mysza 1 Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 [quote name='Ewa Marta']A ja podnoszę Brunusia. Tyle nowych onków w potrzebie, a o Bruno wszyscy zapomnieli:-( Kochany psiaku, pamiętamy, ale Ty masz narazie ciepło i dobrze, więc na moment wszyscy polecieli ratować inne bidy...[/QUOTE] Brunuś grzeje doopkę w ciepłym domku, ma chlopak szczęście ;) Brzuszek pełny, dobre ciepłe gotowane było, nie ma co narzekać ;) Dzisiaj miałam klika telefonów z nieznanych numerów, myślałam, ze wreszcie ktoś dostrzegł jego urok a to Idusiek Lunie allegro zrobiła. Tacy pytacze dzwonili ;) Fotek nie miałam czasu zrobić, ciężki dzień. Postaram się jutro. Wątek Klary [url]http://www.dogomania.pl/threads/177872-Zaniedbana-wyciAE-gniAE-ta-ze-schronu-sunia-prosi-o-wsparcie-na-hotel-i-diagnostykAE?p=13907560#post13907560[/url] Quote
Tora&Faro Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Pewnie że Brnuś ma szczęście....ja nie wiem gdzie mu tak dobrze będzie:loveu: Quote
3 x Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 mysza z tym bazarkiem filmowym to moge juz jutro słac płyty? bo moge albo jutro alb nie_wiem_kiedy ;) adres do Jo37 i Gamety jakiś mam mam nadzieję, ze dobre pozostałe dwa adresy mi podałas Tora&Faro - płytki mogę jutro z rana podrzucic do pracy? i zostawić na portierni na Gusię co? pod warunkiem ze nie zaśpię ;) Quote
mysza 1 Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 [quote name='3 x']mysza z tym bazarkiem filmowym to moge juz jutro słac płyty? bo moge albo jutro alb nie_wiem_kiedy ;) adres do Jo37 i Gamety jakiś mam mam nadzieję, ze dobre pozostałe dwa adresy mi podałas Tora&Faro - płytki mogę jutro z rana podrzucic do pracy? i zostawić na portierni na Gusię co? pod warunkiem ze nie zaśpię ;)[/QUOTE] Tak, oczywiście, bardzo dziękuję. Gameta mi nie zapłaciła jeszcze ale wierzę, że to zrobi ;) Potem podaj mi proszę ile mam Ci wpłacić za przesyłki. Dzięki. Nie zrobiłam zdjęć :( Quote
Tora&Faro Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 [quote name='3 x'] Tora&Faro - płytki mogę jutro z rana podrzucic do pracy? i zostawić na portierni na Gusię co? pod warunkiem ze nie zaśpię ;)[/QUOTE] Jasne, jak najbardziej:) Quote
mysza 1 Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 [quote name='Greven']Nawet przez okno?![/QUOTE] Po co przez okno jak on ciągle tuż obok mnie ;) Kurde, ale masz cudo w podpisie, co z nią począć? Pytałaś na szczecińskich wątkach? Quote
Greven Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Nie, nie. Najpierw wywal na dwór, zamknij drzwi, a potem "przez okno" ;) Założyłam jej wątek w zach-pomn, ale niestety nie liczę na odzew i boję się, co dalej... Quote
3 x Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 [quote name='mysza 1']Tak, oczywiście, bardzo dziękuję. Gameta mi nie zapłaciła jeszcze ale wierzę, że to zrobi ;) Potem podaj mi proszę ile mam Ci wpłacić za przesyłki. Dzięki. [/QUOTE] a masz może adres Jo37? bo ja jej kiedys coś wysyłałam ale to było dawno do gamety słałam niedawno i nie raz wiec adres mam pewny na poczte bede leciec jutro przed 20wiec mamy chwilę na potwierdznei adresu Quote
mysza 1 Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 [quote name='3 x']a masz może adres Jo37? bo ja jej kiedys coś wysyłałam ale to było dawno do gamety słałam niedawno i nie raz wiec adres mam pewny na poczte bede leciec jutro przed 20wiec mamy chwilę na potwierdznei adresu[/QUOTE] Nie mam, zaraz jeszcze raz do Niej napiszę. Quote
mysza 1 Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 [quote name='Greven']Nie, nie. Najpierw wywal na dwór, zamknij drzwi, a potem "przez okno" ;) Założyłam jej wątek w zach-pomn, ale niestety nie liczę na odzew i boję się, co dalej...[/QUOTE] Masakra :( byłam na wątku, chyba 2 osoby.... Quote
Greven Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Pozostaje tylko podnosić. Ja już nie wiem, co robić, naprawdę. Quote
mysza 1 Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 [quote name='Greven']Pozostaje tylko podnosić. Ja już nie wiem, co robić, naprawdę.[/QUOTE] A Magdola by nie przetrzymała? Powklejałaś w te wątki werona, ślepka itd? Quote
Greven Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Zaraz powklejam. Magdola wzięła na tymczas grzywkę, więc wątpię. Quote
mysza 1 Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 [quote name='Greven']Zaraz powklejam. Magdola wzięła na tymczas grzywkę, więc wątpię.[/QUOTE] Może chociaż klika dni... Quote
mysza 1 Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Nikt nie lubi już Brunusia, ale jesteście... Chyba się obrazimy. Quote
gusia0106 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 [quote name='mysza 1']Nikt nie lubi już Brunusia, ale jesteście... Chyba się obrazimy.[/QUOTE] Mi to go nawet szkoda....taki jest brzydki;) Ale to tak już jest, sama wiesz, że jak pies mało problemowy, w ciepłym domu, nie trzeba płacić to zainteresowanie jakoś naturalnie opada.... Quote
mysza 1 Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 [quote name='gusia0106']Mi to go nawet szkoda....taki jest brzydki;) Ale to tak już jest, sama wiesz, że jak pies mało problemowy, w ciepłym domu, nie trzeba płacić to zainteresowanie jakoś naturalnie opada....[/QUOTE] Wiem wiem ;) ale tak jakoś nudno się robi, dobrze, że marlejowy wątek żyje ;) To ja o problemie Wam napiszę:-( Huguś chyba zerwał więzadło :( miał naderwane wcześniej, brał leki a od soboty okropnie kuleje, praktycznie nie stawia łapki :( Najgorsze jest to, że teraz mój chłop jedzie na kongres do Poznania, sama z rozwścieczonym i cieżkim psem to sobie mogę... A od środy zaczynam konferencję i mnie nie ma, tylko z doskoku. Muszę chyba poczekać do piątku :( Quote
3 x Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 [quote name='gusia0106']Mi to go nawet szkoda....[B]taki jest brzydki[/B];) Ale to tak już jest, sama wiesz, że jak pies mało problemowy, w ciepłym domu, nie trzeba płacić to zainteresowanie jakoś naturalnie opada....[/QUOTE] kurde gusia normalnie następnym razem dostaniecie kopertę w której będą bęcki :mad::mad::mad: ja mam chyba jakieś spaczone poczucie piękna/brzydoty :oops: ale on nie jest jakiś brzydki jest normalny co do reszty się niestety zgadzam :shake: Quote
gusia0106 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 [quote name='3 x']kurde gusia normalnie następnym razem dostaniecie kopertę w której będą bęcki :mad::mad::mad: ja mam chyba jakieś spaczone poczucie piękna/brzydoty :oops: ale on nie jest jakiś brzydki jest normalny co do reszty się niestety zgadzam :shake:[/QUOTE] Czyli jednak zaczniemy od okulisty.......:) Quote
mysza 1 Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 [quote name='3 x']kurde gusia normalnie następnym razem dostaniecie kopertę w której będą bęcki :mad::mad::mad: ja mam chyba jakieś spaczone poczucie piękna/brzydoty :oops: ale on nie jest jakiś brzydki jest normalny co do reszty się niestety zgadzam :shake:[/QUOTE] Nie Ty masz tylko one, te dwie. Przyczepiły się ;) Quote
mysza 1 Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 [quote name='mysza 1'] To ja o problemie Wam napiszę:-( Huguś chyba zerwał więzadło :( miał naderwane wcześniej, brał leki a od soboty okropnie kuleje, praktycznie nie stawia łapki :( Najgorsze jest to, że teraz mój chłop jedzie na kongres do Poznania, sama z rozwścieczonym i cieżkim psem to sobie mogę... A od środy zaczynam konferencję i mnie nie ma, tylko z doskoku. Muszę chyba poczekać do piątku :([/QUOTE] Bo umnkęło.... Quote
gusia0106 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 [quote name='mysza 1']Bo umnkęło....[/QUOTE] O cholera! W której łapce?? Gdzie chcesz z nim jechać? Kosiarzy? Mogę podjechać pomóc... Quote
Recommended Posts