BooBC Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 No a jak by inaczej :lol: :eviltong: :lol: Quote
BooBC Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 Wypadało by nas czasem odwiedzić =) Na zachęta foteczki =* =) =* Quote
BooBC Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 Pozdrawiam i zachęcam do komentowania zdjęć :) :) :) Pozdro for OLYNDA :lol: :cool3: :lol: Quote
ewelinabuck Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 ale zaje...... foty:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: zaba poprostu powalila mnie:loveu: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: a ta duga borderka to Bessi??????????? super spacerek;) co robisz jutro o 8 rano? Quote
haska_12 Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Ale Boogie czyściutka i śliczna :loveu: Tasha zresztą też :cool3: Quote
BooBC Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 Ja o 8 rano nic nie robię :) :) :) Dziękuję za wpisiki im częściej wpadacie tym częściej foty ..... a takto nic sie nie upominacie no to nie ma fotek :eviltong: :evil_lol: :eviltong: Quote
Olynda Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Super fotki. spacerek nam sie udał ;* karo, zapomnialas ale idziemy razem. jutro punk 8. pukasz Quote
BooBC Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 Gdzie się zapodzali nasi stali bywalcy :crazyeye: ;) :crazyeye: ? Ja powiem że jesteśmy opłacone na Szczecin ;) :loveu: ;) Trzymajcie kciuki bo konkurencja powalająca :loveu: :loveu: :loveu: Liczę na jakąś 3 lokate <oby> :eviltong: :lol: :eviltong: Pozdrawiam :loveu: Quote
Guest Reyes Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 palma napisał(a):Gdzie się zapodzali nasi stali bywalcy :crazyeye: ;) :crazyeye: ? Ja powiem że jesteśmy opłacone na Szczecin ;) :loveu: ;) Trzymajcie kciuki bo konkurencja powalająca :loveu: :loveu: :loveu: Liczę na jakąś 3 lokate <oby> :eviltong: :lol: :eviltong: Pozdrawiam :loveu: Ja zawsze wychodze na ring jakbym szła po złoto - a jak nie wygram to i tak było fajnie! Jak boogie ma się popisać jeśli w nią nie wierzysz <grozi palcem>(:eviltong:) Quote
BooBC Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 E noooo dobry plan :cool3: JEDZIEMY PO ZŁOTO :eviltong: :lol: :eviltong: Jeszcze się książe ponajeżdża :lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 O kurcze, jestem zachwycona ogromem fotek! :) :) :) Ale ta Boogie ma aktywne życie... :) Ale to nalepsze :loveu: Quote
BooBC Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Ma ktoś ochotę na porcję fotek ;) :razz: ;) Quote
BooBC Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Mam filmy z fresbee :eviltong: :razz: :eviltong: A za chwilę fotki :) Quote
BooBC Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Zapraszam częściej .... właśnie jestem na informatyce i skończyłam odpowiadać .... i mam 6 na koniec roku :eviltong: :multi: :eviltong: Wrócę do domu to cdn. foteczek ;-) :cool1: ;-) Quote
Recommended Posts