloti: Na pyłki to ja też mam:cool3: + na seler i pleśń - to z takich mocniejszych. Takich słabiutkich też mam pełno, w tym podobno i na psa:P Aha, liczę, że weźmiesz też jakieś frisbee i pokażesz mi jak Boogie łapie:razz::diabloti: fotki super:multi: Quote
BooBC Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 Ok będę to wezmę cały ekwipunek Boogie :shiny: :grins: :shiny:, a Boogie zostanie w domku :diabloti: :evil_lol: :lol: Quote
bellatriks Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 palma napisał(a):Ok będę to wezmę cały ekwipunek Boogie :shiny: :grins: :shiny:, a Boogie zostanie w domku :diabloti: :evil_lol: :lol: No, a tylko spróbuj:mad: Naiwna, myśli, że bardziej mi zależy na spotkaniu z nią niż z Boogie:eviltong::evil_lol::evil_lol: [/żart oczywiście] Spadam, muszę gdzieś wyjść z mamą:/ Quote
BooBC Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 Zbiera Ci się Natala :mad: :diabloti: :evil_lol: Quote
bellatriks Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Zobaczyłam dzisiaj w księgarni plakat reklamujący taką książkę "Misja Szczeniak", potem zobaczyłam, że pisali o niej w PP. Czytał już ktoś może? Warta kupna czy nie? Quote
BooBC Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 Ja nie czytałam jeszcze .... ale może sobie sprawie :razz: :cool3: :lol: Quote
bellatriks Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 palma napisał(a):Ja nie czytałam jeszcze .... ale może sobie sprawie :razz: :cool3: :lol: oj, sorry, miałam otwarte dwa okna - miałam to napisać w "Czytelni" :evil_lol: Quote
BooBC Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 Nie szkodzi ;) Może zakupię sobie fajną książeczkę przez tą pomyłeczkę :lol: :eviltong: ;) Quote
bellatriks Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 palma napisał(a):Nie szkodzi ;) Może zakupię sobie fajną książeczkę przez tą pomyłeczkę :lol: :eviltong: ;) No ja właśnie może też. Podobno opowiada o tym, jak żołnierze Amerykańscy w Iraku zaopiekowali się znalezionym szczeniaczkiem. :loveu: Z drugiej strony właśnie mi się przypomniała podpisywana jakiś czas temu petycja odnośnie tego, że właśnie Amerykańscy żołnierze skatowali na wojnie rannego psa - tzn. rzucali w niego kamieniami, śmiali się z niego, a pies cały czas wił i "krzyczał" z bólu... :shake: Quote
BooBC Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 Ehhhh .......... :-( :placz: :shake: :angryy: Quote
Rinuś Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 wpadłam tutaj bo ktos płakał że nikt go nie odwiedza w galerii :diabloti: fajnego masz psa,yyy a raczej psy :loveu::loveu: żal mi tego biednego pieska:-( Quote
g_o_n_i_a Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 świetne :loveu: http://www.fotybc.kgb.pl/6lipca/106.jpg Quote
Recommended Posts