asiuniap Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 Agata 80% swojego psiego życia spędza w klatce. Za jakie grzechy ona tak cierpi? :shake: Quote
asiuniap Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 Agata wprawdzie znajduje sie w hotelu od marca, ale cały czas bez domu... Quote
Luna007 Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Agatko pokaż się malutka - może dmek Cię w końcu wypatrzy Quote
doddy Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Nad domkiem myślimy i już namawiamy chętnych na długowłosą sunię na Agatkę ;) Pertraktacje trwają ;) Quote
asiuniap Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 Doddy ty jesteś związana teraz z azylem??? :crazyeye: Agata w stosunku do mężczyzn już jest OK. Quote
doddy Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Nie, nie jestem związana ;) Po prostu szukam suni do danego domku. A ma być czarna, najlepiej z dłuższym włosiem. I musi być z Wawy lub okolic. Więc dowiedziałam się o Agatce ;) Quote
romenka Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Zobaczcie Agatkę a sunię jaką ja mam.Jakie one podobne :loveu: a sunia moja Quote
asiuniap Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 Bardzo podobna :lol: Zresztą w azylu była młodziutka Melania, skóra zdjęta z Agaty. Melania już ma dom. Doddy działaj kochana:cool3: Agata jest bezproblemowa. Cudo sunia, nie brudzi, grzeczna, ma miękkie lśniące futerko, kocha dzieci, nawet całkiem małe :evil_lol: Quote
asiuniap Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Hopsiaj malutka. Były telefony w twojej sprawie, ale to nic pewnego. Quote
doddy Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 U nas niestety także nic nie wypaliło. Gdyby Agatka była normalna do piesków to już by domek miała. Ale pamiętam o niej. Quote
asiuniap Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 Agata, już śnieg, a Ty bez domu :shake: . Do roboty, wskakujemy. Quote
supergoga Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Śliczna Agata, wcale bym jej nie poznała. Na wątku Mafii wołomińskiej oferuja domek dla psa lub suni w typie Mafii - takiej czarnulki, koniecznie w tym typie. Może Asiuniu - wejdź tam i pokaż Agatke, wszak ona taka trochę w typie jest - co? Spróbuj! Quote
kacha_wawa Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 supergoga napisał(a):Śliczna Agata, wcale bym jej nie poznała. Na wątku Mafii wołomińskiej oferuja domek dla psa lub suni w typie Mafii - takiej czarnulki, koniecznie w tym typie. Może Asiuniu - wejdź tam i pokaż Agatke, wszak ona taka trochę w typie jest - co? Spróbuj! Do Olsztyna prawdopodobnie pojedzie Simba od AleksandryB... Ale poproszę Ciocię Fusicę, zeby wystawiła Agatkę np. na gumtree (dwa domki dla psiaków ostatnio tam znalazłyśmy). Może narazie nie będziemy naszej Mafii ściągać z aukcji, może jeszcze ktoś zadzwoni i zrobimy delikatną podmiankę ;) Quote
asiuniap Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 Dzięki ciotka :lol: Napisałam i wstawiłam zdjęcie, ale przy obróbce, tj. zmiejszaniu rozmiaru zdjęcia coś schrzaniłam i wyszło nieostre :angryy: Gosiu wstawiłabyś ją na allegro? :???: Quote
asiuniap Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 Agata jest w domu :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts