Jump to content
Dogomania

Galeria BC - szalona BV zaprasza na codzienną porcje fotek ;D

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ah ... jacy my jesteśmy podporządkowani regulaminowi :loveu: :diabloti: :loveu:

Z pozdrowieniami dla odwiedzających galerię :loveu:

Posted

Hehehe ... kolega siostry ... bo to nie moje fotki, tylko sis :eviltong: Ja mam filmiki i ja jak chodzę rzucać to bez aparatu :eviltong: :evil_lol: :eviltong:

Posted

palma napisał(a):
Hehehe ... kolega siostry ... bo to nie moje fotki, tylko sis :eviltong: Ja mam filmiki i ja jak chodzę rzucać to bez aparatu :eviltong: :evil_lol: :eviltong:

palma to Ty masz siostrę:evil_lol:

Posted

A co ja Was fotami nie uraczyłam :crazyeye: :oops: :crazyeye:

Trochę rozmazane ale..

Obiecuję że to ostatni raz tak dużo w 1 poście :eviltong:

Posted

Ona się wycfaniła już :diabloti: Jak wie że dysk zadaleko jest od jej pysia to łapkami sobie podsuwa :diabloti: :evil_lol: :diabloti: No a teraz zaprzestaje treningów na jakieś 3 dni jak nie więcej .... bo z cięła sobie opuszek :-( :placz: :-(

A teraz zabawy po domowemu [wpisałam flynball bo wstawiałam film o godzinie 00:00 i już klawiatury nie widziałam na oczy :lol: ]

http://www.youtube.com/watch?v=FW4sUC6gKDE

Posted

Wiem właśnie .... :-( Ale nie wiem jak jej to 'powiedzieć' ... zaczęłam inaczej rzucać dyski i zdarza się już zadziej ale wolałabym w ogóle ... bo po wczorajszym treningu strasznie bolą ją łapy, a do tego opuszek sobie skaleczyła na spacerze :-( :placz: :-(

Posted

Poza tym z tego co czytałam na zawody chcecie jechać, a z takim lądowaniem to daleko nie zajdziecie w Sopocie.

Ale fotki sliczne, zaczne tu wpadac. :razz:

Posted

Ja mam łóżko składane i to są oparcia i jak się rozkłada łóżko :eviltong: :diabloti: :eviltong:

Sonika zapraszamy :loveu: :loveu: :loveu:

No właśnie ostro ćwiczę na Sopot aby nie skakała tak :lol: ;)

Posted

No to będziemy uczyli :) A to że pojedziemy na Sopot się pobawić to nic złego [chyba] prawda? ;) Albo wiem co zrobię .... sama skoczę po dysk i na ręcę wyląduje ... Boogie się wszystkiego uczy odpatrując od innych :lol: albo co powiecie na pokazanie jej filmu jakiegoś z youtube? :biggrina:

Posted

No ale przecież ona nie łapie tak zawsze i staram się żeby tak nie łapała dysków ;) Co wy wszyscy tacy zgryźliwi :lol:

palma ... zalogowana była siostra ;)