Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mysza 1']
Zuzia po prostu się broniła ale Sarcia ma jakieś mini skaleczenia, Zuzia tylko uszko. Slepek to gryzła jak popadnie.
Strasznie to przeżyłam :([/QUOTE]

Miejmy nadzieję że to był jednorazowy incydent.....

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Tora&Faro']Miejmy nadzieję że to był jednorazowy incydent.....[/QUOTE]
Ja też.

Dziewczyny, kilka owczarków bardzo pilnie potrzebuje pomocy, są w schronie w Ostrowii... Jakieś pomysły?
[url]http://www.dogomania.pl/threads/139474-MAAASA-ONKA-W-W-OSTROWI-prosimy-o-pomoc-w-ogA-oszeniach-NOWE-ZDJAE-CIA-STR-35/page56[/url]

Posted

[quote name='mysza 1']Ja też.

Dziewczyny, kilka owczarków bardzo pilnie potrzebuje pomocy, są w schronie w Ostrowii... Jakieś pomysły?
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/139474-MAAASA-ONKA-W-W-OSTROWI-prosimy-o-pomoc-w-ogA-oszeniach-NOWE-ZDJAE-CIA-STR-35/page56[/URL][/QUOTE]
Palnąć w łeb.... Ta młodziutka jest boska.. Ja mam w domu ONke, ale ona nienawidzi psów.. choć zyła z moim drugim ONkiem..:niewiem: a szkoda..
Tak mi szkoda... aż mi się coś robi.:placz:
znacie jakiś hotel....? U Ani w Brodnicy dopiero w marcu by dało radę. :(

Posted

[quote name='Soema']Palnąć w łeb.... Ta młodziutka jest boska.. Ja mam w domu ONke, ale ona nienawidzi psów.. choć zyła z moim drugim ONkiem..:niewiem: a szkoda..
Tak mi szkoda... aż mi się coś robi.:placz:
znacie jakiś hotel....? U Ani w Brodnicy dopiero w marcu by dało radę. :([/QUOTE]
A onka byś nie potymczasowała? Chłopaka...
Bo w tajemnicy powiem, że w swoim szaleństwie tą dziewczynkę wezmę pod swoje skrzydła ;)

Posted

[quote name='Greven']Boże, ta młodziutka ONka... :( Jakiś rozmnażacz ją weźmie, jak nic...[/QUOTE]
:diabloti::diabloti::diabloti: i pewnie, że tak. Zrobię intersik.:eviltong:

Posted

[quote name='mysza 1']A onka byś nie potymczasowała? Chłopaka...
Bo w tajemnicy powiem, że w swoim szaleństwie tą dziewczynkę wezmę pod swoje skrzydła ;)[/QUOTE]

Naprawdę? super:multi:

Posted

[quote name='mysza 1']Słowo się rzekło, hotel czeka ;) Byle tam była jeszcze.[/QUOTE]
O, a gdzie jedzie?
Moja Nuka zje wszystko.... suki, psy, szczeniaki...... ostatnio się spięła z moim boksiem a potem zwiewała.
Całe życie się za Czarnym chowała.. a teraz jej dobrze samej chyba.

Posted

[quote name='Soema']O, a gdzie jedzie?
Moja Nuka zje wszystko.... suki, psy, szczeniaki...... ostatnio się spięła z moim boksiem a potem zwiewała.
Całe życie się za Czarnym chowała.. a teraz jej dobrze samej chyba.[/QUOTE]
Do Megii, do Serocka.

Posted

Przepraszam za off'a - proszę zajrzyjcie do amstafki

[url]http://www.dogomania.pl/threads/177438-Amstafka-6-miesiAE-cy-pilnie-DT-wA-aA-ciciel-chciaA-oddaAE-do-schronu[/url]

ma czas do czwartku.

Posted

[quote name='gusia0106']Mam jeszcze jeden

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/177475-Express-do-kawy-TANIO-dla-Bruna-do-15-01-g-00-00?p=13871046#post13871046[/URL][/QUOTE]

Niemozliwa jestes, dziekuje.:loveu:

Posted

[quote name='mysza 1']Dzisiaj zastalam buciki pogryzione. Na obcasach, po co obcasy, to obgryzly.:mad::mad:[/QUOTE]

Moje psy też rozprawiły się z kilkoma parami butów - moich:placz:- na obcasach....a ja tak kooocham buty...

Posted

[quote name='Tora&Faro']Moje psy też rozprawiły się z kilkoma parami butów - moich:placz:- na obcasach....a ja tak kooocham buty...[/QUOTE]
Ja też :)
Zniszczyły mi szpilki, raz założone na wesele, kurde, takie fajne były- w zasadzie jeden, to boli najbardziej, bo niby dobry a pary brak:evil_lol:; drugie szpilki, super były, wygodne, a jeszcze z 10 innych par...
Ale nie robiły tego dawno a teraz te...
Trudno się mówi.

Posted

[quote name='Tora&Faro']Moje psy też rozprawiły się z kilkoma parami butów - moich:placz:- na obcasach....a ja tak kooocham buty...[/QUOTE]
Masz pretekst żeby kupić nowe:grins: