Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 8 months later...
Posted

Nie, nie jestem związana ;)
Po prostu szukam suni do danego domku. A ma być czarna, najlepiej z dłuższym włosiem. I musi być z Wawy lub okolic. Więc dowiedziałam się o Agatce ;)

Posted

Bardzo podobna :lol: Zresztą w azylu była młodziutka Melania, skóra zdjęta z Agaty. Melania już ma dom.
Doddy działaj kochana:cool3: Agata jest bezproblemowa. Cudo sunia, nie brudzi, grzeczna, ma miękkie lśniące futerko, kocha dzieci, nawet całkiem małe :evil_lol:

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Śliczna Agata, wcale bym jej nie poznała.
Na wątku Mafii wołomińskiej oferuja domek dla psa lub suni w typie Mafii - takiej czarnulki, koniecznie w tym typie.
Może Asiuniu - wejdź tam i pokaż Agatke, wszak ona taka trochę w typie jest - co? Spróbuj!

Posted

supergoga napisał(a):
Śliczna Agata, wcale bym jej nie poznała.
Na wątku Mafii wołomińskiej oferuja domek dla psa lub suni w typie Mafii - takiej czarnulki, koniecznie w tym typie.
Może Asiuniu - wejdź tam i pokaż Agatke, wszak ona taka trochę w typie jest - co? Spróbuj!

Do Olsztyna prawdopodobnie pojedzie Simba od AleksandryB...
Ale poproszę Ciocię Fusicę, zeby wystawiła Agatkę np. na gumtree (dwa domki dla psiaków ostatnio tam znalazłyśmy).
Może narazie nie będziemy naszej Mafii ściągać z aukcji, może jeszcze ktoś zadzwoni i zrobimy delikatną podmiankę ;)

Posted

Dzięki ciotka :lol:
Napisałam i wstawiłam zdjęcie, ale przy obróbce, tj. zmiejszaniu rozmiaru zdjęcia coś schrzaniłam i wyszło nieostre :angryy:

Gosiu wstawiłabyś ją na allegro? :???:

• 2 months later...