mysza 1 Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 [quote name='gusia0106']jeszcze 10,50 u Migotki :):) Super, że jadą:):) Może jak pojedzie lemon do domu i znajdą się Fundusze to będziemy mogły zabrać jeszcze któregoś z chłopaków. Straszne zatrzęsienie tam tych ONKowatych.... Mysza, a Bruno (no nie dam się przekonać - jednak wątpliwej urody ;) ) to jakiej jest wielkości i wagi? Do kolana? Przed kolano?[/QUOTE] Zrobiłam rezerwację u Megii dla chłopaka jak Lemon pojedzie. Razem wyadoptujemy tą Ostrów ;) Na razie nie piszę o tym na tamtym wątku, bo zobaczymy jak z finansami będzie. Śliczny Bruno:eviltong: troszkę przed kolano, waga 15 kg, wzrost nie wiem. Tylko wyjątkowe domy biorę :eviltong: Quote
gusia0106 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 [quote name='mysza 1']Zrobiłam rezerwację u Megii dla chłopaka jak Lemon pojedzie. Razem wyadoptujemy tą Ostrów ;) Na razie nie piszę o tym na tamtym wątku, bo zobaczymy jak z finansami będzie. Śliczny Bruno:eviltong: troszkę przed kolano, waga 15 kg, wzrost nie wiem. Tylko wyjątkowe domy biorę :eviltong:[/QUOTE] Tak mi się coś pomyślało, że będziesz nękać megii;) Super:):) Dżizas....a ten nie dosyć, że brzydki to jeszcze pokurcz. Faktycznie dom, który się na niego zdecyduje będzie wyjątkowy [IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/eviltongue.gif[/IMG] Quote
Tora&Faro Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 [quote name='mysza 1']Dziewczyny ( i chłopaku, który czasem zagląda ;) ) dzisiaj do Megii jedzie oneczka z Ostrowi.:multi: i ta druga zastraszona. Pod moją opiekę trafia ta młodsza sunia. Jak dojedzie, założę osobny wątek. Będę Was prosić o wsparcie :oops: I wybierzemy jej imię:loveu: Właśnie rozliczam moje bazarki, częśc była na Bruna i Migotkę, ponieważ Migotka spłacona, przerzucę nadpłaty do Bruna, on tę zbędzie nadpłącony to wrzucę do kasy oneczki. Ok? I tak w większości zakupy robiły osoby z tego grona ;)[/QUOTE] Super że sunia już dzisiaj będzie w hotelu:bigcool: Co do finansów.....Ty wiesz przecież najlepiej jak je zagospodarować :loveu: Quote
Tora&Faro Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 [quote name='gusia0106'] Dżizas....a ten nie dosyć, że brzydki to jeszcze pokurcz. Faktycznie dom, który się na niego zdecyduje będzie wyjątkowy[/QUOTE] Pokurcz?:crazyeye: Gusiu....ja Cię całym sercem.....ale Brunusia mi tu proszę nie obrażać:mad: Quote
mysza 1 Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 [quote name='gusia0106'] Dżizas....a ten nie dosyć, że brzydki to jeszcze pokurcz. Faktycznie dom, który się na niego zdecyduje będzie wyjątkowy [/QUOTE] Nie pokurcz tylko piesek kompaktowy, zmieści się nawet w niedużym mieszkaniu. Ale preferuję domek z ogródkiem i psem do towarzystwa. Czy ja jestem wyjątkowa ;) ? Hm.... Quote
Nemi Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 O matko - jaki malutki ! 15 kg ! Ze zdjęć wydawał mi się większy - taki jak mój mniejszy pies. Quote
mysza 1 Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 [quote name='Nemi']O matko - jaki malutki ! 15 kg ! Ze zdjęć wydawał mi się większy - taki jak mój mniejszy pies.[/QUOTE] Ważył nawet 13... teraz przybrał troszkę. Malutki jest :) Quote
gusia0106 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 [quote name='mysza 1']Czy ja jestem wyjątkowa ;) ? Hm....[/QUOTE] Jak to??????????????????????????? Chcesz nam coś powiedzieć??;) Quote
mysza 1 Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 [quote name='gusia0106']Jak to??????????????????????????? Chcesz nam coś powiedzieć??;)[/QUOTE] Nie, nie mogę :( myślałam, że nie skomentujesz...;) Szukam, może trafi na naprawdę wyjątkowych ludzi. Gdyby nie, to będę myśleć. Quote
Greven Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Ja mam super imię dla ONeczki - [B]Brun[/B]hilda! Niech ona już będzie w hotelu, bo nerwowa jestem. Quote
gusia0106 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 [quote name='Greven']Ja mam super imię dla ONeczki - [B]Brun[/B]hilda! Niech ona już będzie w hotelu, bo nerwowa jestem.[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
mysza 1 Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 [quote name='Greven']Ja mam super imię dla ONeczki - [B]Brun[/B]hilda! Niech ona już będzie w hotelu, bo nerwowa jestem.[/QUOTE] Za wyzwiska pod adresem Bruncia, zabieram Ci prawo głosu :diabloti: Quote
Greven Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 To ja się nie będę odzywać... ale nie omieszkam napisać :diabloti: jak nie Brun, to chociaż Hilda :lol: Quote
mysza 1 Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 Masz Ty tą krew germańską w żyłach, aż kipi ;) Quote
Tora&Faro Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Wiadomo już może o której sunia dotrze do hoteliku? Quote
mysza 1 Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 [quote name='Tora&Faro']Wiadomo już może o której sunia dotrze do hoteliku?[/QUOTE] Nic nie wiem. Megii mi napisała, że dzisiaj mają przyjechać. Quote
Ewa Marta Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Na ich wątku o 16:07 jest info, że szczęśliwie dojechały:-) Quote
mysza 1 Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 Ooo, a ja dzwoniłam i do Megii i Iduśka i nie odbierają:mad: Quote
mysza 1 Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 Dziewczyny, zaraz zakładam wątek oneczce. Potrzebne imię. Ktoś ma [B]ładne[/B] propozycje? ;) Sprawa druga- tam czekają kolejne a ja mam rezerwację u Megii dla drugiego psa (samca). Czy ktoś zadeklaruje stałą lub chociaż jednorazową wpłatę na tego onka, żebyśmy wiedziały, na czym stoimy? Kolejnego psa nie bardzo mogę brać na siebie. Poradźcie. Wątek suni [url]http://www.dogomania.pl/threads/177636-MA-oda-onka-ze-schronu-prosi-o-deklaracje-na-hotel-i-ogA-oszenia?p=13885187#post13885187[/url] Quote
mysza 1 Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 [quote name='gusia0106']Ja mogę zadeklarować bazarki[/QUOTE] Dzięki super:loveu: boję się jednak, że nie podołam. Dwa psy w hotelu, szczepienia, sterylka suni...:shake: Quote
gusia0106 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 [quote name='mysza 1']Dzięki super:loveu: boję się jednak, że nie podołam. Dwa psy w hotelu, szczepienia, sterylka suni...:shake:[/QUOTE] Ale jak to dwa? Quote
mysza 1 Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 [quote name='gusia0106']Ale jak to dwa?[/QUOTE] Sunia Luna i ewentualnie chłopak. Bo wczoraj pytałam czy ktoś by coś na niego zadeklarował. Zawsze jednego sama pociagnę, nie jest łatwo ale ostatecznie... A tak by były dwa. Mam rezerwację u Megii na miejsce, gdyby Lemon pojechał.... Quote
gusia0106 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Aaaaa, no już kumam Mysza, ja pomogę, mam jeszcze dużo rzeczy na bazarki. Quote
mysza 1 Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 [quote name='gusia0106']Aaaaa, no już kumam Mysza, ja pomogę, mam jeszcze dużo rzeczy na bazarki.[/QUOTE] To brać tego chłopaka też? Jak mówisz? Będziesz jeździć w śniegu do Sercka w odwiedzinki?:evil_lol: "Luzik" ?:diabloti: Muszę upiec te ciasteczka Brunkowi w celach szkoleniowych. On czasem jest tak nieokrzesany, że mnie mocno wnerwia. Włazi na łożko, na mnie czy Piotrka, nie słucha jak się mówi, żeby zszedł, wygibasy urządza, jak widzi jedzenie dostaje małpiego rozumu więc i szkolenie nie wychodzi (umie wtedy tylko skakać). Torpeda normalnie. Ale bywa tez refleksyjny:eviltong:;) Quote
Recommended Posts