Jump to content
Dogomania

Galeria BC - szalona BV zaprasza na codzienną porcje fotek ;D

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale zaje...... foty:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: zaba poprostu powalila mnie:loveu: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

a ta duga borderka to Bessi???????????

super spacerek;)

co robisz jutro o 8 rano?

Posted

Ja o 8 rano nic nie robię :) :) :) Dziękuję za wpisiki im częściej wpadacie tym częściej foty ..... a takto nic sie nie upominacie no to nie ma fotek :eviltong: :evil_lol: :eviltong:

Posted

Gdzie się zapodzali nasi stali bywalcy :crazyeye: ;) :crazyeye: ? Ja powiem że jesteśmy opłacone na Szczecin ;) :loveu: ;) Trzymajcie kciuki bo konkurencja powalająca :loveu: :loveu: :loveu: Liczę na jakąś 3 lokate <oby> :eviltong: :lol: :eviltong:

Pozdrawiam :loveu:

Guest Reyes
Posted

palma napisał(a):
Gdzie się zapodzali nasi stali bywalcy :crazyeye: ;) :crazyeye: ? Ja powiem że jesteśmy opłacone na Szczecin ;) :loveu: ;) Trzymajcie kciuki bo konkurencja powalająca :loveu: :loveu: :loveu: Liczę na jakąś 3 lokate <oby> :eviltong: :lol: :eviltong:

Pozdrawiam :loveu:

Ja zawsze wychodze na ring jakbym szła po złoto - a jak nie wygram to i tak było fajnie! Jak boogie ma się popisać jeśli w nią nie wierzysz <grozi palcem>(:eviltong:)

Posted

Zapraszam częściej .... właśnie jestem na informatyce i skończyłam odpowiadać .... i mam 6 na koniec roku :eviltong: :multi: :eviltong: Wrócę do domu to cdn. foteczek ;-) :cool1: ;-)